Adi Petrisor a scris
Citat:
eu am pescuit cu rubeziana de 11 metri si in prima si in a II-a mansa,nada pe care am facuto a fost 1 kg ttx plus 3 de nada special concurs,si nada trabucco este buna dar eu nu cunosc decat 3 modele si am considerat ca special concurs la momentul respectiv este mult peste trabucco,am folosit plute cuprinse intre 0,6 si 1,25.firul principal de 0,12 iar struna de 0,10,fir principal trabucco dymond,iar la struna super elit tot de la trabucco,carlig sensas,nr 16'.viermi in nada si putine larve,in carlig pinky cu larva de libelula.
Multumim Adi! Esti un mare Domn! Daca ne mai spui si specia de peste care a raspuns predominant la tehnica si nada folosita, esti de-a dreptul un baiat super! De fapt esti super de felul tau asa ca ... poti sa continui cu dezvaluirile.
Parca-l vad pe Alin ca o sa ne contreze iarasi (in stilu-i caracteristic
) cu ceva de genul ... degeaba-l descoaseti ca anul asta va fi cu totul altceva.
Ii dau dreptate, ca in pescuit "istoria" nu prea se repeta (intotdeauna apar factori care schimba situatia "pe tabela de marcaj"), dar noua pescarilor ne place sa mai ... povestitori.