Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 12:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 08 Iun 2015, 14:03 
Neconectat

Ma bag si io putzin,nea Vasile daca pot sa propun intiietate atunci fa un punctaj cu participantii in ultimii 3 ani si poti sa faci divizia A cu primii 10 sau 15 cum vreti!Sau envarianta cu Megidia unde incap oamenii!Pe mine ca tehnicbvorbind de exemplu Varsoltu nu ma incita!

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 14:07 
Neconectat

nici pe mine ma incanta Varsoltul dar ma gandeam la oameni..ce sa facem...greu..si eu as fi pentru Medgidia

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 14:51 
Neconectat

[quote="zsolt"]Ma bag si io putzin,nea Vasile daca pot sa propun intiietate atunci fa un punctaj cu participantii in ultimii 3 ani si poti sa faci divizia A cu primii 10 sau 15 cum vreti!Sau envarianta cu Megidia unde incap oamenii!Pe mine ca tehnicbvorbind de exemplu Varsoltu nu ma incita![/quo

Benzar tu ai dreptate daca se vrea la feeder ca si la stationar divizia A si divizia B dar din cate imi aduc eu aminte pana acum aici pe forum nu sa discutat niciodata despre doua divizii.
Problema este ca nici eu nu agreez Varsoltu. Dar pot veni cu o alta propunere.
PROPUNERE:
Sa participe toti cei 55 de concurenti inscrisi in lista la o semifinala unde vreti voi si primi 40 sa mearga in finala la Calinesti. Asta ca sa fie ECHITABIL pentru toata lumea. Asa mi sar parea corect daca se vrea o semifinala si poate fi si la Medgidia ca eu nu ma supar, poate fi oriunde atata timp cat participa toata lumea din lista voi fi si eu acolo unde se stabileste locatia.
Ce ziceti de propunerea asta???????

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 15:03 
Neconectat

mrvily scrie:
zsolt scrie:
Ma bag si io putzin,nea Vasile daca pot sa propun intiietate atunci fa un punctaj cu participantii in ultimii 3 ani si poti sa faci divizia A cu primii 10 sau 15 cum vreti!Sau envarianta cu Megidia unde incap oamenii!Pe mine ca tehnicbvorbind de exemplu Varsoltu nu ma incita![/quo

Benzar tu ai dreptate daca se vrea la feeder ca si la stationar divizia A si divizia B dar din cate imi aduc eu aminte pana acum aici pe forum nu sa discutat niciodata despre doua divizii.
Problema este ca nici eu nu agreez Varsoltu. Dar pot veni cu o alta propunere.
PROPUNERE:
Sa participe toti cei 55 de concurenti inscrisi in lista la o semifinala unde vreti voi si primi 40 sa mearga in finala la Calinesti. Asta ca sa fie ECHITABIL pentru toata lumea. Asa mi sar parea corect daca se vrea o semifinala si poate fi si la Medgidia ca eu nu ma supar, poate fi oriunde atata timp cat participa toata lumea din lista voi fi si eu acolo unde se stabileste locatia.
Ce ziceti de propunerea asta???????

nu mai este timp Vasile...cel putin pentru noi cei din echipa nationala care suntem la Mondiale din 5 iulie.

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 18:22 
Neconectat

Va rog sa va hoatrati! Data finalei ramane ......pt locatie nu am nici o pb eu personal ! daca finala v-a fi la Calinesti sau Virsolt, o sa va fac " placerea " de a organiza eu...daca nu ....asta e! vor organiza oameni care sunt mai aproape de alte locatii dorite de dumneavoastra! Dar ar fi cazul sa va hotarati! :P

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 20:30 
Neconectat

Ar fi bine sa va uitati dupa piste cu apa curgatoare si diferite ce cunoastem ca sa mai invatam ceva,altfel mergem carne de tun Matyer,Tiszakecske,Madunice si etc! :o :o Calinesti e pista tehnica dar nu destul de incapatoare,40 de concurenti e beton!

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 20:42 
Neconectat

Nu are rost sa va tot faceti calcule, la un stand de 8-9m este perfect... multi dintre cei inscrisi au pescuit la balta Ben sau alte balti pe standuri de 8m si nu a fost problema chiar daca sa prins si crap mare. In cazul in care sunt obiectii pt standul de 8-9m cred ca pot aparea doar din partea celor care au emotii pt pista de la Calinesti iar orice pescar care are pretentii la TITLU nu cred ca ar trebui sa aibe emotii pe orice pista ar concuras indiferent cat este standul. Daca standul este de 8 sau 9m, este de 8 sau 9m pt toata lumea si sansele sunt egale pt toti.

O revenire pe pista de la Varsolt va fi echivalentul a doi pasi inapoi pentru pescarii Romani in ideea in care aproape toate natiunile fac unui, doi sau trei pasi inainte.

Versiunea: " De la anu`va fi mai bine" nu cred ca face bine celor care vor sa evolueze ( vorba unui prieten).

Este extraordinar de imbucurator ca 55 de pescari si-au anuntat intentia pt acesta participare, dar cel mai bine, pentru a fii siguri ca toti vor veni la finala, se poate cere taxa de participare in avans pana la o data limita si atunci se va vedea exact cati vor veni.

Nu trebuie sa va spun eu ca in 99% din cazuri vin mai putin concurenti la un concurs decat cei care si-au anuntat intentia.

Asa cum personal am promis, in cazul in care sunt 55 si dupa achitarea taxei de participare, eu o sa renunt sa particip la acesta finala si astfel standul 55 nu va mai pescui in mal... asa este mai bine si se poate tine finala pe Calinesti.

Decat o cheltuiala suplimentara cu Semifinala mai bine un stand de 9m sau 10m... sigur este cea mai buna solutie pentru toata lumea si sunt sigur ca toti vor fi deacord.

Pentru a nu mai aprea discutii de genul asta in viitor, dupa terminarea finalei de la Calinesti se poate face o sedinta in care fiecare sa isi exprime parerea si sa voteze despre cum ar trebui sa fie: " de la anul` " ( o semifinala... doua... trei... pe ce piste... etc. ) dar pana atunci hai sa respectam decizi unei "maini de oameni" care au avut ceva cheltuieli si timp pentru a se prezenta la Sibiu.

Cu ani in urma si eu am fost extrem de revoltat de rezultatul alegerilor prezidentiale dar nici macar nu am fost la vot... de atunci merg de fiecare data la vot si imi exprim dorinta, astfel sunt impacat ca am votat oricare ar fi rezultatul alegerilor.

Daca se vrea si versiunea cu: " de la anu`"... in 2016 se poate face o semifinala... doua... terei... patru... si o final si astfel nu vor mai fi discutii.

Nu vreau sa vorbesc in numele nimanui dar am auzit de la cateva persoane ca nu au posibilitatea ( lipsa de timp sau alte probleme ) sa participe la finala chiar daca s-au inscris in lista de intentie.

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 21:54 
Neconectat

Eminescu te-ai trezi?..la cate modele de nada ai scos maine ma trezesc ca scoti o carte de pescuit in care o sa ne spui cum sa pescuim in standuri de 8 metri......deci din acest moment faceti cum doriti Dumneavoastra doamna Vera...standuri d 8 metri peste cadavrul meu...bataie mai mare de joc nu cred ca ar fi......Varsolt un pas inapoi....standuri de 8 metri..un pas inainte?.hmm...cred ca m-am inselat ....

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 08 Iun 2015, 22:14, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 22:06 
Neconectat

Eu nu inteleg pentru ce se tot baga la inaintare " de la anu" ... pai asta iarna am vorbit degeaba la Sibiu ? Ca sincer nu mai inteleg nimic .. scuze de offtopic dar poate reuseste careva sa ma lamureasca si pe mine ...

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 08 Iun 2015, 22:17 
Neconectat

Si cica pescuitu-i doar un hobby :o ....ma rog, ancestral.......Petrisor, be wise. Te rog.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]