Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 13:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 09 Iun 2015, 06:33 
Neconectat

Adi, nu inteleg cum de la Ben poti pescui pe standuri de 7-8 m si la Calinesti nu ai putea sa pescuiesti pe un stand de 10m. Chiar nu inteleg de ce esti total impotriva Calinestiului, apa aia are ciuma ?

Nu este vorba de povesti Eminesciene sau de ce doresc eu, este vorba de respectarea alegerii celor care au fost la Sibiu si au votat acesta pista, daca opinia celor care au fost acolo nu conteza pentru tine... eu ce sa mai zic.

Sa dea domana Vera drum la taxa de participare in avans si o sa vedem exact cati o sa fie la finala, cum am spus: in 99% din cazuri vin mai putini participanti la concurs decat cei care si-au anuntat intentia.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 08:06 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

N-am crezut ca te poti distra asa tare citind acest topic :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 08:37 
Neconectat

lucianfiat scrie:
Adi, nu inteleg cum de la Ben poti pescui pe standuri de 7-8 m si la Calinesti nu ai putea sa pescuiesti pe un stand de 10m. Chiar nu inteleg de ce esti total impotriva Calinestiului, apa aia are ciuma ?

Nu este vorba de povesti Eminesciene sau de ce doresc eu, este vorba de respectarea alegerii celor care au fost la Sibiu si au votat acesta pista, daca opinia celor care au fost acolo nu conteza pentru tine... eu ce sa mai zic.

Sa dea domana Vera drum la taxa de participare in avans si o sa vedem exact cati o sa fie la finala, cum am spus: in 99% din cazuri vin mai putini participanti la concurs decat cei care si-au anuntat intentia.

eu prefer Calinestiul de 10 ori...dar eu ma gandeam la oameniii care au o problema....pentru mine este egal,eu prefer oameni in finala nu impresii...iar cu standuri de 8 metri incheem aici discutia eu nu ma prostituez in finala.....la Ben este un concurs intre prieteni aici e o finala totusi...

PS-DACA DORESTI SA RESPECTI PE CEI DE LA SIBIU ATUNCI FACETI CUM SA VOTAT...O ANALIZA A ULTIMILOR ANI IAR CEI CARE NU AU FOST SA MEARGA LA SEMIFINALA.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 09:25 
Neconectat

Eminescu??? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 09:44 
Neconectat

Prieteni... vad ca se pune mare pasiune in aceasta discutie... pe undeva e normal!
Va cer scuze dar trebuie sa recunosc ca Tica are dreptate... cum eu caut tot timpul umorul, recunosc ca am ras cu lacrimi citind toata discutia...
...am citit toate cele 26 de pagini de cel putin zece ori si nu m-am oprit din ras... m-am destins si m-am distrat la maxim!... cel putin Petrisor si Luci sunt mortali!
Cu tot respectul si in speranta ca nu va veti supara pe mine: va multumesc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 10:31 
Neconectat

Adi dacă este să punem în aplicare ce sa discutat la Sibiu, ar trebui să procedăm cum a mai zis şi dl.Mitrea și anume cei care au participat la finala din 2014 sunt calificați direct iar restul până la nr.de locuri disponibile de pe pista de la Călineşti vor trebui să participe la o semifinală.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 11:07 
Neconectat

jack007 scrie:
Adi dacă este să punem în aplicare ce sa discutat la Sibiu, ar trebui să procedăm cum a mai zis şi dl.Mitrea și anume cei care au participat la finala din 2014 sunt calificați direct iar restul până la nr.de locuri disponibile de pe pista de la Călineşti vor trebui să participe la o semifinală.

atunci la semifinala domnilor.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 11:14 
Neconectat

Vorbiti cu Feleki sa masoare pista la Zetea, acolo incap toti!

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 11:18 
Neconectat

adi petrisor scrie:

Avand in vedere timpu' scurt, precum si programu' pe care si l'au facut oamenii, nush' de ce am impresia ca la FINALA vor fi in jur de 30 de persoane... cu tot cu arbitrii. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 11:35 
Neconectat

Pitonu' scrie:
adi petrisor scrie:

Avand in vedere timpu' scurt, precum si programu' pe care si l'au facut oamenii, nush' de ce am impresia ca la FINALA vor fi in jur de 30 de persoane... cu tot cu arbitrii. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cam asa ceva

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]