http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 24728.html puteti verifica pe acest forum ce s a intamplat. nu am dat nici o teapa.
Doresc sa fac o precizare..
La un colet valorica de 50 lei..adica 10 kg de nada, am platit eu 50 lei transportul.adica clientul plateste dublu. Pe langa acesti bani..eu am mai platit 18 lei ramburs.
Adica coletul face 50 lei si se plateste 70 lei transport.
Mi s a intor colet de la baia mare..nu l a ridicat clientul si am mai platit 38 de lei sa il ridic..adica am platit 88 lei ..doar ca sa l plimbe...
Am vrut sa trimit ttx celor care a platit 100 lei pe colet..dar trebuia sa trimit coletul si sa mai platesc 50 lei transport.
In aceste conditii eu nu pot livra marfa la pretul de 2,5 lei kg de ttx si 5 lei nada.
Am trimis cu Cargus...
Imi cer scuze fata de cei care au ridicat coletele..si sunt 3 clienti..care au platit in plus 50 lei...Daca au drum in buc..sau are pe cine sa trimeata le dau cu mare drag 10 kg de ttx pt fiecare.
Nu am rumegus in pungile de nada..Rog cine a luat sa faca o poza nadei sau sa spune cum li se pare.
pt userul B.Roland rog sa mi se dea un cont sa ii restitui cei 50 lei. sau daca are drum prin buc sa ii au ttx.
nu e vina mea ca la un colet de 50 lei se plateste inca 50 ramburs _+ 18 lei ridicarea banilor