Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 09:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: SENZATIONAL 100 000 LIRE STERLINE,MAVER THE BEST
MesajScris: 03 Iun 2010, 18:48 
Pestisor , vezi ca amandoi rinichi sunt ai mei !!!! :twisted: asa ca nu-i mai promite nimanui !!,daca stau sa ma gandesc bine am nevoie de ei pana faci 35 de ani ca sa nu-i
strici ...

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 05:44 
Neconectat

adi petrisor scrie:
la cati bani trebe la mondiale deja incep sa o caut pe elodia sa nu fiu nevoit sa-mi vand un riniki. :oops:

mai bine vinde un coi

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 09:39 
Neconectat

Alex Lupu scrie:
adi petrisor scrie:
la cati bani trebe la mondiale deja incep sa o caut pe elodia sa nu fiu nevoit sa-mi vand un riniki. :oops:

mai bine vinde un coi

Alea-s periculoase Lupule!
Ale lui Petrisor stau sa explodeze...

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 11:45 
Neconectat
Moderator global

Cred ca le-ar cumpara talibanii !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare unde le-ar detona??? Cred ca au in vizor un azil de batrani... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 12:28 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Doamne mai Adi,ce uituc esti :!: :!: :idea: ...sau poate nu citesti tot ce scriu eu...din lipsa de interes :cry: :cry: :cry: ...am deschis un topic numit "buletinul de stiri"(vezi la pescuit stationar)...am inceput exact cu asta(asa mia venit ideea)...rubrica,pe care am abandonat-o ...temporar...din lipsa de material"didactic"...fiind in romania...nu mai aveam de unde sa primesc(si aici i multumesc lui Gioni-alias "preston" pe forum) Angling Times...asa ca fa bine si citeste...chiar retroactiv...ce am scris ;) ;) si minuneazate :roll: :lol: :lol:

Tica atunci cand o sa ai timp sa treci pe la mine o sa-ti dau ultimile 5 numere Angling Times, inclusiv cel de saptamana trecuta,sunt niste chestii interesante de citit.Asta cu premiul oferit de Phil Briscoe e o stire ceva mai veche,in UK a facut furori la vremea respectiva,unora inca nu le vine sa creada.Ambitia lui Phil a fost sa darame mitul numit Fish'O Mania care oferea "doar" 50.000 ca premiu si sa adune la "start" doar "super greii".Ei...sunt foarte muuulte alte chestii ascunse cu grija de ochii presei,interesele financiare sunt imense,implica numai anumiti sponsori,taxe de participare,locatiile unde se desfasoara astfel de concursuri se aleg tinand cont de criterii foarte bine puse la punc etc.In uk pescuitul nu e doar pasiune,hobby sau asa ceva.Este industrie....o afacere profitabila unde se "invart" milioane de lire.Avantajul major e ca toata lumea are de castigat.Pescarii-simpli pescari ei sunt beneficiarii ei reprezinta o prioritate.Dupa ei,urmeaza toti ceilalti care contribuie intr-un fel sau altul la promovarea pescuitului stationar si nu numai.La noi,din pacate de castigat au doar unii,iar profiturile destul de frumusele se fac din banii pescarilor,bani castigati si adunati cu multa truda si cheltuiti doar din pasiune pentru acest sport.Din pacate nu-si poate permite oricine sa organizeze un concurs de o asemenera anvergura ca acesta (Maver)....chiar in Anglia,nu e simplu.Dar 100.000 de sterline sunt pentru nea' Briscoe bani de bere si seminte. :lol: :lol: :lol: Eu ma bucur pentru ei....au posibilitatile care le au si de aceea au si rezultatele pe care toata lumea le cunoaste.Sunt acolo unde sunt datorita muncii si efortului depus dea lungul timpului pentru dezvoltarea si punerea pescuitului stationar la loc de cinste si nu in ultimul rand sunt in top datorita talentului nativ.Restul e....doar rest..E meritul lor si ma bucur pentru ei. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]