Buna prieteni pescari,
Am postat si aseara un raspuns sau o informare asupra finalei ...dar nu a aparut pe site !
Deci :
Mii de multumiri pentru organizarea finalei pt cei de la Sibiu respectiv d-l Poiana si Alex Mares. M-au ajutat enorm si mi-au luat o grija de pe umeri! Au inteles importanta acestui concurs si au procedat exact ca la un CM .
Ce a fost bun la aceasta finala. Lupta pana in ultima mansa pt un loc pe podium, spiritul de competitie si profesionalismul la unele dintre concurente.
Ce a fost rau la aceasta finala. In primul rand nr mic de concurente , atat la senioare cat si la sperante fete. S-a vazut lipsa efectiva a concursurilor. Fetele nu au "concursuri in mana" cum se spune, nu merg la pescuit (unele se "laudau "ca este primul pescuit de anul acesta ).
Stilul unora de a pescuii cu spatele ( este expresia unei concurente ), adica stau cu spatele la apa si inteapa cand li se spune de cei cu binoclu din spatele lor. Nu stiu strange sau slabi frana la mulineta, nu stiu face singure o linie de pescuit , etc. Sunt multe altele , dar nu vreau inca sa fiu foarte rea. Voi intelege pretentia acestora de a merge la mondiale , atunci cand le voi vedea ca vreau sa pescuiasca si ca au ambitia proprie de a castiga !
Am scris aceste randuri din punctul de vedere al omului care coordoneaza de anul acesta pescuitul feminin din Romania. Pana acum nimeni nu s-a interesat in modul serios de pescuitul feminin , nu acuz , doar constat!
Felicit TOATE fetele pentru participarea lor la Finala Nationala din 2010 ! In mod special ma bucur pentru Cristina Malutan. Merita sa fie campioana Romaniei. In momentul de fata este cea mai completa pescarita din tara!
Si pentru ca am avut alaturi de mine , la pregatirea finalei , un om deosebit si o firma mare de articole de pescuit, tin sa multumesc in numele fetelor si a mea personal lui Zsolt Benzar pentru sponsorizarea finalei si ajutorul acordat in perioada acesteia. Inca odata firma Energofish a fost alaturi de mine si de pescuitul feminin din Romania! Este prima finala din circuitul national , care a premiat toate participantele. Am primit : diplome, articole de pescuit pt primele 4 locuri, galeti Carp Expert si nada Benzar pt toate fetele ( seniore si sperante) , tricouri personalizate si sepci .
Directorul de la Sacel , domnul Gigi, a sponsorizat finala cu produse de la Panasonic.
Alex Mares ne-a facut o mare surpriza ...a dat flori la toate fetele ...un gest foarte apreciat de noi.
De asemenea imi pare bine ca masmedia a fost alaturi de finaliste. Au fost sambata si duminica 3 televiziuni care au transmis de pe pista. Este un lucru bun si sper ca in acest mod voi reusi sa aduc cat mai multe fete la concursuri.
Vizavi de prestatia mea la aceasta finala. Primele doua manse a fost OK. mansa a III -a nu am avut noroc ( stand ffff prost - adica standul pe care in mansele precedente s-a prins cel mai putin ). Am luptat pana in ultima clipa pt o medalia ...dar .........putea fi argint, bronz sau locul 4. A fost al 7 - lea loc 4
Fir intins celor din finala A !