Observ ca primarul ungur din Ditrau e moldovean... Dupa ce a creat un grup privat , cu numele plagiat al Campionatului AGVPS de Method , probabil pentru like-uri si trafic , se comporta ca-n evul mediu. Trist este ca langa el are moderatori cativa dintre organizatorii acestui campionat. Si cel mai trist este ca exclude din grup pe toti cei care nu sunt pupincuristi , care intreaba , care cer lamuriri. Faci ca noi sau afara. Deci , un agarici autointitulat organizator malefic , crede ca face legea. In micimea lui , sustinut de alt agarici , cred ca pot sa-si bata joc de toti cei care doresc un campionat de method curat , onest si cinstit. Este sub demnitate lor sa explice , cand e mai usor sa jigneasca. Este prea umilitor pentrui ei sa participe la o discutie , cand e mai usor sa ameninte cu excluderea. Si , in turnul lor (cred ei de fildes) , fac ce vor , fara un minim respect fata de cei care doresc sa participe , sa aiba sanse egale in aceasta competitie. Oare de ce ??? Dar , din pacate , suntem din Ardeal , aici e democratie , fratilor , nu putem accepta bataia de joc a unor..cum le-am zis...agarici. Asa ca , vom face TOT ce tine de noi ca sa fie respectat acel regulament , aprobat. La litera . Caci , ca sa-i citez , "e aprobat , nu aveti ce mai discuta de regulament!" Caci , astazi au fost exclusi cel putin 4 doritori de CN Method...care intrebau...dar orice incepea cu "de ce" era dur taxat de acesti mici dictatori...Sa ne vedem cu bine cersetori de like-uri ! IN CONCLUZIE , CLUBUL NOSTRU VA SOLICITA LIGII DE FEEDER IN MOD OFICIAL - ca girant al bunei desfasurari a acestui campionat , verificarea si validarea din punct de vedere tehnic al tuturor pistelor pe care se vor desfasura aceste competitii , din punctul de vedere al indeplinirii conditiilor minime specificate in regulamentul aprobat.
|