Scaun modular Maver MV-X de vânzare.
Scaunul MV-X a fost achiziționat în urmă cu un an și patru luni. A fost folosit la mai maxim 20 de partide de pescuit. Scaunul este un concept Maver sub patent Mikky.
Caracteristici: - Este ușor, cântărește aproximativ 13kg - Are patru picioare telescopice cu diametrul de 30mm - Reglabil pe înălțime - Șezut confortabil - Două sertare frontale cu blocare magnetică - Spațiu de depozitare dub șezut - pachetul conține o tavă laterală cu prindere pe două picioare
Scaunul prezintă semne normale de uzură precum mici zgârieturi pe picioare(cauzate de reglajul picioarelor pentru a fi adaptate conturului malului), semne de uzură pe podină (datorate frecării și a neastâmpărului pescarului), o crăpătură în plastic a modulului de sub șezut (am alunecat iarna și am căzut pe scaun, bine ca nu mi-am rupt ceva!).
Bonus! - Două picioare telescopice Maver de 70cm, cu diametrul de 30mm, folosite la două partide și care prezintă aceleași semne de uzură. - Suport de umbrelă scurt, pentru picioare cu diametrul de 30mm.
Preț și alte informații în privat.
_________________ "If you are one of those unfortunate souls who suffer from a passion for angling.."
The more I practice the luckier i get!
|