glukas scrie:
Cataline ... daca vrei sa participi la un Campionat AGVPS trebuie sa fi inscis la o asociatie afiliata AGVPS - e un lucru de bun simt.
Iar asociatiile afiliate la AGVPS le gasesti pe situl AGVPS:
http://agvps.ro/contacte/asociatii-afiliate/Daca se punea anuntul asta la conditiile de participare si nu se lasa in coada de peste asa pentru intelesul tuturor (personal nu vizez la AVPS pentru ca nu am niciun avantaj , chiar si cei 50 RON i-am dat de POMANA , doar pentru a putea participa la o competitie) lucrurile erau mult mai clare !!!!
Multi viteji dupa razboi si ca sa vezi asa ca o chestie , puteam face la A.V.P.S Vulturul , mai trebuia sa ma deplasez 2 statii de metrou si cica astia sunt afiliati DAR !!! s-a spus " Trebuie sa ai carnet A.V.P.S ! " nu s-a zis nicio clipa si nu s-a atras atentia ca NU ! toate sunt "afiliat" (ceea ce fie vorba intre noi este o MARE ! prostie ) asa ca pe permisele noastre scrie mare, clar si foarte lizibil [
size=150]A.V.P.S[/size] . Din punctul meu de vedere am indeplinit conditia , am aruncat niste bani pe fereastra ampixelea, am fost de buna credinta si m-am conformat. Eram membru A.V.P.S !!!!!!
Daca ai o gandire ingusta si ochelari de cal ( vorbesc la modul general, fara referire la persoane) este perfect adevarat ca poti reduce totul la o concluzie extrem de simplista, pe regulament si pe care o pot afirma/sustine si eu : Nu am fost in Legalitate cu participarea ! (dar am aflat asta DUPA concurs) . Daca nu scoti din context si intelegi faptul ca atat timp cat eu nu am treaba cu asociatia asta (sau ce o fi ea) , nu ii urmaresc "mutatiile genetice" si fractionarile, nu aveam de unde presupune eu de la mine putere ca A.V.P.S "X" nu e totuna cu A.V.P.S "Y" atat timp cat singura conditie era sa fi membru A.V.P.S PUNCT !
Asa ca , va rog frumos ca pe niste oameni ce aveti discernamant, lasati-o mai moale cu apropourile cu "bunul simt" ca nu este cazul. Nu am jignit pe nimeni , nu m-am ascus de nimic, nu am tras in piept pe nimeni , nici eu, nici membrii echipei care au avut toti carnete la aceeas asociatie (exceptie Lucian care l-a facut la el la judet). Si mie imi este usor sa merg pe latura apropourilor si la fel de usor sa fac Limba Romana atat de maleabila incat sa jignesc fara a folosi cuvintele aferente.
Cu asta sper ca am incheiat subiectul, anul acesta problema va fi remediata acum ca stiu exact despre ce este vorba !