bilan doru scrie:
Despre care Doru vorbesti ca nu te inteleg. Ti-am zis de la inceput ca nu ti-ai ales bine locul (pe langa mine).
Vezi ca in a doua mansa am facut locul doi si am prins 60 kg si 5+2=7 puncte (doar in Bucovina)
,,In mansa a doua a fost mai lejer din punct de vedere al vipurilor"...lipsea Adi Petrisor-corect
FELICITARI GIGI si echipei tale pt. organizare, FELICITARI tuturor concurentilor si FELICITARI celor de pe podium DAN, CATA si ARPAD dar si celui de pe podiumul largit care,, m-a facut praf" in prima mansa (prietenul Mihaelei)!
Inca o data Gigi s-a intrecut pe sine si a demonstrat ca merita sa visezi toata iarna la ce va fi la urmatoarele Cupe Trabucco.
Strategii ar fi multe...distanta la care pescuiam, modul de nadire, momeala, dar pe mine una m-a impresionat in mod deosebit...modul de prezentare al momelii care depindea foarte mult de substratul pe care se pescuia (cu namol sau pietros). In mansa a doua, pe un substrat pietros pana nu am culcat carligul pe fundul apei nu prea am avut prezentari.
Nu in ultimul rand vreau sa-l felicit pe Adi care a confirmat inca o data ca sufera de ,,rau de inaltime" si prefera locul 4 (pe langa podium, dar foarte aproape, lipit de el) chiar si in detrimentul pritenului prietenei lui
2-1 pentru mine....tine minte...lupta continua..mai e finala si Topolovatu...deci antreneaza-te sa nu te fac praf:))))))))))))))))))