csopi scrie:
chiar trebuie anuntat asociatia fiindca inca anul trecut presedintele ajvps maramures nici na stiut ca se pescuieste la feeder cand am vrut sa organizez un concurs ma intrebat ce stil de pescuit este pescuitul la feeder dar daca este nevoie ma voi conforma si am sa-i anunt saptamana viitoare
Apropos, de ce nu se mediatizeaza acest eveniment de pescuit, precum si celelate (stationar, crap etc)?!? Ii e rusine agvps'ului cu aceste concursuri? Sau pur si simplu ii doare'n pla de pescuit?!? Stiu ca'i mai importanta, pt agv, ramura vanatorilor, ca le produce mai multi bani, putere si influenta prin cotizatii, favoritisme, braconaj etc, dar pt. noi pescarii care concuram mai putem gasi cate o sponsorizare, ceva, ce sa ne degreveze de o parte de cheltuieli. Stiti cat de greu iti da bani cineva care te intreaba unde gaseste informatii si detalii despre concurs (in afara de fking forum), unde se mediatizeaza etc, ca omu' poate vrea sa'si lipeasca si el o reclama de spatele tau, pe modular, pe un banner ceva, sau pur si simplu sa vada pe ce a dat sponsorizarea. La fel si cu campionatele mondiale, europene etc. Daca nu citesti forumu' asta si inca vre'o doua (din RO) afli fix pla. Cum plm sa obtii sponsorizari pentru un eveniment de care nu stie nimeni, nici macar reprezentantul organizatorului ?!?