Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 14:05

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: vand ttx 2,5 lei kg si nada crap 5 lei
MesajScris: 18 Iul 2015, 15:47 
Neconectat

gpo scrie:
nada care o fac este peste benzar, sensas, etc..pt ca stiu ce pun in ea.
nu trebuie aromata nu nimic...doar apa.. cu trimisul in tara..mai greu cu fan curiers sau altceva deoarece platesti triplu..

Nu stiu cum este nada ta dar ambalajul de la Sensas ( pentru pescuit marin, care il folosesc saptamanal ) este peste al tau ;)

Sus

MesajScris: 18 Iul 2015, 16:25 
Neconectat

cumpara in contiuare..dar vei fi un pescar limitat..
sti care e cel mai bun in nada in europa ?? e tata nitu...si nada lui nu o gasesti in magazine...sti cine e cel mai bun in boillies ? e radu baica.. si nu gasesti in magazine.. dar sti e de ?? ca magazinul pune adaos enorm..
nada mea se gaseste in multe pungi din rafturile din magazin sub alte marci..si ca sa vezi cine sunt ca pescar..http://crapmonturi.blogspot.ro/p/galerie-foto.html..am cateva poze..

Sus

MesajScris: 18 Iul 2015, 16:46 
Neconectat

:o :o :o :o Eu vorbesc de ambalaj si tu de ... OZN uri .

Sus

MesajScris: 18 Iul 2015, 19:17 
Neconectat
Moderator global

gpo scrie:
nada care o fac este peste benzar, sensas, etc..pt ca stiu ce pun in ea.
nu trebuie aromata nu nimic...doar apa.. cu trimisul in tara..mai greu cu fan curiers sau altceva deoarece platesti triplu..

Atunci, fara glume, de ce 90% din echipele nationale de la stationar si feeder folosesc Sensas :shock: :shock: :shock: ?

Sus

MesajScris: 18 Iul 2015, 20:35 
Neconectat

eu ma refeream la nada de crap..si iti mai spun un secret..la o punga de 8 lei la raft jumate ia magazinul..mai ramane 4 lei..unde aproape 1 leu e punga..mai raman 3 lei in care proucatorul trebuie sa scoata si profit..nada nu costa la prouctie nu costa mai mult de 1 leu.
eu in nada mea bag 7 feluri e seminte, aroma. nu fac rabat..la nada mea daca o lasi deschisa miroase la fel si peste 1 luna.
eu imi permit sa o scot in banii asti deoarece toate semintele le am productie proprie..

la nationalie si la crap si la stationar sunt interese f mari..de bani..promoveaza o anume firma deoarece de acolo ies banii

FIRMELE MARI NU DAU CU ACEAS NADA IN CONCURS CU CEEA CE SE GASESTE LA RAFT..SUNT IN DOMENIU SI CUNOSC ACEST ASPESC

Sus

MesajScris: 18 Iul 2015, 20:56 
Neconectat

Si eu cred ca firmele mari nu dau cu ce e pe raft...sau cel putin nu cu ce e pe raft in momentul respectiv...poate cu ce va fi pe raft in doi ani!
Sa stii ca o sa incerc si eu nada ta...de curiozitate!
Pana atunci vreau sa te rog ceva de suflet: scoate pozele alea cu crapii morti....in curte sau in bucatarie, pe jos sau in saci... prea seamana cu tejgheaua de la market!
Cel putin pe mine ma indispun.... si, ca si mie, celor mai multi de pe acest site le plac pestii vii.....
Judecata ar fi cam asa: daca ai prins toti crapii aia pe apa salbatica inseamna ca nada e super!!! dar e mare pacat ca nu s-au dus inapoi in apa!
Daca i-ai prins contra cost pe vreo balta privata populata intensiv... nu prea e mare scofala... deci nu spune mare lucru despre nada...
Oricum ai da-o, nu e bine!

Cele bune!

Sus

MesajScris: 18 Iul 2015, 21:11 
Neconectat

i am prins pe o bata privata..dar densitate scazuta..nu poti prin. eu respect regula balti.
unde i am prins mi s a zis sa ii retin pe toti..ca alfel ii ia altii. ce puteam sa fac..? sincer e o jungla..stiu ca nu e frumos..ar multi pescari vor sa ia peste acasa si vor sa vada ce prind

Sus

MesajScris: 19 Iul 2015, 13:21 
Neconectat

gpo scrie:
sti care e cel mai bun in nada in europa ?? e tata nitu...si nada lui nu o gasesti in magazine...sti cine e cel mai bun in boillies ? e radu baica.. si nu gasesti in magazine.. dar sti e de ?? ca magazinul pune adaos enorm..
nada mea se gaseste in multe pungi din rafturile din magazin sub alte marci..si ca sa vezi cine sunt ca pescar..http://crapmonturi.blogspot.ro/p/galerie-foto.html..am cateva poze..

Foarte tare!!! SI intradevar grambelu' lui Tata Nitu este cel mai tare! Prietenii stiu de ce (remember finala nationala 2012 Doripesco)

Spune-mi te rog daca poti sa imi faci la cerere o nada de platica-crap pentru o apa alcalina, cam 4-4,5 metri adancime, curent usor, transparenta aproximativa de 50-60%. Si as vrea ca puterea de colare sa fie undeva la 15%. Am finala la Varsolt si acolo sunt exact conditiie astea. A fost doar platica in trecut dar mai nou sunt si ciortani.

Mersi anticipat!

Promit sa fac un review filmat cu nada ta in actiune!

Sus

MesajScris: 19 Iul 2015, 14:16 
Neconectat

maine ai rasp..stima..

Sus

MesajScris: 19 Iul 2015, 14:49 
Neconectat

nutzu_z scrie:
gpo scrie:

Foarte tare!!! SI intradevar grambelu' lui Tata Nitu este cel mai tare! Prietenii stiu de ce (remember finala nationala 2012 Doripesco)

Spune-mi te rog daca poti sa imi faci la cerere o nada de platica-crap pentru o apa alcalina, cam 4-4,5 metri adancime, curent usor, transparenta aproximativa de 50-60%. Si as vrea ca puterea de colare sa fie undeva la 15%. Am finala la Varsolt si acolo sunt exact conditiie astea. A fost doar platica in trecut dar mai nou sunt si ciortani.

Mersi anticipat!

Promit sa fac un review filmat cu nada ta in actiune!

si care sa lucreze la 15 cm de fund,sa fie de culoare bruna spre negru,sa nu atraga obletii(numai platici mari si crapi mici) si ce ...plm mai vrei :).....ah uitam... sa te scoata campion :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]