Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 23:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONAT. NATIONAL DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 I
MesajScris: 30 Mai 2013, 16:44 
Neconectat

sanyi platicaru scrie:
Staicu A scrie:
Eu cred ca toate echipele care s-au inscris in concurs cunosteau si cunosc conditiile de participare,deci nu cred ca ar trebuii sa va faceti griji ca nu se cunoaste regulamentul si conditiile de inscriere.

Zice bine ce zice dna Vera ca anul trecut toata lumea si-a vizat permusele la AJVPS in afara de echipa Bucurvesteana Osprey nu a avut deloc dar nici nu a verificat si cu atit mai putin CONTESTAT acest aspect. Concluziile le tragem dupa voia fiecaruia

pana aici a ajuns cu delasarea ajvps ?!!!! nici nu verifica daca si-au primit taxa de membru (fiind singura lor grija )......si atunci ce dracu pretentii am eu cu verificarea nazii inaintea mansei

Sus

Subiectul mesajului: Re: FINALA CAMPIONAT. NATIONAL DE FEEDER ECHIPE 2013 5-6-7 I
MesajScris: 30 Mai 2013, 16:58 
Neconectat

Eu nu zic ca nu zice bine ce zice!!!!dar mi se pare total aiurea sa te inscrii la un concurs si sa nu te documentezi despre el......... cu atat mai mult ca este si un campionat national.

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 17:13 
Neconectat

panaionut scrie:
sanyi platicaru scrie:
Staicu A scrie:
Eu cred ca toate echipele care s-au inscris in concurs cunosteau si cunosc conditiile de participare,deci nu cred ca ar trebuii sa va faceti griji ca nu se cunoaste regulamentul si conditiile de inscriere.

Zice bine ce zice dna Vera ca anul trecut toata lumea si-a vizat permusele la AJVPS in afara de echipa Bucurvesteana Osprey nu a avut deloc dar nici nu a verificat si cu atit mai putin CONTESTAT acest aspect. Concluziile le tragem dupa voia fiecaruia

pana aici a ajuns cu delasarea ajvps ?!!!! nici nu verifica daca si-au primit taxa de membru (fiind singura lor grija )......si atunci ce dracu pretentii am eu cu verificarea nazii inaintea mansei

De ce Dumniezo va place voua sa vorbiti numai prostii ???

Eschipa Osprey a avut carnetele vizate la AJVPS Zimbru , problema a aparut din senin cum ca vezi doamne AJVPS ZIMBRU nu ar fi afiliat la AJVPS si nu este recunoscut.. apai sa imi fie cu iertare , nu vad eu ce vina am ca am permis vizat la AJVPS care defapt aud dupa concurs ca nu e AJVPS si ca AJVPS nu este totuna cu AJVPS ... daca voi mai intelegeti ceva de aici , eu unul ma las pagubas si daca continuati cu mancatoria asta fara de folos va umplu si topic-ul cu scan-uri dupa permisele vizate anul trecut sa va linistiti !

Singura noastra vina a fost ca dupa concurs nu am fost de acord sa mai platesc iar o taxa catre , ghici cine , AJVPS dar de data asta cica ala bun ..... am fost de acord chiar si sa ni se retraga rezultatul din competitie daca pana acolo se ajunge , dar pana la urma s-a ajuns la un compromis probabil intelegand penibilul situatiei !

Asa ca , data viitoare , inainte sa vorbiti , aveti numarul meu de telefon pe toate gardurile si daca nu il gasiti , il puteti cere , intrebati fratilor direct ca nu e rusine !

PS: Capitanii de anul trecut sunt martori cand am intrebat cand si daca se face control la carnete pentru a le strange pe toate la mine ca in ziua concursului sa nu ne trezim ca l-a uitat cineva acasa, pana la urma s-a mers pe incredere si nu s-a cerut niciun carnet, inca odata , nu noi ne-am ascuns carnetele si am mers pe burta !!!!

Imagine

Imagine

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Ultima oară modificat de catalin232 pe 30 Mai 2013, 18:11, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 17:20 
Neconectat

Staicu A scrie:
Eu nu zic ca nu zice bine ce zice!!!!dar mi se pare total aiurea sa te inscrii la un concurs si sa nu te documentezi despre el......... cu atat mai mult ca este si un campionat national.

Cu tot respectul , sa imi aratati si mie un link sau o pagina, o bucatitca de hartie pe care scrie la care AJVPS dintre toate AJVPS-rile din tara trebuie sa iti faci permis pentru a participa ! Eu nu am vazut asa ceva, am fost de buna credinta si am considerat ca purtand toate aceleas initiale, e totuna ca se cheama Zimbru, Diana sau Salaj. Daca AJVPS-ul la care am vizat eu este un "parazit" impostor, este vina celorlalte asociatii din tara ca nu ii da in judecata pentru a nu se mai putea folosi de aceste initiale. Taxa platita de noi este exact aceeas pe care as fi platito la oricare asociatie din tara asa ca mie imi erea chiar indiferent la ce asociatie mi-am facut carnetul (si ale colegilor) , am luat-o pe cea care imi erea cel mai accesibila si mai apropiata !

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 19:50 
Neconectat

Prietene nu era vb in special de voi daca ai fi citit mai sus ai fi vazut ca ii raspundeam Doamnei Veronica....nu stiu dc m-ai citat tu pe mine defapt???????eu nu am participat anul trecut cu echipa mea ca sa pot sa comentez de voi.eu doar mi-am dat cu parerea atata tot.

Sus

MesajScris: 30 Mai 2013, 20:01 
Neconectat

Staicu A scrie:
Prietene nu era vb in special de voi daca ai fi citit mai sus ai fi vazut ca ii raspundeam Doamnei Veronica....nu stiu dc m-ai citat tu pe mine defapt???????eu nu am participat anul trecut cu echipa mea ca sa pot sa comentez de voi.eu doar mi-am dat cu parerea atata tot.

V-am citat pentru ca si in momentul de fata se repeta povestea. Se spune foarte VAG " Trebuie sa fi membru A.V.P.S/ A.J.V.P.S pentru a participa" dar nu ti se da o lista cu sociatiile agreate sau afiliate sau cum vor ei sa spuna , doar pentru ca dupa concurs sa fie situatia in care ne-am gasit noi . Cum am luat-o noi anul trecut, asa bine o pot lua si altii anul acesta.

PS: E o tara libera (banuiesc) si nu cred ca dreptul la opinie/comentariu/parere tine de participare sau ne participare !

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 07:22 
Neconectat

Cataline ... daca vrei sa participi la un Campionat AGVPS trebuie sa fi inscis la o asociatie afiliata AGVPS - e un lucru de bun simt.

Iar asociatiile afiliate la AGVPS le gasesti pe situl AGVPS: http://agvps.ro/contacte/asociatii-afiliate/

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 09:06 
Neconectat

bagati cu echipele

Sus

MesajScris: 04 Iun 2013, 20:50 
Neconectat

catalin232 scrie:
Staicu A scrie:

V-am citat pentru ca si in momentul de fata se repeta povestea. Se spune foarte VAG " Trebuie sa fi membru A.V.P.S/ A.J.V.P.S pentru a participa" dar nu ti se da o lista cu sociatiile agreate sau afiliate sau cum vor ei sa spuna , doar pentru ca dupa concurs sa fie situatia in care ne-am gasit noi . Cum am luat-o noi anul trecut, asa bine o pot lua si altii anul acesta.

PS: E o tara libera (banuiesc) si nu cred ca dreptul la opinie/comentariu/parere tine de participare sau ne participare !

Tot o dati cu AJVPS !!!!! Trebuie sa fii membru la unei asociatii afiliate la A G V P S Romania
AJVPS inseamna: asociatia judeteana a vanatorilor si pescarilor din judetul ....cuca macaii ;)
Sait http://www.agvps.ro

PS . Tara este PREA libera si intelege fiecare ce vrea nu ce trebuie ! ;)

Sus

MesajScris: 05 Iun 2013, 09:37 
Neconectat

glukas scrie:
Cataline ... daca vrei sa participi la un Campionat AGVPS trebuie sa fi inscis la o asociatie afiliata AGVPS - e un lucru de bun simt.

Iar asociatiile afiliate la AGVPS le gasesti pe situl AGVPS: http://agvps.ro/contacte/asociatii-afiliate/

Daca se punea anuntul asta la conditiile de participare si nu se lasa in coada de peste asa pentru intelesul tuturor (personal nu vizez la AVPS pentru ca nu am niciun avantaj , chiar si cei 50 RON i-am dat de POMANA , doar pentru a putea participa la o competitie) lucrurile erau mult mai clare !!!!

Multi viteji dupa razboi si ca sa vezi asa ca o chestie , puteam face la A.V.P.S Vulturul , mai trebuia sa ma deplasez 2 statii de metrou si cica astia sunt afiliati DAR !!! s-a spus " Trebuie sa ai carnet A.V.P.S ! " nu s-a zis nicio clipa si nu s-a atras atentia ca NU ! toate sunt "afiliat" (ceea ce fie vorba intre noi este o MARE ! prostie ) asa ca pe permisele noastre scrie mare, clar si foarte lizibil [size=150]A.V.P.S[/size] . Din punctul meu de vedere am indeplinit conditia , am aruncat niste bani pe fereastra ampixelea, am fost de buna credinta si m-am conformat. Eram membru A.V.P.S !!!!!!

Daca ai o gandire ingusta si ochelari de cal ( vorbesc la modul general, fara referire la persoane) este perfect adevarat ca poti reduce totul la o concluzie extrem de simplista, pe regulament si pe care o pot afirma/sustine si eu : Nu am fost in Legalitate cu participarea ! (dar am aflat asta DUPA concurs) . Daca nu scoti din context si intelegi faptul ca atat timp cat eu nu am treaba cu asociatia asta (sau ce o fi ea) , nu ii urmaresc "mutatiile genetice" si fractionarile, nu aveam de unde presupune eu de la mine putere ca A.V.P.S "X" nu e totuna cu A.V.P.S "Y" atat timp cat singura conditie era sa fi membru A.V.P.S PUNCT !

Asa ca , va rog frumos ca pe niste oameni ce aveti discernamant, lasati-o mai moale cu apropourile cu "bunul simt" ca nu este cazul. Nu am jignit pe nimeni , nu m-am ascus de nimic, nu am tras in piept pe nimeni , nici eu, nici membrii echipei care au avut toti carnete la aceeas asociatie (exceptie Lucian care l-a facut la el la judet). Si mie imi este usor sa merg pe latura apropourilor si la fel de usor sa fac Limba Romana atat de maleabila incat sa jignesc fara a folosi cuvintele aferente.

Cu asta sper ca am incheiat subiectul, anul acesta problema va fi remediata acum ca stiu exact despre ce este vorba !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]