Pescuit Stationar

Acum este 21 Noi 2024, 20:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 72 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Stationar la Sacel si Mandra-Sibiu
MesajScris: 05 Noi 2009, 18:29 
Neconectat

Pentru toti cei interesati !

Sunt administratorul baltilor de la Sacel si Mandra de linga Sibiu. Intentionez sa organizez 2 lacuri, in fiecare ferma cite unul, pentru pescuit stationar.
Doresc sa iau legatura cu cei care cunosc materia: organizare, efectiv peste, disciplina lacului si a pescarului, regulamente aplicate in realitate, concursuri, asociatii in domeniu, etc. Doresc consultanta in materie. Cu cei organizati, un protocol de colaborare, etc.

Si totul sa functioneze, incepind din sezonul 2010 !!!

Avem in gestiune proprie peste 400 ha luciu de apa, impartite in 15 lacuri, populate cu peste din pepiniere proprii si importat.

Pentru lamuriri vizitati site-ul: http://www.pescarsibiu.ro sau luati legatura cu noi: 0746-255520 sau pe mail: logitax@pescarsibiu.ro Va stam la dispozitie.

Va multumesc,

Michel Dalacu, administrator Sacel si Mandra.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Stationar la Sacel si Mandra-Sibiu
MesajScris: 05 Noi 2009, 18:59 
Neconectat
Moderator global

Pana una alta, adresati-ne intrebari si aici si va vom raspunde.

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 19:20 
Neconectat
Moderator global

o sa va contacteze Tudose ..ca doar a fost sau inca mai este clientul vostru acolo ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului: Stationar la Sacel si Mandra-Sibiu
MesajScris: 05 Noi 2009, 20:47 
Neconectat

Stimate Domn,

Daca bine imi amintesc, respectatul Domn Tudose, a pescuit pe lacul 6 Sacel, de mai multe ori chiar. Lacurile noastre, (cu exceptia Lacului 3 Sacel si 1 Alamor-Mandra, care au avut si vor avea un alt regim) au fost deschise pescuitului sportiv si de agrement. Acces liber, pentru toata lumea si care se supun regulilor pescuitului prevazute de legea 192, pescuitul in apele curgatoare si amenajari piscicole.

In cazul nostru, eu vorbesc despre cu totul altceva. Amenajarea a doua balti (una la Sacel si una la Mandra), pentru pescuitul stationar in exclusivitate, amenajate si gestionate strict in acest scop.

De aici s-a nascut si dorinta de a intra in contact cu cei interesati si cunoscatori din domeniu !!!

Cu stima, Michel D.

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 20:50 
Neconectat

la mandra care balta intentionati sa o faceti ptr stationar?
balta cea mare(butalau)sau balta 2?

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 20:52 
Neconectat
Moderator global

Este simplu. La Sacel pe 3, se preteaza organizarea pescuitului stationar.E un carpodrom , sunt MULTI carasi , rosioara , babusca... Mai este si mult crap , inca de dimensiuni care permit prinderea lor cu tehnici de stationar.
Dupa una-doua partide de control(n-am mai fost acolo de vreo 2 ani) putem discuta , daca toate treburile sunt OK, din toate punctele de vedere, pot lansa lacul Dvs cu Cupa Apulum - Browning 2010 in circuitul de pescuit stationar(vezi Doripesco).
Ramane deocamdata la faza de proiect pana-n primavara , fiind noiembrie deja.

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 20:54 
Neconectat
Moderator global

logitax scrie:
Stimate Domn,

Daca bine imi amintesc, respectatul Domn Tudose, a pescuit pe lacul 6 Sacel, de mai multe ori chiar. Lacurile noastre, (cu exceptia Lacului 3 Sacel si 1 Alamor-Mandra, care au avut si vor avea un alt regim) au fost deschise pescuitului sportiv si de agrement. Acces liber, pentru toata lumea si care se supun regulilor pescuitului prevazute de legea 192, pescuitul in apele curgatoare si amenajari piscicole.

In cazul nostru, eu vorbesc despre cu totul altceva. Amenajarea a doua balti (una la Sacel si una la Mandra), pentru pescuitul stationar in exclusivitate, amenajate si gestionate strict in acest scop.

De aici s-a nascut si dorinta de a intra in contact cu cei interesati si cunoscatori din domeniu !!!

Cu stima, Michel D.

Si pe 6 si pe 4 am pescuit. Dar pentru organizarea concursurilor de pescuit stationar , ramane doar lacul 3.Am pescuit si pe 3 acum vreo 2 ani si a fost OK.

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 21:00 
Neconectat
Moderator global

Gata, merem in primavara la un pescuit de control, ca ar fi fain sa schimbam locatia la Cupa Apulum :P :P

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 21:05 
Neconectat
Moderator global

ar fii cazul la o schimbare ..ca altfel vin numai pentru lautari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Noi 2009, 21:12 
Neconectat
Moderator global

logitax scrie:
Stimate Domn,

Cu stima, Michel D.

..pai tocmai asta va spuneam si eu , Alin Tudose este cel mai in masura sa va dea sfaturi in acest sens si sa va promoveze balta in circuitele competitionale de stationar . Este din zona si cunoaste locatia , si in plus cel mai mare avantaj al dumneavoastra in aceasta colaborare va fii ca noi tinem permanent legatura cu toti concurentii de stationar din tara pentru care noi constituim girul in ceea ce priveste organizarea si calitatea locatiei .
Atita timp cit locatia nu va fii ok din punct de vedere al unui concurs de pescuit stationar ( si aici ma refer in primul rind la popularea cu peste a locatiei) nu ne vom permite sa punem oameniii pe drumuri din cele mai indepartate colturi ale tarii.
Aveti marele avantaj de a fii pozitionati in centrul tarii , ceea ce va confera avantajul de a fii accesibili ca distanta , din orice punct al tarii , de catre concurentii de stationar.
Speram intr-o colaborare de bun augur ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 72 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]