Pescuit Stationar

Acum este 29 Noi 2024, 00:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA NATIONALA SENIOARE & TINERET SACEL 4
MesajScris: 09 Aug 2010, 15:26 
Neconectat

Buna prieteni pescari,

Azi am ajuns la Zalau si am in sfarsit acces la calculator !

Inainte de toate vreau sa remarc si sa multumesc d-lui Poiana si lui Alex Mares pt foarte buna organizare a finalei si ajutorul substantial acordat aceste finale. M-au ajutat fff mult prin seriozitatea lor luandu-mi o grija de pe umeri !
Ce a fost bun la aceasta finala .... profesionalismul unora dintre concurente, seriozitatea si dorinta de a invinge !
Ce a fost rau .... Nu vreau sa fiu rea , dar vreau sa spun lucrurilor pe nume. Este inadmisibil sa vii la o finala sa te lauzi ca este primul tau pescuit si sa ai pretentii de a merge la mondiale. Indiferent de rezultatul obtinut la aceasta finala , un singur concurs este pt mine zero ( fac o paranteza si va spun ca unele eram dirijate de la distanta cu binoclu cand trebuie sa contram , sa nadim etc.). O fata din concurs mi-a spus la un moment data ca "unele pescuim cu spatele la apa"

O felicit pe prietena mea Cristina pt rezultat , merita sa fie campioana a Romaniei. In acest moment este cea mai buna pescarita din tara !
De asemenea felicit toate fetele , senioare si sperante, care au indurat ploia de duminica si au dus concursul la bun sfarsit.

MULTUMESC firmei Energofish , lui Zsolt Benzar personal , pentru sponsorizarea finalei. Este cred pt prima data la o finala cand toate participantele sunt premiate!
Am primit tricouri personalizate, articole de pescuit , sepci , galeti Carp expert, nada Benzar Turbo Crap , produse de la Panasonic , diplome si mai ales FLORI !

Sper ca nu am suparat pe nimeni, si nu vreau sa supar, dar cine ma cunoste stie ca spun lucrurilor pe nume, si daca am acceptat sa ma ocup de pescuitul feminin din Romania asta voi face !
Noi fetele am demonstrat ca se prinde peste pe Sacel, dar pista este fff grea ( standuri inegale , mal abrupt, etc.)

Vreau sa fac un apel la pescaritele din Romania...NU CRED CA SUNTEM ASA PUTINE....15....eu cred ca suntem mult mai multe. Fetelor va astep la concursuri , ar fi pacat sa nu participati !

FIR INTINS participantilor la Finala A !

Sus

MesajScris: 09 Aug 2010, 20:51 
Neconectat

FELICITARI si domnisoarelor de la sperante !!!

felicitari Olah Timea BH !!!

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 09 Aug 2010, 21:08 
Neconectat

ffuu felicitari tuturor felicitari cristina......DAR VERA MA OMORI CU LOCUL 4......FRAS AM...MERITAI SA VII PE PODIUM....si pentru iza...sala mama sala :lol:

Sus

MesajScris: 09 Aug 2010, 21:12 
Neconectat

si apropo cred ca si fetele ..sperante..meritau niste poze nu?

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 05:38 
Neconectat

adi petrisor scrie:
si apropo cred ca si fetele ..sperante..meritau niste poze nu?

Tanara cu fitofagul acela este de la sperante si este de la Turda, cale pe care o felicit si eu !!!

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 07:43 
Neconectat

Buna prieteni pescari,

Am postat si aseara un raspuns sau o informare asupra finalei ...dar nu a aparut pe site !

Deci :

Mii de multumiri pentru organizarea finalei pt cei de la Sibiu respectiv d-l Poiana si Alex Mares. M-au ajutat enorm si mi-au luat o grija de pe umeri! Au inteles importanta acestui concurs si au procedat exact ca la un CM .

Ce a fost bun la aceasta finala. Lupta pana in ultima mansa pt un loc pe podium, spiritul de competitie si profesionalismul la unele dintre concurente.

Ce a fost rau la aceasta finala. In primul rand nr mic de concurente , atat la senioare cat si la sperante fete. S-a vazut lipsa efectiva a concursurilor. Fetele nu au "concursuri in mana" cum se spune, nu merg la pescuit (unele se "laudau "ca este primul pescuit de anul acesta ).
Stilul unora de a pescuii cu spatele ( este expresia unei concurente ), adica stau cu spatele la apa si inteapa cand li se spune de cei cu binoclu din spatele lor. Nu stiu strange sau slabi frana la mulineta, nu stiu face singure o linie de pescuit , etc. Sunt multe altele , dar nu vreau inca sa fiu foarte rea. Voi intelege pretentia acestora de a merge la mondiale , atunci cand le voi vedea ca vreau sa pescuiasca si ca au ambitia proprie de a castiga !
Am scris aceste randuri din punctul de vedere al omului care coordoneaza de anul acesta pescuitul feminin din Romania. Pana acum nimeni nu s-a interesat in modul serios de pescuitul feminin , nu acuz , doar constat!

Felicit TOATE fetele pentru participarea lor la Finala Nationala din 2010 ! In mod special ma bucur pentru Cristina Malutan. Merita sa fie campioana Romaniei. In momentul de fata este cea mai completa pescarita din tara!

Si pentru ca am avut alaturi de mine , la pregatirea finalei , un om deosebit si o firma mare de articole de pescuit, tin sa multumesc in numele fetelor si a mea personal lui Zsolt Benzar pentru sponsorizarea finalei si ajutorul acordat in perioada acesteia. Inca odata firma Energofish a fost alaturi de mine si de pescuitul feminin din Romania! Este prima finala din circuitul national , care a premiat toate participantele. Am primit : diplome, articole de pescuit pt primele 4 locuri, galeti Carp Expert si nada Benzar pt toate fetele ( seniore si sperante) , tricouri personalizate si sepci .

Directorul de la Sacel , domnul Gigi, a sponsorizat finala cu produse de la Panasonic.
Alex Mares ne-a facut o mare surpriza ...a dat flori la toate fetele ...un gest foarte apreciat de noi.
De asemenea imi pare bine ca masmedia a fost alaturi de finaliste. Au fost sambata si duminica 3 televiziuni care au transmis de pe pista. Este un lucru bun si sper ca in acest mod voi reusi sa aduc cat mai multe fete la concursuri.

Vizavi de prestatia mea la aceasta finala. Primele doua manse a fost OK. mansa a III -a nu am avut noroc ( stand ffff prost - adica standul pe care in mansele precedente s-a prins cel mai putin ). Am luptat pana in ultima clipa pt o medalia ...dar .........putea fi argint, bronz sau locul 4. A fost al 7 - lea loc 4 :twisted:

Fir intins celor din finala A !

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 07:44 
Neconectat

poze si de la sperante

Fişiere ataşate:
STA54430 (Medium).JPG
STA54430 (Medium).JPG [ 87.22 KiB | Vizualizat de 7545 ori ]
Comentariu fişier: asa se castiga titlul de campioana
:))

STA54374 (Medium).JPG
STA54374 (Medium).JPG [ 138.12 KiB | Vizualizat de 7545 ori ]
STA54371 (Medium).JPG
STA54371 (Medium).JPG [ 129.98 KiB | Vizualizat de 7545 ori ]
Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 08:08 
Neconectat

D-na Vera im primul rand multumim de aprecieri.Noi nu am facut altceva decat sa organizam o finala ca ptr doamne(domnisoare).Dupa cum am scris la sfarsitul programului trimis prin fax la fiecare concurenta am dorit ca sederea la Sibiu sa fie una frumoasa si placuta.
Ma bucur ca lumea a fost multumita de aceasta finala.
Referitor la concursul proprpiu zis noi putem spune ca am incercat sa facem totul cat mai bine, sa nu existe discutii pe la colturi cu nemultumiri sau alte lucruri urate.De aceea am tinut f mult la corectitudine si transparenta.Noi chiar nu aveam nimic de pierdut daca am procedat asa.
Stiti imi spunea un runner la final ca toata lumea are ceva impotriva concurentei lui.I-am dat un raspuns pe masura:ca au fost singurii care mi-au ridicat probleme (cat de cat)si sa nu inteleaga ca am avut eu sau noi ceva personal cu ei.si a avut puterea sa spuna ca asa e si ca din punctul de vedere al arbitrajului a fost super ok totul.
Da si eu multumesc dlui Benzar ca s-a implicat in sponsorizarea acestei finale.Am observat ca fiecare mic gest de ajutor din partea cuiva se vede altfel.da o alta nuanta .
In ceea ce priveste numarul mic de concurente va dau dreptate , dar cu unele ca nu au habar de chestii elementare asta poate esi datorita lipsei fazei interjudetene.Vedeti asta e cu 2 taisuri lipsa acestei faze.
As mai avea de spus ca unele senioare ar trebuii sa se obisnuiasca sa se pregateasca singure caci la concursuri unde miza va fi mai mare nu li se vor accepta mici ajutoare.
In rest nu stiu daca ar mai fi ceva de completat.Sa spune dansele daca mai au ceva .
Felicitari tuturor si noi ne-am bucurat sa organizam o finala ptr dvs doamnelor si bineinteles ca suntem deschisi si va mai asteptam si cu ocazia altora.
Cu prietenie
Alex M

Ps: Multumim sponsorilor:
Energofish, dl. Gigi, Mirage Travel si celor din campania : Sibiu, Capitala Bunelor Maniere

Sus

MesajScris: 10 Aug 2010, 09:33 
Neconectat

Nu neaparat lipsa interjudetenelor, cat mai ales lipsa pescuitului in general. Sunt cateva concurente care vin numai la finala pentru a multumi pe cineva anume.
Ideea este ca trebuie sa participam la cat mai multe concursuri private gen Profimix, Sensans etc, sa concuram cot la cot cu baietii si sa capatam experienta. Cu un singur concurs ( finala ) nu o sa avem rezultate la mondiale. Stiu ca toate suntem ocupate, avem afaceri si servici, avem copii si familie, dar daca vrei sa faci ceva trebuie sa te sacrifici !

Sus

MesajScris: 11 Aug 2010, 09:49 
Neconectat

Stiu ca domnul Dalacu asteapta parerea noastra despre pista, de aceea o sa scriu parerea mea despre ea!
Pista Sacel 4 , o pista grea , are peste dar nu suficient, trebuie scos fitofagul, trebuie indreptate malurile ( atat pe lungime cat si pe inaltime. Asa cred ca v-a fi o pista egala pt toata lumea !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]