Multumesc Nutzu pentru efortul depus, multumesc Adi, multumesc Szolt, multumesc Cristi, multumesc Alex... va multumesc tuturor.
Este un rezultat sdepue ma facut sa am bucur mult, si nu din punctul de vedere a premiilor cat datorita faptului ca am inceput sa inteleg detaliile care pot face diferenta, rezultatele au fost destul de stranse. Sunt de parere ca oricine dintre primii cinci puteau sa castige aceasta competitie dar au mai fost si alti pescari experimentati care puteau oricand intoarce clasamentul.
Din punctul meu de vedere poate pe viitor ar fi mai bine sa gasim niste piste mai tehnice cu mai putin peste si specii mai diversificate, niste piste care sa ne ajut sa evoluam mai mult.
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc Energofish ( Benzar si Alin) pentru ajutorul care l-au dat pescuitului de competie dealugul anilor. Trebuie sa recunoastem ca este singura firma care a sprijinit in mod constant pescuitul de competite Romanesc.
_________________ scoalafeederx.ro/produs/secretele-monturii-perfecte-de-method-feeder/
|