cine a spus ca performanta nu se face cu tot ce spuneti voi ?
oamenii din exemplul dat de mine au vrut sa se simta bine 3 ore ,tudose. si sunt comvins ca daca luau locul 1 ar fi pretuit f mult bucata aia de carton.
acum 3 ani parca , am pescuit prima data pe faleza dunarii la noi cu un rubezian . pescuiam la platica si raportul de pesti scosi era cam 5 pesti ai mei la 1 peste prins de 10 alti pescari. unul a lasat fixa jos si a venit in spate sa se uite. stiti ce m-a intrebat ? ,,nene ...de ce te chinui si nu pui firul cat batul?,, si vedea cat prindeam .
cred ca impunerea unor reguli draconice omoara pescuitul ca si sport de masa.
cati pescari divizionari a sau b sunt in stare sa duca un mondial? poate cel mult 10 si ma bucur daca ma insel . atunci ce facem ? gandim regulamente numai pt ei? de unde sa stiu eu, care vreau sa particip la un concurs asa de amorul artei, la cate situatii face fata un rubesian , daca nu ma conving singur .[
nu la bolcas sau la medgidia pe furtuna].la noi e invers- intai ti se impune si dupa aia te dumiresti -
daca mai apuci.
maama ,nu avem rezultate la mondiale pt ca la nat se castiga cu oblet . si s-au impus niste reguli . acum unii au vazut ca nu e bine si se poate pescui trei stiluri intr-o mansa . s-a invatat o lectie.
dar oare rezultatele nu se vor imbunatati si daca se vor organiza finale si pe piste dificile? mai apare o necunoscuta...pista...o intrebare...ultimile 2 finale ale energoteamului -piste dificile ...la individual in italia -pista dificila ...la finala sensasului pista dificila ...la finala individual -pista dificila. am incurcat vreuna ? se poate. si atunci de ce nimeni nu cere organizarea de concursuri pe piste asemanatoare.
am vrut sa sterg pt ca am zis ca nu e treaba mea unde se tin finalele nationale.
pentru performanta ...da ...ai nevoie de tot ce au spus tica si bogdan...dar ca sa atragi lumea sa vina la concursuri , sa inteleaga valoarea rubezianului, sa inteleaga gestul eliberarii si al malului curat [ nu uit sarulestiul] nu ai nevoie de3 manse , juvelnic de 3 metri , minciog de 3 metri sau mai stiu eu ce.