Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 13:05

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 09 Iun 2015, 12:24 
Neconectat

Ba fratilor hotarati-va ca imi stricati tot concediul

Daca tot ne-am intalnit la Sibiu sa discutam ceva ar fi bine sa ramana asa si nu cum vor cativa, pe care ii numeri pe degetele de la o mana si care nu fac decat valuri pe forum.

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 19:17 
Neconectat

deci pana la urma se va hotara ceva concret?

Sus

MesajScris: 09 Iun 2015, 20:46 
Neconectat

Asteptam sa se ia o decizie de catre cei care organizeaza aceasta finala.
Foarte important este ca factori de decizie sa se hotarasca odata ce si cum ca sa stim si noi cum sa ne pregatim pentru finala sau si pentru o semifinala. Domnilor(si Doamnelor) care aveti calitatea de a decide ce si cum luati o decizie si toata lumea sa o respecte, cui nui convine asta este.Sper din tot sufletul ca de la anul sa se poata face finala dupa ce sa hotarat la Sibiu, va fi in folosul competitiei de feeder si nu vor mai exista discutii de nici un fel.Modul cum am propus noi la Sibiu desfasurarea acestui campionat si al finalei mi se pare foarte echitabil.
Deci Domnilor si Doamnelor HOTARATIVA .

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 09:04 
Neconectat

Hai Veraaaaaa...asteptam,decizia este in mainile tale oricare ar fi ea...(fara standuri de 8 metri)

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 09:11 
Neconectat

adi petrisor scrie:
Hai Veraaaaaa...asteptam,decizia este in mainile tale oricare ar fi ea...(fara standuri de 8 metri)

Petrisor nu trisa.... Ori: fara standuri de 8 metri ori: orcare ar fi ea (decizia) hotarastete.......Sau vrei sa influientezi decizia Verei????Rusinica!!!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 09:19 
Neconectat

mrvily scrie:
adi petrisor scrie:

Petrisor nu trisa.... Ori: fara standuri de 8 metri ori: orcare ar fi ea (decizia) hotarastete.......Sau vrei sa influientezi decizia Verei????Rusinica!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 09:36 
Neconectat

Lasind gluma la oparte cred cu tarie ca cei care se ocupa de organizare ar fi timpul sa ia o hotarate peferitoare la aceasta finala, nu de alta dar riscam sa se tina finala cu cateva persoane daca se mai taraganeaza mult luarea unei hotarari.

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 10:04 
Neconectat

buattila scrie:
Pista pescuibila la Calinesti are 550 m astfel daca se fac standuri de 10 m intram toti si impacam pe toata lumea. Aproape lunar particip la concursuri pe Calinesti , cu inca 25 -30 de pescari si niciodata nu s-a plans nimeni cum ca 10 m de stand nu ar fi suficienti .

55 de potentiali participanti ( care 100% nu vor fi 55 ) x stand de minim 10m = 550 m

Final se poate tine fara probelme la Calinesti asa cum sa stabilit si intra toata lumea fara alte semifinale si fara alte cheltuieli suplimetare.

In functie de cati nu vor veni la finala se vor mari standurile.

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 10:25 
Neconectat

bravo !!!,Luci asta esti tu fratelo asa te vreau ,asteptam numarul de cont pentru a vira taxa de participare cu data limita,multumim.

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 10:31 
Neconectat

Vorba mea...dragilor!
Aici nu ne targuim. Pentru ca trebuie sa iau o hotarare , o voi lua.
Eu am facut un apel la dumneavoastra , pescarii de feeder ca pana in data de 30 mai sa va inscrieti cei care DORESC sa participe in Campionatul AGVPS. Iar noi, comisia de pescuit la feeder din cadrul AGVPS . vom lua o hotarare in functie de nr de inscrisi. Acum imi veniti cu tot felul de teste...ca nu vor fi 55 de pescari cati sau inscris, ca unii sunt f ocupati, ca altii merg in concediu...etc. Eu va inteleg pe fiecare, dar nu inteleg DE CE TE INSCRII DACA NU AI TIMP SA PARTICIPI????

In acest caz am doua variante:

1. Finala la Calinesti + semifinala la Virsolt la datele stabilite ....pt ca nu pot sa inghesui 55 de conurenti pe Calinesti , ar insemna sa imi bat joc de finala !
2. Finala la Virsolt la data stabilita cu toti 55 inscrisi.

Acum , va rog PE CEI CARE S_AU INSCRIS in campionat sa isi exprime optiunea! Fara alte comentarii 1 sau 2 !
Voi centraliza raspunsurile si vom face ce doreste majoritatea.

Rog seriozitate si fara povesti de babe turmentate !!!!! :P

Multumesc si astept raspunsurile voastre in maxim 4 zile ...pana duminica seara! Luni dimineata afisez rezultatul !
Cei care nu isi exprima doleanta , inseamna ca sunt de acord cu decizia majoritatii!!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]