Un concurs reusit din toate punctele de vedere , chiar si din cel al vremii care a tinut cu noi si nu a dat drumul la robinete decit dupa ce s-a terminat prima mansa. Mi-am schimbat parerile despre densitatea de peste de pe Doripesco , si se pare ca vremea a jucat un rol important la celelalte concursuri
.
Ce pot sa spun , antrenamentul mi-a jucat feste pentru ca s-a prins putin peste si credeam ca pestele e putin si mofturos , ceea ce m-a facut ca in prima mansa sa nadesc putin la nadirea grea si numai cu cupa ca sa nu fac galagie . Din pacate s-a dovedit ca am gresit pentru ca trebuia nadit masiv si din mana , fapt ce m-a facut sa pierd startul primei manse , si sa incep sa prind bine doar dupa prima ora . La fel si curentul era potrivnic , pestii venind dinspre capul de sector ceea ce era evident ca din stinga la drepta se va prinde cel mai bine .
Mansa a doua mi-am revenit
, stiam ce trebuia facut , si am reusit sa cistig sectorul detasat , dar era tirziu din pacate , erau 6 puncte in total
Inca o experienta in plus , primii 20 de ani sint mai grei si dupa aceea le stim pe toate
Felicitari Nutzu , Cosmin si tuturor concurentilor
PS Si eu sint de acord cu desfasurarea Cupei Sensas pe Doripesco. Poate acolo voi stii de la inceput ce trebuie facut