Cele două lansete de feeder au fost achiziționate prin noiembrie 2016 și folosite de câteva ori la plătică și crap. Nu au nici un semn de uzură, sunt ca noi. Țoti cei care au cumpărat de la mine știu că am grijă de sculele mele și am primit numai calificative pozitive.
! Le vând pentru că numai am timp să pescuiesc și e păcat de ele !
O scurtă descriere din partea mea:
- Inele SIC - am pescuit cu textil și nu am avut nici o problemă - Drillul este excepțional - mi s-au părut niște bețe dedicate plăticilor. Am prins și câțiva ciortani la Greaca, au destulă rezervă de putere. - Acțiune progresivă - potrivită oricărui pește, indiferent de talie, de asemenea stă foarte bine în curent pe râu. - Precizie - blankul deși e blând are o revenire foarte rapidă. Am pescuit la 43 de metri pe o "foaie A4", lansat lejer, fără să forțez. - Le-am folosit atât pe lac cât și pe Dunăre. în curent mediu cu 70 de grame + nadă stă exemplar, nu am ce să le reproșez
= Detalii tehnice = lungime de 3,60 ambele, putere de încărcare 90 de grame, greutate 164 de grame, dimensiunea la transport este de 182 cm fiind din 2 bucăți
Prețul de achiziție a fost 940 (470 bucata) iar cel de vânzare este de 650 sau 325 bucata. Transportul va fi prin Fan Curier, oriunde în țară și costul îl împărțim (așa este civilizat). Sau predare personală Giurgiu/București
Contact : 0730 231 846 am si whatsapp Facebook : Tiberiu Constantin
Tot respectul !
Fişiere ataşate: |
3.jpg [ 249.69 KiB | Vizualizat de 3598 ori ]
|
2.jpg [ 218.63 KiB | Vizualizat de 3598 ori ]
|
1.jpg [ 228.83 KiB | Vizualizat de 3598 ori ]
|
|