miza scrie:
primul vierme e bagat pe carlig ca o rama,.. incepand cu partea ascutita,..., iar al doilea e intepat un pic, in partea mai groasa, pe carlig or sa stea viermi ca si cand e unul singur mai lung.....asta e stilul lugojean, patentat de pescari de scobar de acolo......si am constatat ca merge mai bine scobarul asa....
Hai nu ma innebuni!!!! Patentat zici?...pai inseamna ca mosu-meu a pescuit toata viata la scobar in stilul " lugojan" si a murit fara sa stie asta!!.... citez din instructiunile lui: " nepoate, unu pe tija de la cap si unu pe carlig luat de cur!!"....
Si sa nu fiu modest... orice chichirez care tine de scobar trebuie cautat ceva mai jos pe Dunare...Intre Orsove si Calafat!!! (daca nu crezi intreaba pe Boldea...care e si lugojean pe deasupra!)... da te iert ca si cafeaua zisa "arabica" e de fapt din Etiopia...asa ca ce sa ne mai facem probleme referitoare la viermi!!!
S-o trage de la faptul ca Logojul a fost ceva vreme in judetul Severin!!!