lucianfiat scrie:
La acest Campionat Mondial chiar nu a fost vorba deloc de noroc:
Au primat: Munca de echipa, Strategia, Rabdarea si cel mai important... INCREDEREA ( asta se dobandeste prin mult exercitiu pe ape de genul celei din Olanda).
Cand stai 3 sau 4 ore neclintit pe o strategie bine definta in asteptarea prezentarii... nu pot sa numesc asta decat INCREDERE TOTALA.
Atata timp cat ne vom bucura la concursuri unde ne papa pestii de picioare, este clar ca facem pasi inapoi asa cum am mai spus-o.
Ti-am mai zis eu ca textele astea " ce bine ar fi sa fie bine " sunt de prisos. Numai dupa ce se revine de la asa concursuri se scriu, si exista indarjire pe ele , dar daca in tara faci concursuri pe balti cu 2 pesti in lac , in primul rand ca or sa fie doar 5-10 impatimiti care se vor inscrie si in al 2-lea rand , vor exista mereu scuze de " bulan" de " loc " de " cam de sector" etc.... si nu iti permiti sa nu tii fala sus , ca pescari sportiv de pima mana, sa urci pe podium ( si stii ca vorbesc la modul general fara a nominaliza ) . Una este mondialul , alta este miuta din spatele blocului pe care noi o numim concurs.
Si am mai zis ceva ... care vad ca a punctat si Adi .... cine te opreste cand stii ca mergi la mondiale , sa te antrenezi pe piste asemanatoare in detrimentul participarii la alte evenimente ? .
Eu spun ca asta va fi nivelul cativa ani de acum incolo .. cu mici fluctuatii. Fara bani si MUUUUULE zile de pescuit ( care inseamna sa neglijezi munca , familie, copil etc ) pe care nu toti ( defapt nu stiu pe cineva ) si le permite , nu avem de ce sa ne umflam in pene . Regretele vor fi intotdeauna tarzii. Mai sunt si alte discutii , dar sa ne rezumam doar la atat
.