Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 20:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 11 Feb 2015, 19:58 
Neconectat

Grec Gheorghe

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 20:03 
Neconectat

pe calinesti ar incape in jur de 50 de concurenti, asta daca se refac standurile si se incepe cu ele de la inceputul pistei unde este ecluza.

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 21:30 
Neconectat

lucianfiat scrie:
Probelema este ca, cunosc peste 80% din participanti si stiu ca o sa vina si pe langa acesti vor mai veni si altii. Cu sigurnata ca se va depesi numarul de 40.

Nu va ajunge Calinestiul......va primim pe Virsolt ! Intra 200 de feederisti !Cel putin . :lol: :lol: :P

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 00:02 
Neconectat

Domnilor, orice am face, noi tot Români rămânem! Adică cel care a participat în 2013, spre exemplu, la CNF și a prins zero pești, deci clar ultimul loc, se califică direct la CNF 2015?! Pot să întreb cine și ce îl recomanda? :lol:lol:lol:
Dacă se țin calificări, specific, dacă e necesar să se țină, nu e corect să participe toți care vor să concureze? Absolut penibil ce se întâmplă în țara asta...mai rămâne sa vină și amărâta aia de Ghedan și să ne spună că aia cu "aia" sub 25 de cm, au nevoie de semifinale pentru participare. E aberant ce se întâmplă, eu vă doresc Naționale plăcute!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 00:23 
Neconectat

Vreți ceva corect și echitabil???!!! Ok...componenții lotului național au green card, restul în calificări dacă vor să participe!
De ce anul ăsta într-un fel și de la anul în alt fel? DE CE? Restul sunt calificați în turmă, ce puii mei de concurs e ăsta? Unde e competiția, o carpim din nou după cum ne convine? Am crezut că feeder-ul a rămas cat de cat curat... A hotărât cine ce și unde?

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 05:16 
Neconectat

Corect, poate nu este cea mai buna si cea mai cinstita solutie cu semifinala dar trebuia gasita o solutie provizorie pana la anul cand va fi un campionat cu nu mai putin de 8 semifinale (cate doua in fiecare regiune) unde vor participa cot la cot toti pescarii, indiferent de locul care l-au ocupat cu un an in urma.

Problema care putea sa apara anul acesta, era faptul ca ne puteam trezi ca se insciu 40 de pescari din zona unde se tinea finala (oriunde ar fi fost aceasta) si restul pescarilor care merg la finale de 3-4 ani sa nu mai aibe loc... nici asa nu era corect si cinstit.

La Sibiu au fost invitati toti pescarii, oricine putea sa vina sa isi exprime ideea si restul participantilor de la adunare ar fi votat cea mai buna idee. Poate daca la adunare ar fi fost un numar mai mare de pescari, se putea vota orice idee buna referitoare la tipul de preselectie ai finalistilor. Recomand ca pe viitor, fiecare pescar sa faca tot posibilul sa participe la adunarea anuala a membrilor pentru a-si prezenta ideea, cu cat mai multe idei cu atat mai multe solutii de rezolvare a anumitor probleme.

Special sa tinut acesta adunare tocmai sa nu apara discutii ca deciziile sunt luate de o persoana anume, proiectul de campionat, regulamentul, finalele, datele de participare si pistele, toate au fost decise prin vot de cei prezenti, un de o persoana anume.

Si eu mi-am dorit ca Finala sa se tina pe Dunare, acolo nu ar fi aparut problema locurilor limitate... doar am dorit... nu sa putut, au fost 11 voturi pentru Dunare si 15 pentru Calinesti. Daca majoritatea a decis asa, inseamna ca asa este mai bine.

Referitor la cine trebuie sa participe si sa nu participe la semifinala... eu nu am nici o problema, merg cu drag si la semifinala.

Nici acum nu este tarziu sa se faca un sondaj si sa voteze toti cei inscrisi pe lista de la finala:

Se poate vota cine este pentru o semifinala la care sa participe toti si cine este pentru o semifinala unde sa participe doar cei care nu au fost pana in prezent la nici o finala AGVPS.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 05:46 
Neconectat

Lucian, tu știi foarte bine că te respect, exact asa cum mai sunt câțiva oameni, care te respecta și care au asudat ani de zile pentru feeder, fără să facă valuri . Problema e cu ce se întâmplă acum, asta că de la anul va fi corect nu tine! Ori e corect, ori nu e... indiferent cine cu cine a vorbit și ce a stabilit pe la Sibiu, în numele nostru. Văd că apar și în ramura asta de pescuit, tot mai mulți colegi, care acum doi trei ani râdeau de noi că pescuim la bigudiuri, iar acum, pe interese hotărăsc în numele nostru. Cine a invitat pe cine, la Sibiu, ca eu și multi alții nu am înțeles? E o degringolada totala,cine a hotărât pentru mine și ai mei colegi din Ardeal?Serios... cine? Pe noi ne-a întrebat cineva, ce mama masii, cate cluburi trebuie sa facem și când să le mai facem,ca să avem ceva de spus??? Noi nu suntem pescari de feeder?Proiectul asta al lui Adi, a plecat maiestuos și cade direct în cap, ca și țara asta dealtfel. Inimaginabil...cel mai slab pescar din CNF(aici mă refer la cei clasați pe ultimele locuri tot timpul), calificat din start doar că a participat odata în campionat! E aberant! Vreți corectitudine? De când aia masi se alege pista prima dată și apoi se face regulamentul în funcție de numărul de locuri maxim? Sunt cumva pescari de feeder cu două perechi de co.ie, în țara asta? De unde și de când??? Ori suntem egali în șanse, ori succes participanților la mascarada asta de CNF 2015. Și să nu aud pe cineva ca nu am dreptul să vorbesc...ba da, îl am! Exact cum îl au și alții care stau cu capul plecat și țin ciocul mic!?
PS
Componenți lotului național să beneficieze de green card! Atât! Restul în calificări! E singurul mod cât de cât corect, în anul asta! De la anul, o să avem primul campionat corect, din scurta istorie a pescuitului la feeder din Ro.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 06:24 
Neconectat

sebi37 scrie:
Vreți corectitudine? De când aia masi se alege pista prima dată și apoi se face regulamentul în funcție de numărul de locuri maxim? Sunt cumva pescari de feeder cu două perechi de co.ie, în țara asta? De unde și de când??? Ori suntem egali în șanse, ori succes participanților la mascarada asta de CNF 2015.
PS
Componenți lotului național să beneficieze de green card! Atât! Restul în calificări! E singurul mod cât de cât corect, în anul asta! De la anul, o să avem primul campionat corect, din scurta istorie a pescuitului la feeder din Ro.

Regulamentul se face in functie de cum doreste sau are interesul unu sau altul...despre alegerea pistei ce sa mai zic...deja s-a facut selectia iar jumatate de tara nu va participa iar asta dovedeste ca sunt pescari care traiesc cu impresia ca sunt mai egali decat altii si au mai multe randuri de.... Despre sanse egale nu cred ca e cazul sa vorbim pentru ca nu au fost niciodata, ci doar pentru acei care sunt mai egali decat altii. Si ca sa termin ce ai inceput tu iti zic ca la anu' si la multi ani o sa avem campionat corect.

Cam asta e ce am inteles eu din toate discutii de anul asta si din anii trecuti. Exista o vorba: locuim impreuna dar dormim separat...cred ca se potriveste perfect.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 07:24 
Neconectat

Domnilor,

Anul trecut cand nu a fost nici o problema de participare si aici ma refer la nr. de locuri pe pista, fara preselectii si alte impedimente, au participat 27 de concurenti. Unde erati anul trecut?

Acum la Sibiu au fost multi care au facut cateva sute de km ca sa puna la punct un calendar competitional care a fost votat si nu impus cu forta. Opinii si pareri pro si contra vor exista totdeauna. Aveti macar putin respect pentru cei care vor sa faca ceva pentru pescuitul la feeder si alta data cand se anunta o intalnire in care sa se hotarasca ceva participati si expuneti-va parerea. Dupa razboi multi viteji se arata.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 08:04 
Neconectat

Proiectul asta al lui Adi, a plecat maiestuos și cade direct în cap, ca și

Hai sa nu exageram. Adi nu a avut si nici nu are vreo legatura cu regulamentul acceptat de catre "toti federisti"! Din cate stiu Luci tu erai "el presidente"la Sibiu! :) Discriminare se numeste,finala!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]