nicu2 scrie:
Are un prieten scaun Matrix Ethos si are ceva probleme cu el. Suruburile care fixeaza picioarele cand le strangi, ies in afara in loc sa stranga, pentru ca s-a defectat sistemul de prindere. Apoi i s-a fisurat si panza de la sezut.
Am fost weekend-ul trecut la un concurs de feeder pe Sarulesti si am avut ocazia sa vad mai toate scaunele de feeder.
Am avut Korum deluxe dar pt mine era prea mare la acel moment si perna de la spatar ma deranja la ceafa. Per total e ok, depinde de inaltime ta . Cel mai bine e sa cauti la cineva din zona si sa probezi.
Mie sincer mi-a placut cel de la Browning. E mai ok decat Nufish sau Milo, e mai confortabil sezutul si spatarul, mai stabil deoarece e mai lat. Are picioarele mai lungi pt a monta accesoriile si are profil rotund de 25mm.
Nu mi-a venit sa cred ca si Prestonul monster avea aceeasi problema ca si Korumul cu suruburile care strang picioarele. Chiar nu pot gasi o modalitate sa strangi surubul fara sa gauresti piciorul?
Legat de scaunul Rive, un baiat mai voinic (peste 130 kg) a cazut in apa dupa ce s-a stricat (rupt)clema surubului de prindere de la piciorul din stanga fata.
Multumesc Nicu,
Ai dreptate in toate modurile expuse, de aceea am si ajuns la concluzia de a mai astepta in speranta ca va aparea ceva pe gustul meu adica ieftin, comod, usor si bun(in afara de pufuleti conform vorbei din popor)