Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 20:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 12 Feb 2015, 10:37 
Neconectat

De unde ai înțeles tu, că e eu am ceva cu Adi? Sau că am ceva cu Luci? Am spus doar că modul de organizare e defectuos și că nu are nici o logică, Atât și nimic mai mult!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 11:17 
Neconectat

Edi scrie:
Domnilor,

Anul trecut cand nu a fost nici o problema de participare si aici ma refer la nr. de locuri pe pista, fara preselectii si alte impedimente, au participat 27 de concurenti. Unde erati anul trecut?

Acum la Sibiu au fost multi care au facut cateva sute de km ca sa puna la punct un calendar competitional care a fost votat si nu impus cu forta. Opinii si pareri pro si contra vor exista totdeauna. Aveti macar putin respect pentru cei care vor sa faca ceva pentru pescuitul la feeder si alta data cand se anunta o intalnire in care sa se hotarasca ceva participati si expuneti-va parerea. Dupa razboi multi viteji se arata.

Unde am fost?! Anul trecut?! ...
Acasă am fost, jur pe roșu, să moară Bibi!!! Vrei un tabel cu mărturiile vecinilor? Să aibă și ștampila de la Asociația de Locatari? :lol:
Doamne, parcă s-au întors vechii tovarăși comuniști ilegalisți.. pe cuvânt, numai stafia aia bolsevica, nea Caisa Iliescu, mai scotea genul ăsta de întrebare, direct din meandrele concretului! Mă simt ca la ședința PCR când tovarășii mă infierau din cauza atitudinii mele retrograde și imorale adoptate, nedemne de un tânăr comunist! Și nici măcar nu am fost la femei, darămite să arăt dosul sfântului drapel purpuriu...pur și simplu, ca și acum, am avut tupeul să întreb, DE CE?
Da'eu, pot să te întreb pe tine, ce ai făcut în ultimii cinci ani, tovarășe?
Sau

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 13:01 
Neconectat

Fir Intins! :))

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 13:44 
Neconectat

zamfibucur scrie:
Proiectul asta al lui Adi, a plecat maiestuos și cade direct în cap, ca și

Hai sa nu exageram. Adi nu a avut si nici nu are vreo legatura cu regulamentul acceptat de catre "toti federisti"! Din cate stiu Luci tu erai "el presidente"la Sibiu! :) Discriminare se numeste,finala!

IN SFARSIT :lol: :lol: :lol: :lol: ....am crezut ca mi-o iau si acum ca pana acum...in primul an am facut pt mine finala...in al doilea an..pentru mine...in al treilea pentru benzar si asa mai departe...eu voi fi doar selectioner de anul acesta..iar daca pot ajuta cu un sfat am sa o fac.

In acest an nu am avut nici macar o parere sau propunere la ce sa discutat acolo.....am lasat sa vad ce se intampla...sa mai fie injurati si altii nu doar eu...eu am grija de lot atat...in rest merg si pe mare daca va fi finala acolo.

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 16:15 
Neconectat

Sau[/quote][/quote]
Doamne, parcă s-au întors vechii tovarăși comuniști ilegalisți.. pe cuvânt, numai stafia aia bolsevica, nea Caisa Iliescu, mai scotea genul ăsta de întrebare, direct din meandrele concretului! Mă simt ca la ședința PCR când tovarășii mă infierau din cauza atitudinii mele retrograde și imorale adoptate, nedemne de un tânăr comunist! Și nici măcar nu am fost la femei, darămite să arăt dosul sfântului drapel purpuriu...pur și simplu, ca și acum, am avut tupeul să întreb, DE CE?
Da'eu, pot să te întreb pe tine, ce ai făcut în ultimii cinci ani, tovarășe?
Sau[/quote][/quote]

Cand eram mic era o vorba, cine zice ala e...
mi se pare ciudat, sa fi interesat de ceva, sa nu participi (cu avizul asociatiei de locatari ), sa nu propui nimic si sa sari de 7 coti cand cei care au participat au cheltuit niste bani, au votat ceva si tu nu esti deacord
oi fi cumva PSD-ist si daca a iesit IOHANIS te dai cu curu de pamant ca nu esti deacord
ca nedoritor de participare am o singura nedumerire, cum de s-a ales un loc unde se agata harta'n cui, bietii constanteni ...le plang de mila,
dar....VOX POPULI....

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 17:18 
Neconectat

Domnu Cismas, daca d-voastra sunteti artizanul prea frumoasei hotarari, aia cu discriminarea in cazul participarii la semifinale, va spun pe sleau ca NU VA FELICIT, dar absolut deloc! Mai departe, sa ma faceti PSD-ist care se da cu curul de pamant, ma rog, cred ca sunteti un mare glumet si ca e cazul sa va apucati de Stand Up Comedy. Pe bune, cred ca va irositi talentul pe aici, printre fire si carlige!
PS. Imi pare nespus de rau, pentru gaura facuta in bugetul d-voastra, prin deplasarea la Sibiu! In timp o sa va reveniti, nu va pierdeti speranta! :lol: Oricum, ca sa nu o mai dau in polemica aiurea pe aici, aveti un MP de la mine si va spun de acum,ca nu va injur deloc acolo! Pur si simplu va raspund si sper sa clarific o parte a nedumeririlor D-voastra!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 17:25 
Neconectat

sebi37 scrie:
Domnu Cismas, daca d-voastra sunteti artizanul prea frumoasei hotarari, aia cu discriminarea in cazul participarii la semifinale, va spun pe sleau ca NU VA FELICIT, dar absolut deloc! Mai departe, sa ma faceti PSD-ist care se da cu curul de pamant, ma rog, cred ca sunteti un mare glumet si ca e cazul sa va apucati de Stand Up Comedy. Pe bune, cred ca va irositi talentul pe aici, printre fire si carlige!
PS. Imi pare nespus de rau, pentru gaura facuta in bugetul d-voastra, prin deplasarea la Sibiu! In timp o sa va reveniti, nu va pierdeti speranta! :lol: Oricum, ca sa nu o mai dau in polemica aiurea pe aici, aveti un MP de la mine si va spun de acum,ca nu va injur deloc acolo! Pur si simplu va raspund si sper sa clarific o parte a nedumeririlor D-voastra!

Nu am fost la Sibiu, nu am propus nimic si nu ma intereseaza finala si semifinala, dar nu inteleg de unde atata patima impotriva unor oameni care bun, rau, au facut ceva
in rest numaide bine !

PS. eu nu v-am facut PSD-ist (si ce e rau in asta ? ), mi-am exprimat o INDOIALA retorica "OI FI...."

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 18:12 
Neconectat

Eu nu inteleg de ce, nu se spune lucrurilor pe nume? Participarea la un concurs de nivelul asta, daca o faci la modul serios, implica niste costuri detul de mari. Indiferent ca e vorba de finala sau semifinala, in functie de distanta fata de locul de desfasurare, cumuland momeala vie, nade, antrenament, cazare, transport, etc, costurile ajung lejer la 1500-2000 RON. Una e sa platesti banii astia pentru finala si alta e sa ii mai cheltui incaodata pentru a accede in finala. Aici apare discriminarea!!! Asa costurile pot ajunge lejer la 4000 RON. In regula, nu te obliga nimeni sa participi, o faci pentru ca vrei si in plus, iti permiti. Bun, e absolut normal ca, cei clasati pe primele10-15 pozitii, sa se califice direct in finala, asta se poate institui ca regula generala, dar restul...cu ei cum ramane? Adica mai intra inca 10-15, doar pentru ca au participat candva in CN? Asta e clar discriminare si nu inteleg cui si la ce foloseste?! De ce unii sa plateasca, pentru participare, dublu fata de altii? Nu sunt prezicator si nici cititor in stele dar...rezultatul e cat se poate de clar:nu o sa existe semifinala! Cine e atat de nebun sa cheltuie 4000 Ron pentru o simpla participare, in conditiile in care altii platesc pe jumatate? Eu cred ca nimeni!
Imi cer scuze daca am atacat pe cineva, daca am suparat pe cineva, daca...daca! Eu consider ca nu am facut-o si nici nu sunt de principiul ca, decat sa nu fac nimic, mai bine fac ceva rau, ca-i mai mult decat a nu face! Asta-i o tampenie romaneasca! Faci ceva , fa-o bine, nu poti sau nu vrei, mai bine stai in banca ta!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 18:39 
Neconectat

sebi37 scrie:
Eu nu inteleg de ce, nu se spune lucrurilor pe nume? Participarea la un concurs de nivelul asta, daca o faci la modul serios, implica niste costuri detul de mari. Indiferent ca e vorba de finala sau semifinala, in functie de distanta fata de locul de desfasurare, cumuland momeala vie, nade, antrenament, cazare, transport, etc, costurile ajung lejer la 1500-2000 RON. Una e sa platesti banii astia pentru finala si alta e sa ii mai cheltui incaodata pentru a accede in finala. Aici apare discriminarea!!! Asa costurile pot ajunge lejer la 4000 RON. In regula, nu te obliga nimeni sa participi, o faci pentru ca vrei si in plus, iti permiti. Bun, e absolut normal ca, cei clasati pe primele10-15 pozitii, sa se califice direct in finala, asta se poate institui ca regula generala, dar restul...cu ei cum ramane? Adica mai intra inca 10-15, doar pentru ca au participat candva in CN? Asta e clar discriminare si nu inteleg cui si la ce foloseste?! De ce unii sa plateasca, pentru participare, dublu fata de altii? Nu sunt prezicator si nici cititor in stele dar...rezultatul e cat se poate de clar:nu o sa existe semifinala! Cine e atat de nebun sa cheltuie 4000 Ron pentru o simpla participare, in conditiile in care altii platesc pe jumatate? Eu cred ca nimeni!
Imi cer scuze daca am atacat pe cineva, daca am suparat pe cineva, daca...daca! Eu consider ca nu am facut-o si nici nu sunt de principiul ca, decat sa nu fac nimic, mai bine fac ceva rau, ca-i mai mult decat a nu face! Asta-i o tampenie romaneasca! Faci ceva , fa-o bine, nu poti sau nu vrei, mai bine stai in banca ta!

mai asteapta pana luni sa-mi deschid antenele ;)

Sus

MesajScris: 12 Feb 2015, 18:56 
Neconectat

sebi37 scrie:

absolut deacord, daca faci o treaba, fa-o bine, dar poate sant oameni care vor sa faca o treaba buna si poate nu reusesc intodeauna
cunosc personal cativa din cei prezenti la Sibiu, oameni de toata isprava, care au facut si vor face, benevol, mult bine pentru pescuitul la feeder

dar uite, mi-a venit o idee, ma inscriu si eu la " CUPA "CHALLENGE STARS" FEEDER 2015, Balta lui Otto.", stam de vorba la o palinca si sant sigur ca ne despartim prieteni, prin organizarea acestui concurs, esti unul din oamenii care fac ceva concret pentru pescuitul la feeder

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]