Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 16:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 06 Iun 2015, 12:55 
Neconectat

Doamna Vera, vă mulțumesc pentru că existați si pentru că vă pasă. Avem nevoie de "doamne"... Fără existența lor nu știu câți si-ar face dușuri zilnice sau ar purta haine curate. Vă chinuiți să scăpați fata de la viol iar la final vă spune ca ea îl iubește. Grav este că cei care ar trebui să ia decizii încurajează atitudini de genul: cine nu e cu noi e împotriva noastră.
P.S. Apropo de Sibiu: Președintele țării a fost votat de cei care au intrat in cabina de vot... Restul sunt "țățisme".

Sus

MesajScris: 06 Iun 2015, 13:18 
Neconectat

vasile iordache scrie:
Cu parere de rau dar aici se ajunge daca in toata Romania nu este nimeni care sa se ocupe de organizarea competitiilor de pescuit , adica in afara de o femeie nimeni nu se baga ?????? D-na Ispas in sus , d-na Ispas in jos , Dumnezeul pescuitului competitional romanesc a ajuns o d-na !!!!!! Nu sunt misogin dar cand se exagereaza cu ceva , aici se ajunge ! P.S. Sincer mi-e mila de d-nul Ispas !

Imi pare rau ca nu va cunosc...sau mai bine zis e bine ca nu va cunosc! va rog sa imi lasati in pace familia! Nu va convine...nu va place...faceti mai mult! dar va rog pe mine si familia mea sa nu o aduceti in discutiile dumneavoastre elevate!!!!!!!!!!!!!!!
Fac destule sacrificii si EU nu ma plang! DAR NU PERMIT SA AJUNG BATAIA DE JOC A NIMANUI pe acest forum!

PS. Mergeti la concursurile lui popescu ...ca el le face doar pe hartie, nu trebuie sa va deplasati !

Sus

MesajScris: 06 Iun 2015, 16:04 
Neconectat

ok se poate face chestia cu primii 15 in divizia si restul divizia b sant deacord dar astea trebuie sa le stii la inceputul anului ;cum vor sa faca la anul ok ca stii deja de anul asta si nu se poate zice ca nu sa stiut dar nu e ok ca la ora asta inca nu stii ca la ce concursuri poti participa in luna iulie ca nu stii daca vor fii semifinale sau nu ca un exemplu la unguri pana la jumatatea lui martie stii calendarul competional si poti sati faci un plan la ce concursuri sa participi

Sus

MesajScris: 06 Iun 2015, 16:29 
Neconectat

Data finalei nu se modifica !!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 06 Iun 2015, 18:14 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Data finalei nu se modifica !!!!!!!!!!!

cu ce e de vina d-na Vera ca la Sibiu au fost 30 oameni care ziceau ca nu vor fi mai mult de 40 la finala si de aceea a si iesit pista de la Calinesti?
daca se stia ce vor mai multi din start pista aia pica si se alegea una cu posibilitati pt mai multi pescari
cum zice si dansa e foarte usor sa vorbesti asa cum fac si eu acuma DIN SPATELE TASTATURII
situatia actuala e de ''rahat''
un lucru e clar.....data finalei
locatia in situatia de fata e in ceata dar e sigur ca nu poate fi Calinesti pt. 55 oameni
deci....

Sus

MesajScris: 06 Iun 2015, 19:16 
Neconectat

Daca data e batuta in cuie e foarte simplu , se da un cont pentru achitarea taxei de participare pana la data de 15 iulie (de ex.) , si in functie de numarul celor care au achitat taxa se stabileste daca mergem la Calinesti sau Varsolt .

Sus

MesajScris: 06 Iun 2015, 19:26 
Neconectat

Si asta e o solutie! Cat despre doamna Vera in primul rand sa respectati femeia si in albdoilea rand ea isi sacrifica timpul si familia lui pentru concursurile stationar si feeder!Nu ea decide de finala si semifinala, exista o comisie care face treaba asta!
Personaln ma bucura faptul ca sunt asa de multi concurenti inscrisi dar se pare ca Varsoltu e incapator pentru toti sau Megidia! Fir intins!

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 12:29 
Neconectat

Domnu Alin Muresan, cu tot respectul pe care vil port, cei care am fost la Sibiu nu am votat Calinestiul pentru ca am estimat noi ca vor veni doar 40 de insi ci pentru ca nu sa mai dorit o finala pe Varsolt, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume.
Tot la Sibiu sa hotarat ca toti atentie "TOTI" cei care au mai participat la o finala pana acum au intaietate daca vor fi mai multi doritori sa participe la finala si ca cei care vor fi peste limita pistei de la Calinesti vor participa la o semifinala urmand ca sa se califice in finala un numar egal cu diferenta dintre cei care au mai participat si numarul maxim de standuri de pe pista de la Calinesti.
Chestia cu primi 15 de anu trecut nici macar "INFORMATIV" nu a fost adusa in discutie.
Acum sincer nu poti impune reguli in timpul jocului daca este sa impui ceva o faci de la inceputul anului si noi cei care am fost la Sibiu am hotarat ceva, adica ce am scris mai sus, normal ar fi sa se tina cont de ce sa hotarat acolo altfel nu vad de ce am mai fost la Sibiu? pentru o masa data de presedintele AJVPS Sibiu? Sincer cu ce am cheltuit pe drum faceam o masa mult mai mare la Bucuresti.
Vera, stiu cate eforturi depui si pentru asta stii ca ai toata stima si tot respectul meu dar trebuie sa intelegi ca noi nu venim doar la Finala si la o eventuala semifinala, mai participam si la alte competitii, uni mai si organizeaza competitii la care trebuie sa fie prezent deci si noi avem foarte mult timp si bani alocati acestui sport, o facem din pasiune e adevarat dar daca am hotarat un lucru haide sa ne tinem de ce am hotarat.
Daca se va tine o semifinala la Varsolti si se va hotara ca doar primi 15 clasati de anu trecut merg in finala, voi veni la Varsolt cu toate ca pentru noi cei din Bucuresti cheltuielile sunt destul de mari pentru o semifinala, basca ca ai sansa sa ai o zi proasta si sa nu te califici in finala.
Ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici.
As vrea sai mai spun lui Petrisor ca el ar fi trebuit sa vina la Sibiu, sa discute cu pescarii si ce e cel mai important "SA ORGANIZEZE FINALA' nu sa spuna ca e exclus 10 metri de stand ca minim 12. Eu zic ca daca supunem la vot si votam toti cei 55 distanta de 10 sau de 12 metri a standului vom avea cel putin 50 de voturi pentru 10 metri si asta numai pentru a nu se mai tine o semifinala care implica costuri si la care multi nu vor putea participa deoarece in perioada respectiva au planificat alceva.
Drept dovada din ce am citit doi concurenti au renuntat deaja intrucat au planificate concedii in acea perioada.
Eu zic sa analizam cu calm si sa facem in asa fel in cat sa fie toata lumea multumita.
Nu cred ca marele pescar petrisor nu se va descurca intru-n stand de 10 metri si ca ii sunt necesari cel putin 12 metri, in rest cred ca sunt ambitii personale........
Vera daca si ceilalti agreaza idea cu votul pentru ca standul sa aiba 10 mertii cred ca merita incercata.
Ar scuti de multe batai de cap atat pe tine(care ar trebui sa organizezi o semifinala) cat si pe noi care ar trebui sa participam la ia.
In incheiere as vrea ca sa veniti cu idei constructive nu cu mesaje gen:DA CA VOI BUCURESTENI INTOTDEAUNA............ETC.ETC.
Nu cred ca au rost contrele, am ajuns sa ne cunoastem destul de bine ca sa stim cate ceva uni despre alti. Imi doresc sa luam decizia cea mai rationala si cea mai buna pentru toata lumea.
Cum ar zice Vera: "O zi buna va doresc dragilor"

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 12:48 
Neconectat

mrvily scrie:
Domnu Alin Muresan, cu tot respectul pe care vil port, cei care am fost la Sibiu nu am votat Calinestiul pentru ca am estimat noi ca vor veni doar 40 de insi ci pentru ca nu sa mai dorit o finala pe Varsolt, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume.
Tot la Sibiu sa hotarat ca toti atentie "TOTI" cei care au mai participat la o finala pana acum au intaietate daca vor fi mai multi doritori sa participe la finala si ca cei care vor fi peste limita pistei de la Calinesti vor participa la o semifinala urmand ca sa se califice in finala un numar egal cu diferenta dintre cei care au mai participat si numarul maxim de standuri de pe pista de la Calinesti.
Chestia cu primi 15 de anu trecut nici macar "INFORMATIV" nu a fost adusa in discutie.
Acum sincer nu poti impune reguli in timpul jocului daca este sa impui ceva o faci de la inceputul anului si noi cei care am fost la Sibiu am hotarat ceva, adica ce am scris mai sus, normal ar fi sa se tina cont de ce sa hotarat acolo altfel nu vad de ce am mai fost la Sibiu? pentru o masa data de presedintele AJVPS Sibiu? Sincer cu ce am cheltuit pe drum faceam o masa mult mai mare la Bucuresti.
Vera, stiu cate eforturi depui si pentru asta stii ca ai toata stima si tot respectul meu dar trebuie sa intelegi ca noi nu venim doar la Finala si la o eventuala semifinala, mai participam si la alte competitii, uni mai si organizeaza competitii la care trebuie sa fie prezent deci si noi avem foarte mult timp si bani alocati acestui sport, o facem din pasiune e adevarat dar daca am hotarat un lucru haide sa ne tinem de ce am hotarat.
Daca se va tine o semifinala la Varsolti si se va hotara ca doar primi 15 clasati de anu trecut merg in finala, voi veni la Varsolt cu toate ca pentru noi cei din Bucuresti cheltuielile sunt destul de mari pentru o semifinala, basca ca ai sansa sa ai o zi proasta si sa nu te califici in finala.
Ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici.
As vrea sai mai spun lui Petrisor ca el ar fi trebuit sa vina la Sibiu, sa discute cu pescarii si ce e cel mai important "SA ORGANIZEZE FINALA' nu sa spuna ca e exclus 10 metri de stand ca minim 12. Eu zic ca daca supunem la vot si votam toti cei 55 distanta de 10 sau de 12 metri a standului vom avea cel putin 50 de voturi pentru 10 metri si asta numai pentru a nu se mai tine o semifinala care implica costuri si la care multi nu vor putea participa deoarece in perioada respectiva au planificat alceva.
Drept dovada din ce am citit doi concurenti au renuntat deaja intrucat au planificate concedii in acea perioada.
Eu zic sa analizam cu calm si sa facem in asa fel in cat sa fie toata lumea multumita.
Nu cred ca marele pescar petrisor nu se va descurca intru-n stand de 10 metri si ca ii sunt necesari cel putin 12 metri, in rest cred ca sunt ambitii personale........
Vera daca si ceilalti agreaza idea cu votul pentru ca standul sa aiba 10 mertii cred ca merita incercata.
Ar scuti de multe batai de cap atat pe tine(care ar trebui sa organizezi o semifinala) cat si pe noi care ar trebui sa participam la ia.
In incheiere as vrea ca sa veniti cu idei constructive nu cu mesaje gen:DA CA VOI BUCURESTENI INTOTDEAUNA............ETC.ETC.
Nu cred ca au rost contrele, am ajuns sa ne cunoastem destul de bine ca sa stim cate ceva uni despre alti. Imi doresc sa luam decizia cea mai rationala si cea mai buna pentru toata lumea.
Cum ar zice Vera: "O zi buna va doresc dragilor"

Domnule Mitrea,aveti dreptate pana la mine...eu sunt selectioner nu organizator..eu am fost injurat ca-mi pun finalele pt mine la sarulesti..orice am propus eu nu a fost bine..voi propune la finala ceva sa vedem cum se voteaza...veneam la Ibiu..dar dupa cum stiti data sa modificat ulterior..iar eu am pregatit o petrecere de ziua mea...si ce era sa fac?..in rest aveti dreptate.

PS-nu ne mai contram asta sa fie clar ;)

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 13:28 
Neconectat

bun se pare ca trebuie sa iau taurul de coarne.

1-Chiar daca facem 10 metri standul la Calinesti nu e bine deoarece ultimul va arunca pe mal,adancimea apei pe margine este foarte foarte mica...iar malul din dreapta intra destul de mult in interior,malul este lipit de padure deci din pacate nu se poate nu ca nu se vrea.
2-in aceste conditii finala va fi din nou la Varsolt cu toti pescarii din lista in aceiasi data,alt mod de a multumi pe toata lumea nu exista.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]