dan predoi scrie:
Vasile unde e anunțata Cupa Regiunilor,calendarul e făcut ținându-se cont de toate concursurile chiar si de cele pe care le aveți voi la APS si nu in ultimul rând din punctul meu de vedere Cele doua etape ale Campionatului Agvps sunt cele mai importante concursuri iar celelalte concursuri ar trebui puse in funcție de datele celor doua etape ale Campionatului Agvps,anul acestea ele fiind anunțare din timp cred eu la mijlocul lui Ianuarie.
Cupa regiunilor este organizata anul acesta de diaconita pe acumularea Stanca-Costesti in perioada15-17 Septembrie. este un proiect inceput anul trecut si organizat de 3 organizatori din 3 regiuni( asteptam sa ni se alature si alte regiuni) se organizeaza in urma calificarilor din fiecare regiune. Anu trecut sa organizat la Pristol si organizarea a fost facuta in comun de cele trei cluburiCS-APS;Mosterfish si Prieteni Pescari. Anul acesta am hotarat ca fiecare regiune sa organizeze cate o finala si anu asta organizeaza Prieteni Pescari. Stiu ca pe forumurile de feeder este anuntata data cupei regiunilor.Sa ocupat de asta Diaconita Petru de la Prieteni Pescari din Iasi.