Pescuit Stationar

Acum este 18 Noi 2024, 17:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cumpar feeder Trabucco Sygnum
MesajScris: 24 Aug 2016, 14:48 
Neconectat

4,5,6 oz???? nu prietene astea sunt pentru Doripesco si ptr crap!!!...2 oz... cu asa ceva se pescuieste!!.... Cum ziceam: nu vrea nimeni heavy! se vrea cel mai fin care poate arunca montura!
Iar 70 de metri se arunca la noi numai pe stadionul municipal la concursurile de casting!
Daca ai pescuit vreodata intr-o apa care curge cu 4-6 m/s sau chiar mai repede intelegi ce spun...poti sa arunci tu si pana in Serbia (adica vreo 2 kilometri!) ca tot la 20 de metri de mal pescuiesti pe curent..... e drept cu vreo 2 kilometri mai la vale de unde te afli!
S-a incercat mai totul pe aici dpdv feeder.... solutia preferata de mai toti e MRX-v.... si eu, din ce am vazut pana acuma, tind sa le dau dreptate...
Cam asta e....
Imi trebuie ceva punctual pentru o chestie punctuala..... bete de feeder am vreo 20 ( din cele peste 200 de lansete pe care le posed!!) ...fiecare cu treaba lui!...dar niciunul nu face chestia asta de care vorbim bine....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]