dacianeros scrie:
adi petrisor scrie:
Cristi Chiritoi scrie:
eu nu pricep concursurile cu lista afisata si inchisa.
la ce se mai afiseaza?
mi se pare lipsa de bun simt fata de restul pescarilor.
V-am jignit noi cu ceva?.De unde lipsa de bun simt....?.Stimate domn,e un concurs privat si fac ce doresc eu ...1-inca de anul trecut sa discutat inscrierile pt cupa dynamite din acest an...au prioritate cei inscrisi anul trecut,apropape toti au confirmat.2-Concursul sunt obligat sa il anunt deoarece este un concurs de puncte.3-Dupa cata m....iau de la asazisi ghibiti...care se dau peacari...se inscriu si in ultimele 3 zile se retrag..am hotarat sa nu mai ascult nici o parere.4-Cu putina sansa daca dorit sa participati poate facem vreo minune.
1. Inca de anul trecut atunci trebuia postat si aici, cu selectarea concurentilor prin plata taxei de participare. Pana data X cine plateste taxa este inscris si cine nu pauza...
2. De ce sal mai postezi si aici sa se ia in CALCUL LA PESCARUL ANULUI DIN ROMANIA? Daca tot este un concurs privat doar cu prieteni si cunostinte lista facuta prin telefon. Din punctul meu de vedere nu este un concurs pentru publicul larg cine doreste sa se inscrie, si nu este corect ca sa fie punctat la TITLU aceste concurs. O sa vorbesc cu Dan e corect asa ceva....
3. Se rezolva problema prin achitarea taxei conform dati stabilite.
4. Oo viasamar de ia minune si de el concurs....[/quot