Veronica Ispas scrie:
alintudose scrie:
Sa citeasca si altii.....Campionatul AGVPS e serios ...cine vrea sa vina e bine primit conform reg..... participarea nu e obligatorie !!!!
Vera , aici ma vad nevoit6 sa te contrazic. De data asta , elegant.
1. Partea cu " e serios" ...sa ne revenim asta se vede dupa numarul de participanti , an de an in scadere. In urma cu ceva ani , cand mai participam , la finala AJVPS Alba , pentru calificare la interjudetene , erau mai multi concurenti decat strange "campionatul serios" astazi , pe baza de inscriere direct in finala;
2. Chestia cu "e bine primit " , mai poti te rog sa tai putin ? Iarasi analogia cu "vremea mea" , cand se decontau cheltuielile de catre asociatie , cand AGVPS platea cazarea si mancarea inca de la interjudetene , nu mai vorbim de finala...In locatii putin dubioase , dar se deconta , inclusiv deplasarea...Astazi , sunt bine primiti in schimbul unor taxe de participare deloc modice , in nici un caz simbolice. Asta ca sa lamurim partea cu "bine primit-ul" , sunt bine primite taxele de inscriere...
3. Amu , chiar ca nu e obligatorie participarea , dar stilul de abordare , modul de gestionare a unei asemenea competitii ma face sa am un gust amar. Adica , din emanatia ta literara , inteleg ca , cui nu-i convine , sa stea in p...ana
mea acasa...Normal ca treaba asta duce la cresterea valorii finalei , la un nucleu de concurenti in continua crestere... Asta e un fel de dictatura , o popescizare a concursurilor sub sigla AGVPS...Pacat , pacat , pacat
Sa nu te mire ca , atata timp cat le arati degetul celorlalti organizatori de concursuri , cat atitudinea este una stil "sa mearga toti ceilalti in puii mei , mi se rupe" , atunci cand e nevoie de sponsorizari , de sprijin logistic din partea lor , sa li se rupa si lor. Nu uita asta , trezeste-te. Oricum , planificarea finalelor in acea "sedinta" mistico-religioasa-anuala" ,ar trebui sa tina seama si de celelalte competitii care au fost anuntate pana in acel moment.
Asadar , incearca sa schimbi ceva in atitudinea ta , in abordarea pe care o ai fata de concurenti , nu uita ca si tu ai fost intre ei , ca nu sunt jucariile cuiva. Nu uita ca acesti oameni , pe care-i mai numeri pe degete , au niste ani de competitii in spate , au niste rezultate , nu sunt simple marionete. Chiar daca INCA platesc si-si suporta singuri cheltuielile , au onoare , demnitate , iar ceea ce NU AU , sa-ti amintesc...NU AU nevoie de cineva sa-i injoseasca cu atitudine sfidatoare , NU AU nevoie de cineva sa le dea flit , NU AU nevoie de cineva care sa le spuna "daca nu va convine , stati in puii mei acasa"...dar platiti TAXA !
Te cunosc de multa vreme , dar schimbarea care o vad la tine , accentuandu-se an de an , nu este pozitiva. Fa-ti o introspectie , gandeste-te la ce am postat , dar si la ce vrei sa faci de fapt si ce vrei sa reprezinti...pescarii si pescuitul , sau un stil de organizare gaunos...
Te pup de la Alba Iulia !