ticairlandezu scrie:
Vreti sa spuneti ca la punctul 1 vor fii inclusi in semifinala si membrii Echipei Nationale care se vor deplasa in curand in Olanda!!!
Eu pentru baietii acestia aveam un program special de pregatire, pentru perioada urmatoare, care nu includea si aceasta semifinala
Asa ca apelez la bunavointa voastra pentru a alege acea varianta care sa nu-i includa si pe ei in schema
...chiar merg mai departe si spun ca nici pe cei care vor venii pe banii lor sa sustina echipa in Olanda, acestia facand desigur parte integranta din Staful Tehnic...iar pentru efortul depus(mai ales financiar) ....ar trebui si ei "recompensati" din acest punct de vedere
Multumesc pentru intelegere!.
Ticairlandezu.
Tica cu tot respectul pe care ti-l port o sati dau eu raspuns la postarea ta chiar daca imi atrag antipatia multora de pe aici.
DECI:
Daca componenti lotului (si sustinatori lor) care fac deplasarea la mondiale nu sunt de acord sa faca anumite concesii noi astia ramasi (P...mea) cum ar zice uni de ce am face concese????????? daca se doreste semifinala si nu se respecta ce sa stabilit la Sibiu(adica la semifinala sa participe doar cei care nu au participat la nici o finala pana acum atunci sa participe toata lumea la semifinala.
Asa mi se pare cel mai echitabil.
Si va rog sa nu incepeti ca obstructionez echipa nationala,etc. etc. daca se cer sacrificii atrunci sa fie sacrificii pentru toti deopotriva.