Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 16:46

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 04 Iun 2015, 16:29 
Neconectat

Mai bine ati fi lasat pe cei care au reprezentat tara anu trecut si punt..ei merita.
Restul la macel!

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 17:26 
Neconectat

Anul trecut din 35 inscrisi au venit la finala 27 de pescari.

Daca asta e decizia definitiva pe care ati luat-o (nu stiu de unde ati scos numarul 15 ??!!! daca exista vreo explicatie as fi curios sa o aud ) ,

asigurati-va ca o sa avem mai mult de 25 de concurenti in semifinala, altfel ar fi o bataie de joc sa ajungem la Varsolt si sa concuram 10 oameni.

Nu stiu cum faceti.... taxa virata din timp, confirmari telefonice etc... oricum, numai un "email de confirmare" nu ma convinge sa fac un drum pana la Varsolt, sa comand o tona de larve si constat ca nu am pentru ce concura !

Ovidiu Dumitrache

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 18:46 
Neconectat

MDA ! Anul viitor va fi obligatoriu ca la inscrierea in campionat ( semifinala+finala ) achitarea unei cotizatii de participare! Asa nu vom avea discutii .
Nu vreau sa supar pe nimeni. Ne-am adunat la Sibiu , am discutat , vrem sa facem bine...dar ...dragilor, nu doriti sa participati in Campionatul AGVPS cu bune si rele.....nu este obligatoriu....cine vrea si poate vine , cine nu , nu este obligatoriu! Voi credeti ca eu pot sa fiu cu voi si la semifinala si finala si stationar X n concursuri si finale....! De ce va plangeti toti ???? Hai sa punem fiecare osul sa facem ceva......si ne plangem mai tarziu ! :P De acord ???? :P

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 19:51 
Neconectat

D-na Ispas, nu e vorba de cine vrea si cine nu,de cine poate si cine nu poate!Criteriul de selectie e defectuos! De ce nu faceti de acu innainte finala doar cu cei 15..daca pe cei de dupa virgula ii considerati nedemni!Ideea e ca dumneavoasta faceti criteriul de selectie referitor la rezultatele de anul trecut..nu luati in considerare rezultatele de anul acesta!Apropo de Sibiu..cum pot sa decida o mana de oameni care au aceleasi drepturi ca si restu pentru toti..!
Daca spuneti ca nu puteti fi cu toate atunci de ce va mai obositi sa faceti semifinale..asta denota ca totul a fost facut cu repezeala..!Data e anuntata tarziu..si altii au servici si nu au timp cu toate,au planificate concedii..nu toti traiesc din pescuit,testat nazi sau asa mai departe..!Si pe urma spuneti ca , cei care nu vin nu mai pot participa in urmatorii 3 ani!

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 19:54 
Neconectat

Eduard Isfanescu se retrage
M-am înscris la Zetea si-am ajung la Varsolt....ca așa-i in tenis!!????

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 20:21 
Neconectat

am si eu o intrebare cu toate ca daca mam inscris am sa si particip de ce cei 15 indeferent de nume au 100 la 100 sanse sa castige campionatul iar restul numai 50 la suta

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 20:31 
Neconectat

csopi scrie:
am si eu o intrebare cu toate ca daca mam inscris am sa si particip de ce cei 15 indeferent de nume au 100 la 100 sanse sa castige campionatul iar restul numai 50 la suta

Au demonstrat anul trecut ca pot mai mult decat altii.

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 20:33 
Neconectat

Doar la noi la Romani se poate intampla sa se schimbe regulille jocului din mers.
Din pacate eu nu am putut sa ajung la Sibiu...dar din discutiile pe care le-am avut cu colegii care au putut ajunge, am inteles ca s-au stabilit niste lucruri destul de clare acolo.Unul dintre ele ar fi fost ca toti cei care au mai participat la o finala nationala au intaietate de a partcipa in finala de anul acesta.Dupa multe discutii si din cauza unora care nu au mai participat pana acuma si care au crezut ca nu e corect si normal ca cei care pana acuma au participat o data sau de mai multe ori sa fie calificati direct in finala(adica noi toti care am mai participat am fost prosti ca am cheltuit bani si voi stateati acasa si poate nu stiati ca se organizeaza o finala nationala si brusc vreti si voi sa participati.... dar cum voi sa faceti semifinale si altii sa fie deja in finala)si din cate observ dumneavoastra ati tinut cont de parerile lor si nu de parerile celor care au mai participat.S-a stabilit o data pentru finala.lumea sa inscris stiind ca vor participa la finala!!!! si ce sa vezi?ne-am trezit cu o semifinala si cu regula de peste noapte gandita de niste oameni minunati ca primii 15 de anul trecut au intaietate.Dar de ce nu s-a organizat o semifinala mai repede la care sa participe toata lumea indiferent de rezultatele din anii trecuti??? si dupa rezultatul de acolo sa se aleaga finalistii pentru finala?

Va rog sa NU uitati ca trebuie sa va inscrieti oficial la finala AGVPS de feeder!
Inscrieri pana maxim in 30 mai 2015! Email: ispas.veronica@ajvpssj.ro

La Finala nu Semifinala!!!!!

Doamna Veronica in primul rand ar fi trebuit spus mai din timp si anuntat oficial ca primii 15 se califica direct si ceilalti vor participa la semifinala..dinainte de a cere e-mailuri de confirmare.De exemplu eu plec in concediu in perioada 3-15 iulie.cum sa particip eu la semifinala din moment ce nu am stiut voi fi nevoit sa particip la una?????Si spuneti ca nu vom mai avea dreptul sa participam 3 ani ????Cu tot respectul,dar in situatia de fata cred ca dumneavoastra ar trebuii sa nu mai organizati timp de 3 ani evenimentul daca nu puteti sa respectati niste reguli impuse de dumneavoastra. Pai credeti ca ne-am inscris de dragul de a o face???Ne-am inscris stiind ca vom participa la Finala nu Semifinala.Si daca eram in tara participam si la Semifinala.Nu mi se pare normal ce se intampla...dar in ziua de azi ce este normal!!!

Alin Staicu

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 21:09 
Neconectat

Bun....Vera esti singura care inca mai duci greul organizarii competitiilor si pe aceasta cale iti multumesc frumos atat tie cat si la Viki care te insoteste peste tot.

CHIAR NU INTRA 55 la Calinesti..domnul Otel spus ca intra 60?tu-ti dai seama ce se intampla daca la Varsolt te trezesti cu 25 de participanti?sunt niste bani pe care oamenii o sa-i simta....si nu merita acest lucru..25 de concurenti pe 25 de locuri..chiar am fi de minune..de la Arad iti spun ca in aceste conditii nu mai vin 8 persoane......

Sus

MesajScris: 04 Iun 2015, 22:08 
Neconectat

Adi nu e vorba de cine duce greul si cine si cum au organizat competitii pana acum.
E strict legat de organizarea acestei finale.Daca sa discutat un lucru pai sa se respecte acel lucru.Am inteles ca regulile care s-au stabilit la Sibiu se vor pune in aplicare de la anul.
Pai trebuiau atunci pentru CM Serbia sa nu mai organizeze nici o semifinala-finala si sa ramana pentru participare echipa care a participat si la ultimul CM.Dar asa ne-am facut toti planuri,am planificat concedii stiind ca vom participa la o finala in luna August si ne-am trezit sa fim nevoiti sa participam si la o semifinala cu 3 saptamani inainte de finala.
Nu poti sa spui ca cei care au trimis e-mail si nu se vor prezenta nu vor mai avea 3 ani dreptul sa participe .....din moment ce tu nu ai anuntat ca doar primii 15 se vor califica direct si restul vor participa la o semifinala.
Nu e normal ce se intampla...... pentru ca noi investim timp si foarte multi bani in competitii si ne antrenam tot anul ca sa ne perfectionam si sa putem participa si la o finala nationala. O finala la care participa cei mai buni pescari de feeder din Romania si unde, iti poti arata valoarea.Si brusc toate planurile sunt date peste cap....pai nu avem dreptate sa ne suparam si sa fim revoltati????

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]