sebi37 scrie:
Eu nu inteleg de ce, nu se spune lucrurilor pe nume? Participarea la un concurs de nivelul asta, daca o faci la modul serios, implica niste costuri detul de mari. Indiferent ca e vorba de finala sau semifinala, in functie de distanta fata de locul de desfasurare, cumuland momeala vie, nade, antrenament, cazare, transport, etc, costurile ajung lejer la 1500-2000 RON. Una e sa platesti banii astia pentru finala si alta e sa ii mai cheltui incaodata pentru a accede in finala. Aici apare discriminarea!!! Asa costurile pot ajunge lejer la 4000 RON. In regula, nu te obliga nimeni sa participi, o faci pentru ca vrei si in plus, iti permiti. Bun, e absolut normal ca, cei clasati pe primele10-15 pozitii, sa se califice direct in finala, asta se poate institui ca regula generala, dar restul...cu ei cum ramane? Adica mai intra inca 10-15, doar pentru ca au participat candva in CN? Asta e clar discriminare si nu inteleg cui si la ce foloseste?! De ce unii sa plateasca, pentru participare, dublu fata de altii? Nu sunt prezicator si nici cititor in stele dar...rezultatul e cat se poate de clar:nu o sa existe semifinala! Cine e atat de nebun sa cheltuie 4000 Ron pentru o simpla participare, in conditiile in care altii platesc pe jumatate? Eu cred ca nimeni!
Imi cer scuze daca am atacat pe cineva, daca am suparat pe cineva, daca...daca! Eu consider ca nu am facut-o si nici nu sunt de principiul ca, decat sa nu fac nimic, mai bine fac ceva rau, ca-i mai mult decat a nu face! Asta-i o tampenie romaneasca! Faci ceva , fa-o bine, nu poti sau nu vrei, mai bine stai in banca ta!
absolut deacord, daca faci o treaba, fa-o bine, dar poate sant oameni care vor sa faca o treaba buna si poate nu reusesc intodeauna
cunosc personal cativa din cei prezenti la Sibiu, oameni de toata isprava, care au facut si vor face, benevol, mult bine pentru pescuitul la feeder
dar uite, mi-a venit o idee, ma inscriu si eu la " CUPA "CHALLENGE STARS" FEEDER 2015, Balta lui Otto.", stam de vorba la o palinca si sant sigur ca ne despartim prieteni, prin organizarea acestui concurs, esti unul din oamenii care fac ceva concret pentru pescuitul la feeder