Vedeți, din nou aveți o atitutide tipică unei persoane limitate... cine sunt eu? sunt o persoană care cotizează la o asociație care vă plătește pe dvs ca să organizați campionatul national, fapt ce imi dă dreptul la o părere.
Lucrurile pe care spuneți că vi le-ați asumat nu prea le-ați făcut! Vedeți și situația de față cu finalele.
Personal cred că Veronica Ispas nu a facut mare lucru pentru pescuitul de competitie, ci mai mult pentru propriul interes si pentru interesul propriului județ/baraj de acumulare.
Organizarea dvs si a staff-ului dvs a fost intotdeauna mediocră, tipic românească... la majoritatea concursurilor organizate civilizat dvs ati avut strict rol de observator, nefiind implicată direct.
Aici nici macar nu vreau sa vorbesc despre deconturi duble si taxe de baraj încasate abuziv!
Haideți să fim seriosi, nici măcar nu știti să adunați volumele măsurilor oficiale pt momeli... motiv pentru care ne-ati OBLIGAT să folosim un singur set. Despre cunoașterea în detaliu a regulamentului internațional oficial nici nu poate fi vorba.
Si să mai știti un lucru, declinul MASIV și IREVERSIBIL al pescuitului staționar de competiție vi se datorează, în mare parte, si dvs și a "bunăvoinței" dvs de a face totul pentru pescari și pescuit! Motiv pentru care tare mi-aș dori să vă tineți de cuvând cu retragerea asta cu care ne amenințati de vreo 2-3 ani de zile, dar care nu se mai concretizează...
aproape că încep să imi pierd speranța în această privință!