Pescuit Stationar

Acum este 27 Noi 2024, 07:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 05 Iun 2015, 05:14 
Neconectat

S-a stabilit un lucru de " o mana " de pescari care si-au facut timp sa vina la Sibiu! Asa se multumeste celor care pun osul sa faca ceva...sunt numiti "o mana de pescari" Cei din spatele tastaturilor...care comenteaza non stop cum se numesc???Si Adi , te rog sa iti faci timp sa te ocupi de feeder ...eu sunt satula! Avem un reg , bun rau cum e, daca vreti sa-l respectati mergem mai departe , daca nu faceti voi ce campionat vreti!

Am cheltuit destul timp si bani de la mine pt pescuitul de competitie ...nu am chef sa fiu luata la intrebari de oameni care doar vorbesc si nu fac nimic !

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 05:42 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
S-a stabilit un lucru de " o mana " de pescari care si-au facut timp sa vina la Sibiu! Asa se multumeste celor care pun osul sa faca ceva...sunt numiti "o mana de pescari" Cei din spatele tastaturilor...care comenteaza non stop cum se numesc???Si Adi , te rog sa iti faci timp sa te ocupi de feeder ...eu sunt satula! Avem un reg , bun rau cum e, daca vreti sa-l respectati mergem mai departe , daca nu faceti voi ce campionat vreti!

Am cheltuit destul timp si bani de la mine pt pescuitul de competitie ...nu am chef sa fiu luata la intrebari de oameni care doar vorbesc si nu fac nimic !

Eu zic sa cititi postarile de pe paginile anteriore si dupa...sa faceti acuzatii !

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 06:44 
Neconectat

Ce regulament sa-l vedem si noi ?....ca se schimba in fiecare luna. cei ce au fost la SIbiu stabilisera altceva .. ...citesc subiectu` asta de mi-i s-a acrit de anul trecut...

Daca era un regulament facut de la inceputul anului era ok. dar asa?!!

Problema e ca s-a anuntat prea tarziu semifinala si regula ca primii 15 intra in finala , desi intre noi fie vorba numarul asta circula de ceva timp , da pentru prostii care si-au programat pretiosul timp liber, e oficial acum ...ce e greu de inteles ca nu toti pot sa mearga la un concurs care costa timp si bani anuntat cu o luna inainte?

Chiar si in conditiile astea as face tot posibilul sa ajung la Varsolt, dar mi-e teama ca o sa vin doar pentru peisaj .

Ultima oară modificat de ovi04iuli pe 05 Iun 2015, 19:16, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 07:07 
Neconectat

La Virsolt NU se vine pt peisaj...Daca vreti sa fiti seriosi o sa veniti sa conurati serios!
Eu imi fac cocediul pe pistele de concurs din tara ,,,si nu ma planga . Am 7 concursuri de orga si participat si nu ma vait. Daca voi pt 2 faceti atata caz.....!

Si inca ceva f important , eu nu voi mai raspunde pe forum la nici o acuzatie. M-am saturat ! Cine are ceva de spus sa ma sune 0751180240!

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 09:20 
Neconectat

LAURENTIU33 scrie:
Adi nu e vorba de cine duce greul si cine si cum au organizat competitii pana acum.
E strict legat de organizarea acestei finale.Daca sa discutat un lucru pai sa se respecte acel lucru.Am inteles ca regulile care s-au stabilit la Sibiu se vor pune in aplicare de la anul.
Pai trebuiau atunci pentru CM Serbia sa nu mai organizeze nici o semifinala-finala si sa ramana pentru participare echipa care a participat si la ultimul CM.Dar asa ne-am facut toti planuri,am planificat concedii stiind ca vom participa la o finala in luna August si ne-am trezit sa fim nevoiti sa participam si la o semifinala cu 3 saptamani inainte de finala.
Nu poti sa spui ca cei care au trimis e-mail si nu se vor prezenta nu vor mai avea 3 ani dreptul sa participe .....din moment ce tu nu ai anuntat ca doar primii 15 se vor califica direct si restul vor participa la o semifinala.
Nu e normal ce se intampla...... pentru ca noi investim timp si foarte multi bani in competitii si ne antrenam tot anul ca sa ne perfectionam si sa putem participa si la o finala nationala. O finala la care participa cei mai buni pescari de feeder din Romania si unde, iti poti arata valoarea.Si brusc toate planurile sunt date peste cap....pai nu avem dreptate sa ne suparam si sa fim revoltati????

Ai dreptate.

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 09:40 
Neconectat

am fost sunat de catre aradenii mei..daca se tine semifinala ei nu vor participa...si sunt vreo 12....nu stiu cum se va rezolva problema ..nu e usor..eu nu vreau sa pun paie pe foc ..scriu ce mi sa transmis..

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 10:03 
Neconectat

Cu parere de rau dar aici se ajunge daca in toata Romania nu este nimeni care sa se ocupe de organizarea competitiilor de pescuit , adica in afara de o femeie nimeni nu se baga ?????? D-na Ispas in sus , d-na Ispas in jos , Dumnezeul pescuitului competitional romanesc a ajuns o d-na !!!!!! Nu sunt misogin dar cand se exagereaza cu ceva , aici se ajunge ! P.S. Sincer mi-e mila de d-nul Ispas !

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 10:10 
Neconectat

Pista pescuibila la Calinesti are 550 m astfel daca se fac standuri de 10 m intram toti si impacam pe toata lumea. Aproape lunar particip la concursuri pe Calinesti , cu inca 25 -30 de pescari si niciodata nu s-a plans nimeni cum ca 10 m de stand nu ar fi suficienti .

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 10:56 
Neconectat

buattila scrie:
Pista pescuibila la Calinesti are 550 m astfel daca se fac standuri de 10 m intram toti si impacam pe toata lumea. Aproape lunar particip la concursuri pe Calinesti , cu inca 25 -30 de pescari si niciodata nu s-a plans nimeni cum ca 10 m de stand nu ar fi suficienti .

12 metri..10 exclus.

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 11:10 
Neconectat

PROPUN CEVA......SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA...FINALA PE VARSOLT SI INTRAM TOTI iar de la anul stabilim de comun ce vom face.

CE SPUNETI?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]