Pescuit Stationar

Acum este 29 Dec 2024, 01:13

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CM U22 Italia 2011
MesajScris: 06 Sep 2011, 07:35 
Neconectat

Felicitari baietilor pentru efortul depus si pentru rezultatul obtinut. Cu pasi marunti, progresam spre rezultate mai bune !!!
S-a pescuit in special la rbs de 13 metri si mai scurt la 9-10 metri. Nada folosita a fost o combinatie intre o nada special destinata pescuitului in acele ape si Sensas Fine Mouture si doua cutii de colorant rosu. Aceasta combinatie a fost necesara din doua motive. Primul pentru a conferi nadei o mecanica adecvata, de desfacere mai rapida si al doilea....pentru ca doar noi si englezii au prins crapi.
S-a pescuit dupa somn american in special cu marimi de la 100 gr la 7-8 kilograme, crap, caras si chefal.
Momelile folosite au fost viermi albi, viermi albi mari, rame si rame canadiene sau mamme si combinatii dintre acestea.
Liniile au fost puternice. Fire principale de 0.25 cu forfac de 0.18-0.20 si carlige de 6-8-10.
Nadirea trebuia sa fie una extrem de precisa, iar viermii colati au fost plasati cu cupa pentru exactitate sporita plus rama tocata in nada.

Baietii s-au comportat excelent, s-au adaptat nesperat de repede acestui stil de pescuit neintalnit la noi, desi a fost greu, nu a fost unul extrem de tehnic.
Rezultatul obtinut nu este cel asteptat, privind in ansamblu restul echipelor locul nostru era undeva mai sus...sa zicem deocamdata locurile 7-8, dar nu disperam, anul viitor va fi mai bine.

Per total a fost un concurs interesant in care standul a contat in proportie de 70%, restul indemanarea pescarului. Arbitrajul de rahat, asa cum era de asteptat, arbitri total nepregatiti. In mansa a doua langa mine ungurul facea nada pe marginea galetii, apoi strangea bulgarul cu ambele maini, si mai in dreapta, o fata din Cehia nu se mai ascundea cand facea bulgarii de vierme colat cu doua maini...dar asta nu a contat cand realizam ca francezii au pescuit cu crevete in carlig...:|

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 09:02 
Neconectat

Domnu' Radu, din cate stiu eu este perfect regulamentar sa se faca bulgarii de viermi colati cu ambele maini!! ( este o exceptie specificata in regulament! ..spre deosebire de nada!) iar crevetele ca si momeala este de asemenea perfect regulamentara!... Sincer, nu cred ca la nivelul asta pot fi tolerate abateri evidente de la regulament!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 10:15 
Neconectat

...da, e corect sa faci viermii colati cu ambele maini. Asa a fost si in Slovacia.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 10:16 
Neconectat

Cand bulgarele de vierme colat este mai mare decat o portocala si aproape cat un grapefruit...mie cel putin mi se pare total neadecvat...dar asta e...ce stiu eu..;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]