Pescuit Stationar

Acum este 12 Noi 2024, 05:19

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 163 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial din Spania(iunie 2010)
MesajScris: 19 Mai 2010, 12:04 
Neconectat

Fire intinse in Spania, oriunde va fi locatia!

Sus

MesajScris: 19 Mai 2010, 12:19 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:

dragut ca de obicei domnul vijelie,poate de atatea rautati iti merge si tie asa de grozav...multumim oricum. ;)

Dupa calculele tale , la cat e de al dreaq vijelie , parca-l vad cautand mancare la tomberoane , impingand copii strazii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce-aveti , ma???

Sus

MesajScris: 19 Mai 2010, 12:26 
Neconectat

e greu sa se impinga singur... ;)

Sus

MesajScris: 19 Mai 2010, 12:51 
Neconectat
Moderator global

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 07:04 
Neconectat

Salut baieti ,
ma vad nevoit sa intervin , ptr ca cele mai multe detalii trebuie sa le aflati de la cei implicati .Nu am postat nimic pina in acest moment ptr ca nu avem inca toate datele ,mai precis doream ca la 01.06.2010 sa dam mai multe detalii despre participarea echipei Romaniei .
Initial , undeva in decembrie , la o discutie cu Zsolt s-a pus problema participarii cu o echipa formata din 5 pescari care sa poata aduce la echipa 2000 euro .Intre timp unora printre care ma numar si eu ni s-a nazarit :lol: sa ne cumparam Daiwa si cum efortul a fost destul de mare atunci eu am gindit si am realizat un "Proiect de sustinere a echipei Romaniei la Campionatul Mondial pe Natiuni din 26-27 iunie 2010 , din Spania " , mai bine spus de sponsorizare .L-am prezentat baietilor insa nu prea au avut incredere ca putem realiza ceva . Eu lucrez in vinzari de peste 15 ani si am un alt filing .Pina in acest moment am reusit sa atrag 4500 euro prin bunavointa unor firme care au inteles demersul nostru si care au dorit sa-si asocieze numele firmelor proprii cu numele echipei Romaniei.
In acest moment sponsorii nostrii sunt :
AVENTURI LA PESCUIT
ENERGOFISH-ne pune la dispozitie toata nada ptr concurs
CONSILIUL LOCAL-PRIMARIA DR TR SEVERIN
GIVADI by TRABUCCO
RTC HOLDING SA
FIR INTINS ARAD
AGVPS ROMANIA-prin mai multe demersuri , ne-au achitat taxa de participare de 1320 euro .
Deasemenea avem promisiuni de la Dl Csaba -Maver si inca 3 firme cu care sunt in tratative .
Suntem aproape sa ne acoperim toate cheltuielile .
E pacat ca nu avem si o rezerva , tot din considerente financiare , ca sa nu mai vorbim de staf tehnic si ajutoare cum au echipele puternice care se prezinta cu 25-30 persoane .
Eu cred ca asta este calea de viitor ptr echipele Romaniei , un proiect bine gindit si argumentat .
Va stau la dispozitie atit eu cit si componentii echipei Romaniei ptr eventuale intrebari .
Cu respect , un pescar :D

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 07:29 
Neconectat

daca erea mai aproape si aveam bani ma ofeream runner dar asa .............. :? :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 08:14 
Neconectat
Moderator global

Biltac Eugen scrie:
Salut baieti ,
ma vad nevoit sa intervin , ptr ca cele mai multe detalii trebuie sa le aflati de la cei implicati .Nu am postat nimic pina in acest moment ptr ca nu avem inca toate datele ,mai precis doream ca la 01.06.2010 sa dam mai multe detalii despre participarea echipei Romaniei .
Initial , undeva in decembrie , la o discutie cu Zsolt s-a pus problema participarii cu o echipa formata din 5 pescari care sa poata aduce la echipa 2000 euro .Intre timp unora printre care ma numar si eu ni s-a nazarit :lol: sa ne cumparam Daiwa si cum efortul a fost destul de mare atunci eu am gindit si am realizat un "Proiect de sustinere a echipei Romaniei la Campionatul Mondial pe Natiuni din 26-27 iunie 2010 , din Spania " , mai bine spus de sponsorizare .L-am prezentat baietilor insa nu prea au avut incredere ca putem realiza ceva . Eu lucrez in vinzari de peste 15 ani si am un alt filing .Pina in acest moment am reusit sa atrag 4500 euro prin bunavointa unor firme care au inteles demersul nostru si care au dorit sa-si asocieze numele firmelor proprii cu numele echipei Romaniei.
In acest moment sponsorii nostrii sunt :
AVENTURI LA PESCUIT
ENERGOFISH-ne pune la dispozitie toata nada ptr concurs
CONSILIUL LOCAL-PRIMARIA DR TR SEVERIN
GIVADI by TRABUCCO
RTC HOLDING SA
FIR INTINS ARAD
AGVPS ROMANIA-prin mai multe demersuri , ne-au achitat taxa de participare de 1320 euro .
Deasemenea avem promisiuni de la Dl Csaba -Maver si inca 3 firme cu care sunt in tratative .
Suntem aproape sa ne acoperim toate cheltuielile .
E pacat ca nu avem si o rezerva , tot din considerente financiare , ca sa nu mai vorbim de staf tehnic si ajutoare cum au echipele puternice care se prezinta cu 25-30 persoane .
Eu cred ca asta este calea de viitor ptr echipele Romaniei , un proiect bine gindit si argumentat .
Va stau la dispozitie atit eu cit si componentii echipei Romaniei ptr eventuale intrebari .
Cu respect , un pescar :D

in primul rind ca echipa Nationala sa fie credibila trebuie stabilit un criteriu de selectionare a concurentilor . Atita timp cit mergeti pe banii vostrii no problem , dar cind vine vorba de sponsorizari s-ar putea sa ne trezim anul viitor cu vre-o trei echipe nationale care cer sponsorizari si vor sa mearga la campinoatul national alese cum v-ati ales voi , fara nici un criteriu ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Poate anul viitor vreau sa merg eu cu vre-o patru prieteni , ne autoproclamam "echipa nationala" si o sa va spun sa ma ajutati ca tocmai mi-am cumparat un Jeep si nu mai am bani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 08:37 
Neconectat

Nici o problema...se pot strange 20 de doritori...deci dupa cate stiu,de drept sunt primele 3 locuri din campionat iar trei se aleg in cazul in care nu sunt mai multi care ar dorii sa participe.De ex. anul trecut din cauza unor probleme nu am putut sa merg in Olanda si m-am chinuit 3 zile sa caut un inlocuitor...S-a oferit sa mearga Pami bin cele din urma pe banii lui binenteles...La fel si anul asta tot pe banii nostrii trebuia sa mergem, doar ca dupa ce s-a hotarat cine sa mearga am inceput sa umblam dupa sponsorizari...deci nu vad nici o problema ca sa isi doreasca cat mai multi sa prinda echipa nationala dar in cazul in care nu reusesc sa stranga sponsorizari va trebuii sa se autofinanteze...

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 08:41 
Neconectat

echipa nationala "soarbe zeama" HAHAHAHA habar nu aveti la o bericioaica cat au muncit sa se califice...
si ne mai miram ca la multe campionate stam lipiti de linia de jos a clasamentului. :oops: :oops: :oops: Dar nu-i bai... ne-am intors in perioada comunista cand plecau doar tovarasii care aveau blaturi... mai subtire cu cei merituosi .... ce dreak sa caute acolo un pescar bun?si unde mai pui ca nu are nici bani HAHAHA
:oops: :twisted: :oops:

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 11:58 
Neconectat

Iti pare rau draga Vijelie ca nu mai lingi nimik de la Energo ?:twisted: :twisted: :twisted: ...te-or aruncat ca pe o masea cariata...poi daca nu ai mai avansat in pescuit...ai ramas la stadiul de baboi :lol: :lol: :lol: ...parca acuma imi amintesc cum ai reusit si tu sa castigi un concurs dand cu sheffildul pe post de varga scurta dupa "carasica" fiind interzis acest lucru...cam asta ai inteles tu din pescuit....lasa pe altii care investec in pescuitul stationar si timp si suflet si bani sa vorbeasca...tu eventual cu aparatul de fotografiat daca vrei sa ne explici ceva...Oricum parerea ta nu conteaza... postarile tale le luam ca pe ale unui om frustrat de propriile insuccese...Asta este....iar daca tu cosideri ca ai merita sa fi in aceea echipa eu sunt dispus oricand sa iti ofer acel loc...Chiar vorbesc serios.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 163 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]