Salutari tuturor,
In primul rand sa ma prezint, ma numesc Alex, sunt din Bucuresti si desi sunt pescar de feeder, vreau sa imi achizitionez si un match. Nu intentionez sa pescuiesc la mai mult de 30 de metri (daca ii voi atinge si p-aia), adancimi intre 1-3(max) metri, lacuri si pestele vizat este carasul, platica, albitura, ocazionalul ciortan. In mare parte, peste mic-mediu. Bugetul pentru lanseta este de pana la 500-550 ron, nu intentionez sa fac vreo performanta dar vreau ceva de calitate totusi. Din ce am mai citit pe forum m-am mai lamurit putin in ce priveste stilul asta de pescuit si de echipamentul necesar insa sunt cateva lansete despre care nu am gasit prea multe informatii.
Prima optiune este
Drennan S7 Silverfish 3.90 -Nu am gasit prea multe informatii, insa ca plusuri, este orientata catre peste mic-mediu, permite folosirea terminalelor mici, vine cu husa pentru transport.
Maver Nembo Light Match 3.90 - Nu stiu nimic despre ea decat ca e Maver. La feeder folosesc un Powerlite SX 3.30m si sunt foarte multumit insa la match nu am gasit niciun review
Colmic Wind Blade 3.90/420 Shimano Beastmaster 3.90FA - Imi face cu ochiul da nu stiu care-i treaba cu mandrina aia hibrida, care-i diferenta fata de o mandrina normala etc.
Shimano Catana DX 3.90 - Idem
Trabucco Energhia TX 4.20 - Foarte laudata p-acilishea pe forum si probabil pentru un motiv bun.
Tubertini Prisma L 3.90 Lanseta va fi imperecheata fie cu o Drennan FD3000 (primita de la Mosu'
) fie cu o Shimano Exage 3000 SFD (folosita actualmente pe lanseta de feeder).
Apreciez orice sfat si va multumesc pentru rabdare, stiu ca posturile cu "Sfat va rog", sau "parere va rog" sau "ajutor" nu prea atrag interesul nimanui insa doar prin aceasta metoda as putea afla mai multe despre niste lansete pe care nu pot pune mana fizic si nu imi permit luxul sa le iau pe fiecare la rand sa le probez.
Stima!