Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 05:16

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala Echipe - PRETUL SUCCESULUI
MesajScris: 31 Aug 2010, 05:13 
Neconectat

Nitu V scrie:
@ alintudose
-sa impui tehnica dintr-o mansa [ la mondiale cum este?].
- sa tii 3 manse de concurs ca sa elimini bugetarii [ mondialele cate au?] si pe altii care nu pot lipsi atat de la job.
-sa tii finale dupa finale in vest .
- sa repeti lovitura de la 11 m pana inscrii .
sunt aceleasi practici iar rezultatele se vad numai cu zoom. :lol:

- a impune manse tematice la noi in tara mi se pare cea mai mare prostie, de aceea eu nu prea am tragere de inima sa ma implic in aceste concursuri.
- Prin Ungaria sunt mai multe manse din cate stiu, asa ca sa nu dramatizam, ca sa nu mai spun ca englezii au un sistem competitional super lung si dificil, plus echipe, plus concursuri pe bani gramada eliminatorii, etc.
- Finalele se tin in functie de subiectivismul unora si de modul in care isi permite o asociatie sa suporte cheltuielile organizarii unui concurs, dar si de numarul de pescari de competitie implicati in asociatie de exemplu anul acesta la Taut unde pescari ca domnul Petrisor sunt sigur ca s-a zbatut pentru a duce o finala acolo, sau anul trecut domnul Georgescu s-a zbatut pentru Slatina, sau domana Veronica pentru Varsolt...Dar probabil trebuie tinut cont si de provenienta majoritatii competitiorilor, care asa cum am vazut anul acesta, aproximativ 10 erau din judetul Bihor, multi din vest si centru si cativa din Moldova...
- Nu stiu despre ce este vorba...:?:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 07:30 
Neconectat

hotarasem sa tac pt ca nu am dreptul si nici nu vreau sa critic pe cineva.
ma intrebati de finale ca si locatii ...eu va intreb ...
unde ati pescuit cu rube la babusca doar cat ,,bricheta ,,-expresia voastra , intr-o finala b ,copii unde au avut finala anul trecut ,gresesc daca spun ca asta este a 3a finala la varsolt din ultimii 4 ani?, anul asta 3 finale in vest , si poate am uitat vreuna...
vreau sa va spun ca multi nu au timpul necesar sa se deplaseze pana acolo si atat ,nu vb de bani . cel putin noi la braila am primit bani de drum , cazare si diurna pt toate categoriile de varsta ,bani primiti sa acopere integral ce v-am spus .
sunt oameni implicati in organizare -in zona- de nota 10 si nu la ei sau la concurentii din vest m-am referit .
hai sa ne oprim , putem continua in privat , aici vb despre larve si este greseala mea ca am inceput.

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 07:54 
Neconectat

nea' Nitu. Daca pe cei care concureaza nu iii deranjeaza pestii cat bricheta, nu vad de ce pe restul i-ar deranja. Expresia cu bricheta era a lui Seko, dar el nu reprezinta competitionarii A si B. Daca spuneti ca primiti bani pentru tot de ce nu veniti. Am inteles din PM despre ce e vorba, dar ideea dv despre concursuri este un pic cam distorsionata. Ideea dv de concursuri ar fi ceva de genul:
--din cauza timpului 2 manse, chiar una fara antrenament, ca deh, timp putin.
--sa fie doar intr-o parte a tarii acolo unde va convine.Ca vad ca daca sunt amestecate nu e bine.
--la mansele tematice e de discutat si sa discutat mult. Problema la noi e ca daca scoti tematicele, devenim un sistem competitional de obletari. Daca nu ar mai fi tematice, din cauza apelor noastre cu mult peste mic, frumusetea si tehnica concursului ar disparea in detrimetrul vergilor si a catzaveicilor.Eu unul nici macar nu vreau sa imi imaginez un asemenea concurs doar ca spectator, daramite ca si concurent. RaduDan, daca nu ar mai fi tematice, crede-ma, ai reusi prin Div B numai dupa vo 2 ani de dat la catzaveica.

Inca o data repet: ORICE SPORT PRACTICAT LA NIVEL INALT NECESITA BANI SI TIMP!!!! Cine nu le are si imi pare rau sa spun asta, sa stea acasa! Credeti domnule Nitu ca daca concursurile de la noi ar deveni dintr-o data surprinzator de surte si permisibile ca timp, ati rezolva ceva ca pescar in ierarhia clasamentelor?? Va spun eu, NU!!! Pentru ca tot cei care vor fi pe pista cu o saptamana sau chiar doua inainte, si care au bani de investit in logistica , vor castiga. Sau tu Dane, crezi ca daca scoate tematicele, ai rezolva ceva cu asta? Ai participa si atat!

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 08:33 
Neconectat

Nutzu, partea cu mansele tematice era doar o parere proprie nicidecum o afirmatie prin care eu as afirma ca daca s-ar scoate as fi avantajat. Pur si simplu spuneam doar ca suntem afiliati unui sistem international, pe care il repsectam doar dupa ureche. In fine, nu e treaba mea si afirm si aici ca ma bucur din suflet ca nu am acceptat nici anul acesta nicio echipa, sa merg pe banii mei sa isi bata joc cei de la Zalau si nu numai pe banii mei, sa ma stresez cu larve, fouilles, etc. intri in concurs cu nervii intinsi la maxim..nu mai ai chef de niciun pescuit...Asta e...Sper ca nu te-am jicnit in vreun fel cu afirmatia despre mansele tematice, dar cam asta e opinia mea...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:16 
Neconectat

Nu m-ai jignit cu nimic.. La randul meu daca mansele ar fi la liber, nestiind cu catzaveica prea bine si eu as fi praf in clasamente!

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 10:39 
Neconectat

Din pacate este criza de larva. Asta nu inseamna ca firma x a monopolizat piata si a dat dispozitii culegatorilor sa nu livreze catre alti competitori. Draga Aline nu inteleg de unde ti-a venit o asemenea idee ! Posibilitatile de a procura larvele sunt multiple. Cea mai buna solutie momentan este sa ti le culegi singur. Trebuie doar cautata locatia si timpul necesar pentru adunat.
Daca nu poti sa-ti faci rost de larve nu inseamna ca nu se tine competitia. Au mai fost si altii care nu au avut si tot au concurat.Echipa energoteam ajps-cluj isi vor culege ei pentru competitie, si nu le este rusine sa mearga pe lacuri si sa traga cu vasul namolul din lac chiar daca stau 6-7 ore sa adune cat este necesar pentru concurs.Dupa mine in acest topic ar fi trebuit prezentate cu argumente echipele si modul in care ele ar putea fi pe podium. Nici intrun caz nu facuta polemica si acuze.
Sper sa se revina la alte sentimente pe acest topic

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:29 
Neconectat

pandrei scrie:
Din pacate este criza de larva. Asta nu inseamna ca firma x a monopolizat piata si a dat dispozitii culegatorilor sa nu livreze catre alti competitori. Draga Aline nu inteleg de unde ti-a venit o asemenea idee ! Posibilitatile de a procura larvele sunt multiple. Cea mai buna solutie momentan este sa ti le culegi singur. Trebuie doar cautata locatia si timpul necesar pentru adunat.
Daca nu poti sa-ti faci rost de larve nu inseamna ca nu se tine competitia. Au mai fost si altii care nu au avut si tot au concurat.Echipa energoteam ajps-cluj isi vor culege ei pentru competitie, si nu le este rusine sa mearga pe lacuri si sa traga cu vasul namolul din lac chiar daca stau 6-7 ore sa adune cat este necesar pentru concurs.Dupa mine in acest topic ar fi trebuit prezentate cu argumente echipele si modul in care ele ar putea fi pe podium. Nici intrun caz nu facuta polemica si acuze.
Sper sa se revina la alte sentimente pe acest topic

Andrei,
Ai dreptate, nu ar trebui facuta teoria conspiratiei insa e o problema pe care ar trebui sa o rezolvam. cati concurenti frustrati vor fi pe pista ?( la acest concurs sau la cele ce vor urma)
cati au renuntat la competitie din acest motiv?(eu cunosc vechi concurenti din CJ. care s-au lasat pe tema asta(putem vb. in particular cine si de ce))Are de castigat Trabucco seu Energofish DACA ARUNCA ATATIA BANI PE LARVELE CARE NU SE GASESC?cred ca nu.pe de alta parte e clar ca datorita chironomidelor creste spectaculozitatea acestor concursuri, e clar ca trebuie sa stim sa le folosim la mondiale.
Cred ca ar trebui discutata aceasta problema in amanunt si luata o decizie care sa avantajeze toti concurentii si in acelasi timp firmele pe care le reprezinta.

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 16:20 
Neconectat

nutzu_z scrie:
nea' Nitu. Daca pe cei care concureaza nu iii deranjeaza pestii cat bricheta, nu vad de ce pe restul i-ar deranja. Expresia cu bricheta era a lui Seko, dar el nu reprezinta competitionarii A si B. Daca spuneti ca primiti bani pentru tot de ce nu veniti. Am inteles din PM despre ce e vorba, dar ideea dv despre concursuri este un pic cam distorsionata. Ideea dv de concursuri ar fi ceva de genul:
--din cauza timpului 2 manse, chiar una fara antrenament, ca deh, timp putin.
--sa fie doar intr-o parte a tarii acolo unde va convine.Ca vad ca daca sunt amestecate nu e bine.
--la mansele tematice e de discutat si sa discutat mult. Problema la noi e ca daca scoti tematicele, devenim un sistem competitional de obletari. Daca nu ar mai fi tematice, din cauza apelor noastre cu mult peste mic, frumusetea si tehnica concursului ar disparea in detrimetrul vergilor si a catzaveicilor.Eu unul nici macar nu vreau sa imi imaginez un asemenea concurs doar ca spectator, daramite ca si concurent. RaduDan, daca nu ar mai fi tematice, crede-ma, ai reusi prin Div B numai dupa vo 2 ani de dat la catzaveica.

Inca o data repet: ORICE SPORT PRACTICAT LA NIVEL INALT NECESITA BANI SI TIMP!!!! Cine nu le are si imi pare rau sa spun asta, sa stea acasa! Credeti domnule Nitu ca daca concursurile de la noi ar deveni dintr-o data surprinzator de surte si permisibile ca timp, ati rezolva ceva ca pescar in ierarhia clasamentelor?? Va spun eu, NU!!! Pentru ca tot cei care vor fi pe pista cu o saptamana sau chiar doua inainte, si care au bani de investit in logistica , vor castiga. Sau tu Dane, crezi ca daca scoate tematicele, ai rezolva ceva cu asta? Ai participa si atat!

am inteles . ai dreptate.

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 18:04 
Neconectat

RaduDan scrie:
... anul acesta, aproximativ 10 erau din judetul Bihor, multi din vest si centru si cativa din Moldova...

Asa e precum zici!
Si ăia cativa i-au batut la poponet pe cei din vest :(

Vai, vai , ce durere!

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 18:42 
Neconectat

Nu ne deranjeaza ..domnu...un sut "inapoi"...e un pas inainte...ce zici..valabil pentru toata lumea.Parol.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]