Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 11:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 07 Apr 2015, 18:52 
Neconectat

adi petrisor scrie:
lucianfiat scrie:
Pai nu ne lasa sa murim prosti, spune si cum ai rezolvat. Daca au loc peste 60 de participanti nu o sa iti dam o bere, o sa iti dam doua butoaie si doua Taiwaneze sa iti serveasca berile reci la bustul gol :lol:

P.S Alea doua asiatice din urma se acorda doar daca gantezi ca 20 de oameni nu vor pescui in vivinierele alea de salau.

75 persoane fara probleme..deci dai o bere Luci san ;)
Sebaaaa..si tu bereeeaaaa :lol: :lol: :lol:

Am scris aici ca intra 75 de persoane....nu e barajul meu...eu am sunat la organizatori si asa au spus....insa acum au dubii.

Sus

MesajScris: 07 Apr 2015, 19:19 
Neconectat

am masurat barajul de la calinesti cu google map si de la deversor pina aproape de pontoanele alea sunt apro 600 m la standuri de 15 m = 40 standuri.

Sus

MesajScris: 07 Apr 2015, 19:24 
Neconectat

in cazul in care se pot amplasa sanduri si in partea stinga a deversorului (pe malul opus padurii ) mai sunt aprox 450 m respectiv inca 30 de standuri. nu stiu cit de adinca este apa si de asemenea cit de echilibrate sunt standurile fata de baraj . presupun ca se poate pescui si acolo si nu cred ca pescuitul este mult diferit de baraj pentru ca pe un baraj similar ( taut jud arad) nu sunt prea mari diferente in lateralul barajului fata de baraj.

Sus

MesajScris: 08 Apr 2015, 09:22 
Neconectat

Din pacate, datorita unor probleme personale... Ma vad nevoit sa ma retrag de la finala!

28 Szilagyi Francisc - se retrage

Sus

MesajScris: 08 Apr 2015, 12:48 
Neconectat

DATA LIMITA DE INSCRIERE OFICIAL LA CONCURSUL AGVPS-FEEDER PANA IN DATA DE 30 MAI

INSCRIERILE SE POT FACE LA DOAMNA VERONICA ISPAS TELEFON-0751180240

DUPA ACEASTA DATA SE VA VEDEA CE SE INTAMPLA SI CATI DORITORI SUNT CU ADEVARAT SI DACA SE VA ORGANIZA O SEMIFINALA.iNDIFERENT CINE SE VA INSCRIE DUPA ACEASTA DATA NU VA MAI FI LUAT IN CALCUL.

Sus

MesajScris: 08 Apr 2015, 19:12 
Neconectat
Moderator global

Petrisor , nu te grabi , mutule , cum sta treaba cu taiwanezele ? Daca garantezi ca nu-s de pe centura , ma inscriu si eu. Poate prind si o mansa , la tragerea la sorti pentru ocuparea standurilor prea putine... Daca nu , ma multumesc si cu berea... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Petrisor, poate sti tu mai bine ??? Au vaccinuri la zi , au viza ok , nu cumva sunt virgine ? Brrr...

Sus

MesajScris: 08 Apr 2015, 19:18 
Neconectat
Administratorul site-ului

Alin, ce draq te temi în halu' ăsta??.....doar nu le aduce Truia, din Bagladeshu' de unde își trage 'seva" momentan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 11 Apr 2015, 06:05 
Neconectat

DATA LIMITA DE INSCRIERE OFICIAL LA CONCURSUL AGVPS-FEEDER PANA IN DATA DE 30 MAI

INSCRIERILE SE POT FACE LA DOAMNA VERONICA ISPAS TELEFON-0751180240

DUPA ACEASTA DATA SE VA VEDEA CE SE INTAMPLA SI CATI DORITORI SUNT CU ADEVARAT SI DACA SE VA ORGANIZA O SEMIFINALA.iNDIFERENT CINE SE VA INSCRIE DUPA ACEASTA DATA NU VA MAI FI LUAT IN CALCUL.

Sus

MesajScris: 11 Apr 2015, 07:46 
Neconectat
Moderator global

pandy scrie:
Alin, ce draq te temi în halu' ăsta??.....doar nu le aduce Truia, din Bagladeshu' de unde își trage 'seva" momentan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Da' Truia asta isi trage seva , nu o impinge ??? Hmmm , nu mai zic nimic... Totusi , tu de unde sti asa bine cum sta treaba cu seva lui Truia ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Apr 2015, 12:48 
Neconectat

alintudose scrie:
pandy scrie:

Da' Truia asta isi trage seva , nu o impinge ??? Hmmm , nu mai zic nimic... Totusi , tu de unde sti asa bine cum sta treaba cu seva lui Truia ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cool,no Florine sper ca nu te superi,noi mai stim de astea,pardon,am vrut sa zic de glume nu altceva ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]