Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 09:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 45  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finalisti feeder
MesajScris: 10 Iun 2015, 11:20 
Neconectat

LAURENTIU33 scrie:
Vorba mea...dragilor!
Aici nu ne targuim. Pentru ca trebuie sa iau o hotarare , o voi lua.
Eu am facut un apel la dumneavoastra , pescarii de feeder ca pana in data de 30 mai sa va inscrieti cei care DORESC sa participe in Campionatul AGVPS. Iar noi, comisia de pescuit la feeder din cadrul AGVPS . vom lua o hotarare in functie de nr de inscrisi. Acum imi veniti cu tot felul de teste...ca nu vor fi 55 de pescari cati sau inscris, ca unii sunt f ocupati, ca altii merg in concediu...etc. Eu va inteleg pe fiecare, dar nu inteleg DE CE TE INSCRII DACA NU AI TIMP SA PARTICIPI????

Ne-am inscris pentru ca stiam ca vom participa la finala nu semifinala.

Staicu Alin -2
Staicu Laurentiu -2

Multumesc domnilor Staicu, clar si la subiect. Apreciez!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 11:22 
Neconectat

adi petrisor scrie:
3-Petrisor-Calinesti
4-Brola -Calinesti....

dar cu standuri de 12 metri

Vrei sa fii serios??? Pai daca e la Calinesti vor fi 40 de concurenti cu standuri regulamentare !!!

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 11:23 
Neconectat

zsolt scrie:
Standuri minim 12,e cips fips nu e chestie de targuiala!

Tu nu stiu de unde-ti citesti regulamentele , dar uite aici :

6. During the competitions, all competitors shall have a 15 (min) to 50 metres (max) long angling
position (peg);25 metres is the optimum size. The width of the pegs shall be defined together with the Technical Commission.

Sau in romaneste :

6. 6).Pentru probe, concurentii trebuie sa dispuna de un loc de pescuit (stand) cu largime de minimum 15 m si maximum 30 metri ;lungimea optima fiind de 25m ; . Largime standurilor va fi fixata cu acordul comisiei tehnice.

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 11:26 
Neconectat

Vera ar fi cazul sa ne anunti "OFICIAL" ce se intampla cu primi 15 clasati anul trecut, si sa ne spui cum sa ajuns la numarul de 15.
Se califica direct in finala daca va exista o semifinala sau nu??? si de ce 15 si nu 6??????

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 11:34 
Neconectat

Asa s-a discutat in comisia de competitii la Buc. S-a luat modelul de la stationar , care functioneaza f bine. De acolo a iestit primii 15 clasati in anul precedent( era vb daca sunt mai multi de 40 cati suporta pista).

Anul acest va trebui , dupa sedinta tehnica, sa dicutam clar si precis forma viitorului campionat de feeder. Sa nu se lase loc de polemici si intorsaturi in timpul jocului ! Sper sa fiti si voi de acord !

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 11:47 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Asa s-a discutat in comisia de competitii la Buc. S-a luat modelul de la stationar , care functioneaza f bine. De acolo a iestit primii 15 clasati in anul precedent( era vb daca sunt mai multi de 40 cati suporta pista).

Anul acest va trebui , dupa sedinta tehnica, sa dicutam clar si precis forma viitorului campionat de feeder. Sa nu se lase loc de polemici si intorsaturi in timpul jocului ! Sper sa fiti si voi de acord !

Pai Vera am discutat la Sibiu destul de clar dar vad ca in comisie clar este doar cea ce vrea comisia. La Sibiu nu sa discutat nimic despre modelul de stationar si nic despre primi 15. sa discutat doar ca posibila facilitate daca suntem mai multi de 40 ca cei care au mai participat la o finala pana acum sa fie calificat direct si restul locurilor pana la 40 sa se ocupe in ordinea clasamentului de la o semifinala.daca sa uitat asta va anunt ca exista inregistrarea video si audio a tot ce sa hotarat la Sibiu.De ce nu se tine seama in comisie de hotararile noastre si anul asta? de ce doar de la anu?? sunt cateva intrebari la care tare as vrea un raspuns............ :(

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 12:04 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
adi petrisor scrie:
3-Petrisor-Calinesti
4-Brola -Calinesti....

dar cu standuri de 12 metri

Vrei sa fii serios??? Pai daca e la Calinesti vor fi 40 de concurenti cu standuri regulamentare !!!

pai sunt serios mama Vera de aia am spus 12 metri ca asa e regulamentul.

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 12:22 
Neconectat

Elena Cristian - 1

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 12:37 
Neconectat

Neacsu Leontin-Varsolt varianta 2

poate voteaza 25 pt 1 si 25 pt 2...atunci se trage la 11m? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Iun 2015, 12:52 
Neconectat

Predoi Dan-varianta 1

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 441 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 45  Următorul

Ora este UTC [ DST ]