Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 22:07

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 134 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: posibile locatii finala A si B
MesajScris: 12 Feb 2011, 09:37 
Neconectat

zsolty scrie:
3 ani la rand sa tinut la giurgiu!!
ar fi interesant o finala pe un rau!dar unde ????
practic nu este nici o pista!!!!nu se cauta sau nu stiu ce sa zic
cel mai corect ar fi sa se monitorizeze o pista si abea dupa sa punem o finala A acolo
ce ziceti??
REPET nu am nimic cu pista de la ciuslea numa rezultate de anul trecut ma dezamagesc

aceeasi monitorizare ca si anul trecut ...adica tautul...cred si eu ca pt tine ar fi ok o monitorizare de 10 ani ca sa aflii cum se prinde peste nu ? eu asta inteleg prin monitorizare ...ok am avut dreptate ...pistele noi pt voi e cam nasoale ! sint lamurit subiect inchis pt mine si ce tot imi spui mie de giurgiu ?
acolo vroia varghici nu eu asa ca mai lasati-ma cu astea daca nu ma insel el tragea sforile atunci ...si bihorenii votau la sedinta ...dar daca tu nu veneai la sedinta nu ai de unde sti ...din pacate pt tine stiu ce si cum cu giurgiu tu te faci ca nu stii

Ultima oară modificat de Aschioape florin pe 12 Feb 2011, 09:40, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 09:39 
Neconectat
Moderator global

Ca sa clarificam odata problema Ciulsea .....
Chiar daca cei din Moldova vor sa scoata in evidenta , ca fiind buna , aceasta pista , sint si alte "surse" de informare legata de ea si anume :
1.Vintul bate de doua ori pe an : 6 luni sin derapta ...6 luni din stinga . Nu am vazut nici un filmulet de pe Ciulsea in care sa nu bata vintul , si nu incet sau moderat ci TARE.
2. Curentii foarte puternici datorati uzinajului , care , practic este incontrolabil .
3.Pestii foarte putini !!!!!!!!! Clasamentele o arata foarte clar nu are rost sa va ascunde-ti dupa deget . Ceea ce tot baga Tonii acolo , cu 6-7 kg , sint "accidente" . Atita s-a prins pe Virsolt cind a mers prost. In rest 600 g pina in maxim 2.5 kg. Hotariti-va odata ca va contraziceti , ori nu este peste , ori clasamentele arata ca mai trebuie sa invatati sa pescuiti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4.Inclinatia foarte mare a taluzului , riscul de alunecare a concurentilor si a echipamentului face ca pescuitul sa fie foarte dificil .
5.Daca era o pista renumita si bogata in peste ar fii fost aleasa pentru concursurile mari organizate in zona , nu numai la fazele locale si municipale , .dati un singur exemplu de concurs renumit si cu cantitati de peste prins :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Asta nu este doar parerea mea , ci a multor divizionat mai "timizi" care m-au sunat si m-au rugat sa v-o spun , si de aceea puteti vedea optiunea lor fata de alte piste si nu Ciulsea.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 09:46 
Neconectat

Adi pista este super ok ...faptul ca nu a tinut finala este ptr ca voi totdeauna vreti in fundul curtii..si am sa repet asta la infinit...faptul ca sinteti multi din vest in a si b este datorita faptului ca ati avut toate ...toate ...toate ...toate ....toate ....toate....finalele B B B B ca daca nu erati majoritatea in municipale! asta ca eu nu sint timid si o pot spune!
si inca ceva faptul ca bate vintul si apa curge cu ce te deranjeaza ...daca esti pescar ?

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 09:53 
Neconectat

intreb si eu pe cei cu experienta mai multa:
pista pt mondiale se alege in functie de cit de tare bate vintul?

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 10:03 
Neconectat

la vara il duc pe Szolt ...pe o pista de curgatoare ptr claruso ...poate aveti si o surpriza !
vad ca tot va plac surprizele !

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 10:11 
Neconectat

Buna ziua baiet,

In functie de dorintele si voturile voastre , noi pescarii din Salaj vom fi pregatiti sa va primim pe pista de la Varsolt !

Fir Intins !

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 10:30 
Neconectat

daca se tine B-ul pe virsolt cred ca ar trebui rezolvate 2 probleme
1.pista sa fie delimitata de luni [am patit de m-am antrenat pe alta zona pt ca nu erau delimitate standurile]
2.accesul pe dig [nu cred ca moare nimeni daca la antrenament se lasa masina pe dig]

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 10:34 
Neconectat

Lasa pe divizionarii timizi ca pe mine tot ei m-au sunat si toti vrea la Ciuslea :lol:
Si cu deplasarile mai zic si eu ca din centrul tarii fac intotdeauna peste 400km in orice directie!
Pista de la Varsolt nu-i egala si m-am lamurit cand m-am uitat din spate!Sunt locuri unde daca tragi de 3 ori pici pina in C! :lol:
Daca vreti Varsoltul schimbati regulamentul !4 manse 4 zile si pescuit obligatoriu in fiecare sector! Defapt e valabil pt. toate pistele!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 10:37 
Neconectat

Asta nu este doar parerea mea , ci a multor divizionat mai "timizi" care m-au sunat si m-au rugat sa v-o spun , si de aceea puteti vedea optiunea lor fata de alte piste si nu Ciulsea.[/quote]
ar fi mai ok sa stim si noi divizionarii aia timizi ...care fug de vint si curgatoare !
Adi sa nu mai plingeti ca nationala nu are rezultate ...e vina unora care sint timizi !si voteaza piste de rahat!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2011, 10:43 
Neconectat

zsolt scrie:
Lasa pe divizionarii timizi ca pe mine tot ei m-au sunat si toti vrea la Ciuslea

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adevarul ca si pe mine m-au sunat si tot pe Ciuslea vor ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 134 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Următorul

Ora este UTC [ DST ]