Pescuit Stationar

Acum este 10 Ian 2025, 05:13

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: varga Carson
MesajScris: 19 Apr 2011, 23:59 
Neconectat

nasol si eu de curand am cumparat de pe ebay o lanseta si mi-a ajuns fara 3 tronsoane :cry: si vanzatorul era de incredere...cunosc sentimentul :cry:

Sus

MesajScris: 20 Apr 2011, 07:06 
Neconectat

gerard2000 scrie:
Am primit varga,dar frumos ar fi fost sa-mi fi spus si mie de problema cu segmentul crapat[ al doilea de la varf],dar asa sunt oamenii ca sa-si vanda marfa....nu?.....greseala este a mea ca am mers pe incredere

Scuze de raspunsul intarziat dar numai azi dimineata am iesit de pe tura de 24. Desi poate nu ma crezi imi dau cuvantul de onoare ca varga nu avea cand a plecat de la mine nici un defect. Te-ai uitat cumva cu atentie pe ambalaj sa nu fie cauza acestui inconvenient modul de manipulare a celor de la posta? Te rog trimite-mi o foto. pe adresa de mail ff_alexandru@yahoo.com sau un tel.la 0749-060615. Eu nu mi-as permite nici ptr. un produs scump dar ptr. o varga de 70 ron sa-mi patez obrazul asta in masura in care ma poti crede. Te rog sa iei legatura cu mine sa discutam acest inconvenient. Multumesc.

Sus

MesajScris: 20 Apr 2011, 07:46 
Neconectat

fflorin scrie:
gerard2000 scrie:
Am primit varga,dar frumos ar fi fost sa-mi fi spus si mie de problema cu segmentul crapat[ al doilea de la varf],dar asa sunt oamenii ca sa-si vanda marfa....nu?.....greseala este a mea ca am mers pe incredere

Scuze de raspunsul intarziat dar numai azi dimineata am iesit de pe tura de 24. Desi poate nu ma crezi imi dau cuvantul de onoare ca varga nu avea cand a plecat de la mine nici un defect. Te-ai uitat cumva cu atentie pe ambalaj sa nu fie cauza acestui inconvenient modul de manipulare a celor de la posta? Te rog trimite-mi o foto. pe adresa de mail ff_alexandru@yahoo.com sau un tel.la 0749-060615. Eu nu mi-as permite nici ptr. un produs scump dar ptr. o varga de 70 ron sa-mi patez obrazul asta in masura in care ma poti crede. Te rog sa iei legatura cu mine sa discutam acest inconvenient. Multumesc.

Imi cer eu scuze fata de tine,pentru cele postate,dar se pare ca vina este a unui prieten de-al meu care care mi-a ridicat varga de la posta la cererea mea,a verificat-o si fara sa-mi spuna a tras prea mult de segment si la fortat.Te rog inca o data sa ma scuzi pentru acuzele aduse si-ti doresc un PASTE FERICIT

Sus

MesajScris: 20 Apr 2011, 08:01 
Neconectat

Ma bucur ca totul s-a rezolvat si la fel iti doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Numai bine.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]