Grec Gheorghe scrie:
Pt.TICAIRLANDEZU( o mica observatie)
- La pg 11 ai dat un extras ..."pt concursuri internationale de pescuit la feeder..."
- la pag 21 ai dat acelasi extras dar s-a omis ...titlul..
Mai verifica inca odata la pag. 11
Deci la pag. 21 am copiat(copy/paste) direct de pe site-ul FIPS, pagina oficiala, doar art. 6...fara sa dau si sursa...poate asta te-a derutat
.
La pagina 11 am dat copy/ paste la o "traducere" ,cat de cat aproximativa, pusa de Diaconita Petru pe un alt forum. Din cate am inteles traducerea a fost ceruta de federatia lui Puie Mopescu!!! si a fost facuta de un traducator, dar care nu avea cunostinte despre pescuit, caci altfel nu inteleg cum de unele traduceri erau de rasu curului!!!.
In romania am inteles ca se vrea adoptat regulamentul FIPS...cel putin asa spune Petrisor de cativa ani incoace...(sau marog, atunci cand nu are el interese sa fie altfel
)dar daca vreti sa-l
"masacrati" si pe asta asa cum sa facut si la stationar...nu aveti decat.
Un singur lucru este clar pentru mine Grec Gheorghe...ca desi te-ai inscris sa participi a o finala nationala...nu cunosti regulamentu acelei competitii...dar nu-i nimic, ca sunt altii cu "staif" care nici ei nu stiu
. Cand il vad pe Petrisor al meu, cu 12m ai lui...imi dau seama cat intelege el din pescuitul la feeder de competitie...
Din partea mea puteti pescui ca "la scobar" pe rau...umar la umar
In schimb am sa-i rog pe cativa prieteni apropiati sa poarte casca de santier in concurs
...mai ales ca am vazut cateva nume de pescari inscrisi la aceasta finala de care nu sunt inca convins ca stiu sigur de ce parte a batului trebuie apucat corect