Vand set/echipament pentru pescuitul la Feeder. Toate produsele au fost achizitionate noi. Cand am achizitionat produsele care formeaza intregul echipament, nu m-am gandit decat la a forma un echipament performant/versatil, care sa satisfaca orice situatie, de la pescuit pe rauri pana la pescuit pe lacuri, de la pescuit de caras pana la pescuit la crap/amur, in deplin comfort. Eu l-am folosit doar pe lacuri, si niciodata pe rauri, unde am urmarit frecvent crapul. Nu am facut absolut niciun rabat referitor la calitatea produselor achizitionate, ele fiind preponderent Daiwa, cu cateva exceptii, fapt ce reiese si din detalierea de mai jos. 1. Team Daiwa Heavy Feeder 3.9M 150Gr. (model 2010 TDF390H) – 2 bucati 2. Team Daiwa husa rigida speciala pentru lansetele de Feeder – 2 bucati 3. Cormoran Corcast Super-Jet Match 3000 (modelul pana in 2013 C.16.47300) 4. Cormoran Corcast Super-Jet Match 3000+tambur de rezerva (model 2013 C.16.47303) 5. Team Daiwa Brolly (umbrela cauciucata D.TDU125) 6. Team Daiwa husa mulineta buretata (D.18014.001) – 2 bucati 7. Team Daiwa husa juvelnic dreptunghiular (D.MN1) 8. Daiwa Infinity rucsac 50L (D.IR50) 9. Daiwa Infinity borseta pentru riguri si maruntisuri (D.IRTW1) 10. Daiwa Infinity borseta cu borcane (D.IGW) 11. Daiwa Infinity borseta pentru riguri si accesorii (D.IRTC1) 12. Daiwa Infinity borseta pentru riguri 13. Daiwa Infinity scaun (modelul 2012 D.18800.350/IAAC1) 14. Daiwa Infinity RodPod (D.ILRP1) 15. Daiwa Infinity bac de nada (D.IBB1) 16. Cutii momeala Daiwa 1L, 1.5L, 2L – 3 bucati 17. Masuta pentru monturi Trakko 18. Masa camping/crap 80x60cm 19. Minciog stationar Lineaffe (coada 2.2m+flotor+cap minciog) 20. Cap minciog stationar/crap Trabucco cauciucat 21. Juvelnic tip tunel dreptunghiular Trabucco 3.5m 22. Cort de zi LaserFish 23. Sac de dormit 4 anotimpuri LaserFish 24. Prastie Drennan 35M & Prastie Drennan 60M 25. Galeata Sensas & Galeata Dynamite Baits + sita 3mm Borsetele contin absolut tot ce ii trebuie unui pescar de Feeder: carlige, fire, momitoare, agrafe, varteje, stoppere, plus multe, multe altele (nu ma apuc sa le insir pe toate) Marea majoritate a echipamentului (95%) a fost achizitionat in anul 2012, investitia ridicandu-se la peste 5000 Lei (nu am facut o socoteala exacta, decat in mare). Urme de uzura aproape insignifiante, tot echipamentul fiind folosit cu mare atentie si grija, aratand ca si produse noi. Cine a mai cumparat de la mine, si/sau ma cuniaste stie ca nu mint, sau exagerez. Indiscutabil nu voi vinde nici macar un ac separat, prefer sa astept pe cineva dispus sa investeasca intr-un echipament complet de Feeder, deci va rog sa nu incercati sau sa insistati sa il descompletez, pentru ca nici in ruptul capului nu o voi face. De asemenea, pretul este indiscutabil, nu negociez absolut nimic.
Pret Fix: 4000 lei/tot Predare personala (Craiova)
Poze cu intregul echipament trimit pe email. Pentru mai multe informatii, rog MP sau contact telefonic.
Stefan Turcu 0767.211.112
|