Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 16:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 05 Iun 2015, 11:14 
Neconectat

super solutie !

Ultima oară modificat de ovi04iuli pe 05 Iun 2015, 11:26, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 11:23 
Neconectat

PROPUN CEVA......SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA...FINALA PE VARSOLT SI INTRAM TOTI iar de la anul stabilim de comun ce vom face.

CE SPUNETI?

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 12:16 
Neconectat

Eu votez pentru, daca se pastreaza data finalei. :D

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 16:54 
Neconectat

PROPUN CEVA......SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA...FINALA PE VARSOLT SI INTRAM TOTI iar de la anul stabilim de comun ce vom face.

CE SPUNETI?

OFICIAL VORBESC ;)

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 18:06 
Neconectat

Când am spus că mă retrag, că organizarea și comunicarea au ajuns de toată jena... se vede că am avut dreptate! Adi... fa bine și te ocupa personal de organizare.... e absolut de râsul curcilor ce se întâmplă!
A ajuns întâlnirea aia de la Sibiu, mai ceva ca pactul Ribbentrop -Molotov! Întâlnirea vieții..., viitorul ferderului, punct de referință istoric, bla, bla... :P

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 18:16 
Neconectat

si eu sant de acord numai sa se stabileasca cat mai repede sa stim ce sa facem

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 18:20 
Neconectat

vasile iordache scrie:
Cu parere de rau dar aici se ajunge daca in toata Romania nu este nimeni care sa se ocupe de organizarea competitiilor de pescuit , adica in afara de o femeie nimeni nu se baga ?????? D-na Ispas in sus , d-na Ispas in jos , Dumnezeul pescuitului competitional romanesc a ajuns o d-na !!!!!!Nu sunt misogin dar cand se exagereaza cu ceva , aici se ajunge ! P.S. Sincer mi-e mila de d-nul Ispas !

Sunt total deacord cu tine! Nici eu nu sunt misogin... pur și simplu sunt uimit de ce citesc aici... parcă ne întoarcem în epoca de aur. Concluzia.... romanii sunt tot romani și sunt... unisex!!!

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 20:04 
Neconectat

sebi37 scrie:
vasile iordache scrie:
Cu parere de rau dar aici se ajunge daca in toata Romania nu este nimeni care sa se ocupe de organizarea competitiilor de pescuit , adica in afara de o femeie nimeni nu se baga ?????? D-na Ispas in sus , d-na Ispas in jos , Dumnezeul pescuitului competitional romanesc a ajuns o d-na !!!!!!Nu sunt misogin dar cand se exagereaza cu ceva , aici se ajunge ! P.S. Sincer mi-e mila de d-nul Ispas !

Sunt total deacord cu tine! Nici eu nu sunt misogin... pur și simplu sunt uimit de ce citesc aici... parcă ne întoarcem în epoca de aur. Concluzia.... romanii sunt tot romani și sunt... unisex!!!

Na uite unde am ajuns... :?

Ultima oară modificat de diego pe 05 Iun 2015, 22:04, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 21:26 
Neconectat

Intalnirea de la Sibiu a avut tel sa aduca la cunostinta comisiei de competitii parerea unor concurenti sa trasam un curs stabilit de comun acord al lucrurilor
Opinia mea e, ca la campionatul agvps ,trebuie sa faca regulile agvps(normal sa tina seama de parerile pescarilor) deci cei in masura sa hotarasca sunt cei desemnati in comisia de competitii:)

Sus

MesajScris: 05 Iun 2015, 22:53 
Neconectat

nu-s eu foarte vechi in concursurile de pescuit dar am ca tot omu niste pareri pe care fiind un forum imi permit sa le expun:
1. d-na vera se ocupa si de pescuitul la feeder pentru ca nimeni dintre "baieti" nu s-a bagat din diverse motive
2. ideea lui adi petrisor cu mutarea finalei la virsolt nu este tocmai rea din mai multe motive :
a) este o pista pe care intra si 150 de pescari
b) nu este o pista dezechilibrata (teoretic toti avem sanse egale)
c) este mai in centrul tarii deci mai scad putin costurile de transport
ca o parere personala ar fi mai lejer (din punct de vedere al temperaturilor ) sa fie undeva in septembrie dar este probabil ca s-ar suprapune cu alte concursuri deja programate si nu are sens sa modificam calendarul competitional
3. discutia legata de o eventuala semifinala la care primii 15 clasati anul trecut sa nu participe este o chestie care la stationar (rubesiana) se practica (primii 15 clasati ramin in divizia a iar urmatorii 15 se duc in b si au inaintea finalei a o finala b).
4 un punct de vedere personal: daca se muta finala la virsolt si nu va mai fi o semifinala cred ca din cei 55 inscrisi pina acum ne vedem pe baraj maxim 35 (ca asa-i la noi) .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]