Pescuit Stationar

Acum este 06 Ian 2025, 13:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bat unicat
MesajScris: 20 Dec 2010, 21:24 
Neconectat

Vand bat unicat din trestie fabricatie 1968.
Batul( zic bat pentru ca nu stiu nici acum daca este lanseta, varga sau bologneza ca pe vremea aia nu se stia de asta!) este facut din trestie de gradina (din gradina lu' bunicu', fie iertat!) indreptat la lampa si uscat un an la umbra in podul casei: made in Gradinari -fosta Cacova..design special pentru raul Caras!
Are inele din sarma de balot calite in ulei si mulineta incorporata facuta din cuie de sita instalate (batute!) la 25 de cm distanta. Viteza de recuperare (0,5 X viteza de dat din mana) metri pe secunda. Este echipat cu fir Relon de Savinesti, low-memory (adica fara memorie ca nu mai stiu cand l'am luat si de unde) care (mai) tine inca 100 de grame la un diametru de 0,40 mm, pluta Panda (acu' patentu' a fost cumparat de Pandy!) carlig de bold si plumb dintr-o piulita de inox de M8!

Lungime 4 m, lungime de transport 4m, nr tronsoane 1 (cred ca asta se putea deduce!) grosime in talon 5cm, conicitate 0 ( adica si in varf e tot cat in talon!);
Putere de aruncare 1-8 kg, actiune rigida:sageata n'are (numai cu crapi de peste 10 kile parca s-ar incovoia ceva-ceva!).

Greutate 4 kile..cand nu ploua!..cand ploua are 5 iar daca mai bate si vantul are 10...

Husa n'are..si nici n-are nevoie ca e scratch-free!

O vand din motive de plecare din tara si pentru ca nu incape in containerul in care mi-am bagat mobila, masina, cainele si scaunul MILO Megalight!

Momente unice, satisfactie garantata: daca nu prindeti nimic cel putin, in max 6 luni, puteti incerca sa va puneti cu Oncescu...cel putin la mana cu care pescuiti!

Pret de super-criza.... sau mai bine zis super-pret de criza...sau inca si mai bine: mini-pret de super-criza: 3117 euro sau o dau pe Daiwa Airity noua si-mi mai dati 1000 de euro!

Astept provincia!!! 8-)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Bat unicat
MesajScris: 20 Dec 2010, 21:48 
Neconectat

Destul de ieftin...cati rulmenti are mulineta si de cat e tamburul?E frana pe fata sau pe spate?Sau e cu baitrunner?Cum facem cu transportul?O legati de o masina? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Dec 2010, 21:51 
Neconectat

8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Dec 2010, 20:38 
Neconectat

paul_ scrie:
Destul de ieftin...cati rulmenti are mulineta si de cat e tamburul?E frana pe fata sau pe spate?Sau e cu baitrunner?Cum facem cu transportul?O legati de o masina? :lol: :lol: :lol:

nu poate sa o lege de masina pt ca va zgaria asfaltul cu mulineta :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Dec 2010, 23:09 
Neconectat

:lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Dec 2010, 07:37 
Neconectat

Felicitari!!!!! Asta este lucrul ce lipseste de multe ori din viata noastra si anume umorul. Toate cele bune si daca stau sa ma gandesc putin nici pretul nu-i prea mare avand in vedere calitatea materialelor ce intra in componenta acestui combo. Salutare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]