philiphito scrie:
sa vezi de exemplu caseina!!sau faina de peste lt94!!
matale cum esti chimist, cred ca stapanesti teoria "nhv"--cel putin la mixurile pt crap!!daca vrei sa legi mai bine
--astea de peste predigerate cam dezleaga !!ar mai fi cele care leaga si-s destul de solubile ca si compensare a celorlalte--faina de gris,cea de soia(izolat proteic de soia),lactalbumina!!
acum sa asteptam si pe cei ce construiesc singuri nade si care-si permit sa bage fainuri proteice(ca-s cam scumpe)!!in rest--turta dulce facuta praf!!
aste e adevarat ca ma "gadila" sa folosesc tehnici de pe la mixuri de crap la stationar,mai ales la selectarea pestilor dupa marime si specie,de exemplu nada care face nor puternic atrage fitofagul(acesta asociaza norul cu densitatea de fitoplanton)dar lucrurile se schimba daca norul e mai mult iute decat dulce(dulcele datorita dizolvarii rapide in apa e reperat de fitofag foarte rapid,in schimb iutele irita celulele gustative de pe botul pestelui).In schimb crapul e un mare amator de diversiuni
,daca pe Lates,Horgesti; e mare amator de iute,pe Doripesco dulcele face legea(dar fara asocieri cu carnuri,ca vine somnul si nor deschis la culoare ca vine fito)
Acum asteptam pe cei care combina nadele stiute ca mecanica s-au cei care le fac acasa,sa mai spuna una alta
PS din incercari invatam toti......daca spunem si la altiii
...depinde de om