Salut baieti ,
ma vad nevoit sa intervin , ptr ca cele mai multe detalii trebuie sa le aflati de la cei implicati .Nu am postat nimic pina in acest moment ptr ca nu avem inca toate datele ,mai precis doream ca la 01.06.2010 sa dam mai multe detalii despre participarea echipei Romaniei .
Initial , undeva in decembrie , la o discutie cu Zsolt s-a pus problema participarii cu o echipa formata din 5 pescari care sa poata aduce la echipa 2000 euro .Intre timp unora printre care ma numar si eu ni s-a nazarit
sa ne cumparam Daiwa si cum efortul a fost destul de mare atunci eu am gindit si am realizat un "Proiect de sustinere a echipei Romaniei la Campionatul Mondial pe Natiuni din 26-27 iunie 2010 , din Spania " , mai bine spus de sponsorizare .L-am prezentat baietilor insa nu prea au avut incredere ca putem realiza ceva . Eu lucrez in vinzari de peste 15 ani si am un alt filing .Pina in acest moment am reusit sa atrag 4500 euro prin bunavointa unor firme care au inteles demersul nostru si care au dorit sa-si asocieze numele firmelor proprii cu numele echipei Romaniei.
In acest moment sponsorii nostrii sunt :
AVENTURI LA PESCUIT
ENERGOFISH-ne pune la dispozitie toata nada ptr concurs
CONSILIUL LOCAL-PRIMARIA DR TR SEVERIN
GIVADI by TRABUCCO
RTC HOLDING SA
FIR INTINS ARAD
AGVPS ROMANIA-prin mai multe demersuri , ne-au achitat taxa de participare de 1320 euro .
Deasemenea avem promisiuni de la Dl Csaba -Maver si inca 3 firme cu care sunt in tratative .
Suntem aproape sa ne acoperim toate cheltuielile .
E pacat ca nu avem si o rezerva , tot din considerente financiare , ca sa nu mai vorbim de staf tehnic si ajutoare cum au echipele puternice care se prezinta cu 25-30 persoane .
Eu cred ca asta este calea de viitor ptr echipele Romaniei , un proiect bine gindit si argumentat .
Va stau la dispozitie atit eu cit si componentii echipei Romaniei ptr eventuale intrebari .
Cu respect , un pescar