Habar nu am. Eu doar am facut o observatie. Personal nu mai vreau sa concurez in campionatul Agvps pana cand nu se schimba ceva. Ce e prea mult e prea mult. Exceptand Radesti unde pista e oferita gratis, la toate celelalte competitii au fost taxe de parca ar fi Campionatul Concurentilor, nu al Agvps. Pana acum 6-7 ani filialele insarcinate organizau concursurile iar concurentii isi plateau drum, cazare, nade si momeli. Acum concurentii mai platesc taxe de dig, taxe de apa, taxe de arbitri, taxe de organizare, taxe de veste de concurent, taxe de smecher si multe altele... Au ajuns campionatele astea cea mai mare balarie a sistemului competitional! Organizari de lemn ca in anii 90, reguli stupide dupa cum i se scoala unuia si altuia, schimbari de locatii dupa cum urla unul mai tare, cluburi-ligi-ligutze toate fara rost si inventate fara motiv si fara o baza solida si legala. In plus, sa fii entitatea care are reprezentativitate in pescuit si vanatoare si sa nu fii in stare sa gaseti niste sponsori pentru campionatele de pescuit, sa trebuiasca concurentii sa se organizeze si sa caute sponsori tinand cont ca in agvps-ul asta sunt bagati cei mai coiosi oameni din tara asta, ESTE TRIST! Au ajuns sa fie majoritatea concursurilor Open mai tari decat campionatul!
Exact asa ar trebui sa se numeasca de acum incolo, Campionatul Tristetii Agvps!