mariasiu mihai scrie:
Vreau sa fac niste clarificari cu privire la cele mai frecvente intrebari pe care le primim, referitor la participarea in cadrul Campionatului AGVPS Method.
1. Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa pot participa?
R: 2 variante, si anume :
a) sa am permis vizat pe anul in curs la un Club/Asociatie Judeteana, afiliata AGVPS, in regiunea in care vreau sa particip la calificari
b) sa fiu membru al unui club, afiliat direct la AGVPS, sa am asupra mea, la sedinta tehnica, carnetul de membru in acel club, vizat pe anul in curs si dovada ca acel club a platit cotizatia catre AGVPS.
2. Pana la ce data ma pot inscrie?
R: Pana la data de 31 martie 2020, exceptie facand calificarile individuale pe regiunea SE, aici, inscrierile se fac pana la data de 1 martie 2020, deoarece mansele propriu-zise se vor desfasura la sfarsitul lunii martie, pentru ca pistele aveau deja calendarul competitional ocupat.
3. Cum ma inscriu?
R: Desi exista niste liste de intentie, inscrierea efectiva o reprezinta efectuarea platii in contul Ligii de Feeder, RO59BTRLRONCRT0442826002, deschis la Banca Transilvania.
4. Cat este taxa de inscriere?
R: 210 lei, pentru calificarile individuale, din care 10 lei reprezinta costul eliberarii legitimatiei emise de catre Liga de Feeder, legitimatie care da dreptul de a participa la toate evenimentele organizate de Liga de Feeder, Method individual, Method pe echipe, Feeder "Clasic" individual, Feeder "Clasic" pe echipe. In cazul concursului pe echipe, taxa este de 1000 de lei, plus 10 lei pentru fiecare membru al echipei, in vederea eliberarii legitimatiei emise de Liga de Feeder. Daca un membru al echipei, a platit deja cei 10 lei, in cadrul taxei concursului individual, la echipe nu mai trebuie sa plateasca. Legitimatiile le veti primi la sedinta tehnica. Tot atunci, se vor lipi pe legitimatii si pozele tip buletin ale fiecaruia.
Sunteti dusi , doctore...mai trebuie timbre fiscale sa le lipim pe p... Pai , daca sunt intr-un club MEMBRU FONDATOR al ligii , de exemplu , de ce trebuie sa am si o legitimatie de 10 lei emisa de liga ? Puneti in pana mea o taxa , care sa includa tot si sa nu irite...
"b) sa fiu membru al unui club, afiliat direct la AGVPS, sa am asupra mea, la sedinta tehnica, carnetul de membru in acel club, vizat pe anul in curs si dovada ca acel club a platit cotizatia catre AGVPS."
Pai nu poate sa va dea AGVPS lista cluburilor si ajvps-urilor afiliate , acceptate ? Sunt multi , crede-ma , care vor sa participe si vor deveni membrii la un club , ajvps , doar pentru asta.Si gandeste-te , cum va fi cand pe balta Vera le zica ca nu pot participa , ca n-au stampila nus'cui sau ajvps-ul cutare nu e primit , clubul x n-are dovada platii , etc... cotizatia platita catre agvps pe ce an ? Ca poate termenul de plata pe 2020 e iunie , iulie , 31 dec 2020...cine stie ?