lucianfiat scrie:
Adi, nu inteleg cum de la Ben poti pescui pe standuri de 7-8 m si la Calinesti nu ai putea sa pescuiesti pe un stand de 10m. Chiar nu inteleg de ce esti total impotriva Calinestiului, apa aia are ciuma ?
Nu este vorba de povesti Eminesciene sau de ce doresc eu, este vorba de respectarea alegerii celor care au fost la Sibiu si au votat acesta pista, daca opinia celor care au fost acolo nu conteza pentru tine... eu ce sa mai zic.
Sa dea domana Vera drum la taxa de participare in avans si o sa vedem exact cati o sa fie la finala, cum am spus: in 99% din cazuri vin mai putini participanti la concurs decat cei care si-au anuntat intentia.
eu prefer Calinestiul de 10 ori...dar eu ma gandeam la oameniii care au o problema....pentru mine este egal,eu prefer oameni in finala nu impresii...iar cu standuri de 8 metri incheem aici discutia eu nu ma prostituez in finala.....la Ben este un concurs intre prieteni aici e o finala totusi...
PS-DACA DORESTI SA RESPECTI PE CEI DE LA SIBIU ATUNCI FACETI CUM SA VOTAT...O ANALIZA A ULTIMILOR ANI IAR CEI CARE NU AU FOST SA MEARGA LA SEMIFINALA.