Salut, vând Scaun marca Fix-2, fabricat in Belgia având următoarele caracteristici:
1. Foarte ușor si compact. Excepțional pentru pescarul de râu care are de mers până la locul de pescuit. 9,6 KG cu sertarul montat, 5.9 kg fără sertar. 2. Șezut fix cu spătar, foarte comfortabil din burete tapițat cu piele ecologică pentru protecție la umezeală. - Șezutul este construit pe platformă modulară cu șasiu din aluminiu anodizat. 3. 4 picioare D26 fixe, compatibil cu toate accesoriile preston, browning etc cu o lungime de 50 de cm (56 de cm măsurat din podea) 4. Curea de transport ajustabilă iar sistemul de ajustare a înălțimii picioarelor este excepțional! 5. Sub sezut are un sertar de 140mm înălțime pentru depozitare.
Personal l-am folosit fără sertar în partide scurte atât pe lac cât și pe Dunăre. Îl vând deoarece merg la pescuit doar cu scaunul modular și l-am folosit foarte rar.
Prețul de achiziție a fost de 830 ron iar prețul meu de vânzare este de 500 de ron Predare personală Giurgiu/București sau expediez oriunde prin Fan Curier. Datorita prețului mic de vânzare, costurile de transport (undeva la 26 de ron) vor fi suportate de către cumpărător. Contact: 0730 231 846 (am și whatsapp) Facebook: Tiberiu Constantin
Toate cele bune.
Fişiere ataşate: |
hahaha 3.jpg [ 171.08 KiB | Vizualizat de 3139 ori ]
|
hahaha2.jpg [ 187.32 KiB | Vizualizat de 3139 ori ]
|
hahah1.jpg [ 220.14 KiB | Vizualizat de 3139 ori ]
|
|