ticairlandezu scrie:
Prestonica,asai ,romanaci...e buni, ce mai,da nu-nteleg un lucru,ca pescuiala cea mare se face in europa, la CM-uri,si daca vrei sa fi bun cu adevarat ,tre sa sti si cum se prinde pe acolo,ca-n romania am vazut
,vine Benzarica
si da o reteta... 4 fire de Somme 2 graunte de nisip ...3 x 2 : 4 de nada
...si au vazut cu totii ce au patit ,de la ,sa zicem San Marino cu nada lor cu tot ,de cap sa le fie,sau alte 18 tari care pur si simplu s-au adaptat mai bine pe pista aia(cea data)la momentul respectiv.
Tica tata glumarilor esti bro
ce sa zic...al dreaq sa fiu daca vreau sa supar pe cineva
dar nu pot sa nu-ti dau dreptate,ce ai scris contine ceva adevar...ce sa zic,fiecare are o opinie si si-o exprima.Toata lumea ma injura pe unde postez ca cica i-as tine in bratze pe englezi ca ce draq am io de castigat din asta,bla bla bla.Dar nu-i adevarat ca tin neaparat cu ei, ca am respect pentru toata lumea nu conteaza de unde-i si cate cupe are ca mai tine si de noroc cateodata in competii fie ele importante sau nu.Respect si pescarii francezi,italieni,belgieni,unguri etc.Pescuitul stationar romanesc are valoare dar va deveni cu adevarat competitiv doar atunci cand se vor aloca fondurile necesare deplasarilor la CM si CE,mai multi bani mai multi sponsori.Despre rezultate nu sunt eu in masura sa vorbesc...s-ar fi putut mai mult dar...asta este.E doar o opinie...nu mi-o luati in nume de rau.